Fatih üni. hastanesi ve Prof. dr. nilgün hanım hakkında bilgi

gulooz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
176
1
46
Ankara
Arkadaşlar, 3 senelik evliyim. bebek sahibi olmak istiyoruz. Eşimin sperm sayımı az, hızı da yavaş. 6 aydır ilaç içti. temmuzda fatih. üni. hastanesine gideceğim. en baştan muayene tahliller ne yapılması gerekiyorsa yaptırıp aşılama veya tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Fatih. ünide aşılama veya tüp bebek yaptıranlardan bilgi almak istiyorum. nilgün hanım hakkında bilgisi olanlarda yazsın lütfen.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlık evlatlar versin inşaAllah...

Arkadaşlar hiç mi bilgisi olan yok. Ankara'da oturanlar bana cevap verin lütfen.. Fatih üni. hastanesi ve nilgün hanımı bilen varsa yorumları bekliyorum..

Ben Nilgün Hanım'a gitmedim ama aynı hastanede Yüksel Onaran var ona gittim hamileliğimin 32. haftasına kadar...İlk hamileliğim olduğu için doktorumun ve hastane ekibinin tavırlarını normal karşıladım taki başka hastaneye gidene kadar...Gerçekten berbat bir hastaneymiş...Tamamen para endeksli,doktorların onları muhtaçmışız tavrı,5 dakikada geçiştirilen muayeneler daha neler neler...
Daha sonra tdv 29 mayıs hastanesine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım...Para endeksinden ziyade sağlığı önemsiyen bir hastane olduğunu farkettim...
Fatih hastanesinde doç. normal muayenemi olmama rağmen üstüne bir de nst parası ödedim ki bu çok komik nst diğer hastanelerde muayene kapsamı içindedir...Sekreterya ve hemşirelerin ilgisizliği de cabası...
Etlik Lokman Hekim'e de gittim orası da ayrı komedi...Devlet hastahanesindeymişin gibi sıra beklemek,muayeneye üçer üçer gruplar halinde alınması,eşlerin senin talebin doğrultusunda muayeneye alınması onun için de odanın müsait sıra beklemen,doktorun efelenmesi ve dahası...
Sonuç olarak şu anda 10 günlük anneyim doğumumu zekai tahir burak da vip odada yaptım,eşim doğumda yanımdaydı, tüm ekip çok ilgili ve sıcak kanlıydı...Açıkcası bir devlet hastanesinden bunu beklemezdim...
Size nacizane tavsiyem kontrollerinizi fatih hastanesi dışında farklı bir özel hastanede yapmanız,doğum için de zekai tahir de vip odayı düşünmeniz olacaktır...Kolaylıklar dilerim...

Ben temmuz ayında muayene bütün tahliller için gideceğim. sonra artık aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa yaptıracağım. bayan doktor olsun istiyorum. onun için fatih nilgün hanıma gideceğim ama çok kararsız kaldım. Başka bildiğiniz Ank. bayan doktor olup da Tüp bebekle ilgilenen doktor hastane söylebilir misiniz?

Arkadaşlar, Fatih üni. nilgün hanım hakkında bilgisi olan veya tüp bebek yaptıran varsa lütfen bilgi verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…