Ben Nilgün Hanım'a gitmedim ama aynı hastanede Yüksel Onaran var ona gittim hamileliğimin 32. haftasına kadar...İlk hamileliğim olduğu için doktorumun ve hastane ekibinin tavırlarını normal karşıladım taki başka hastaneye gidene kadar...Gerçekten berbat bir hastaneymiş...Tamamen para endeksli,doktorların onları muhtaçmışız tavrı,5 dakikada geçiştirilen muayeneler daha neler neler...
Daha sonra tdv 29 mayıs hastanesine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım...Para endeksinden ziyade sağlığı önemsiyen bir hastane olduğunu farkettim...
Fatih hastanesinde doç. normal muayenemi olmama rağmen üstüne bir de nst parası ödedim ki bu çok komik nst diğer hastanelerde muayene kapsamı içindedir...Sekreterya ve hemşirelerin ilgisizliği de cabası...
Etlik Lokman Hekim'e de gittim orası da ayrı komedi...Devlet hastahanesindeymişin gibi sıra beklemek,muayeneye üçer üçer gruplar halinde alınması,eşlerin senin talebin doğrultusunda muayeneye alınması onun için de odanın müsait sıra beklemen,doktorun efelenmesi ve dahası...
Sonuç olarak şu anda 10 günlük anneyim doğumumu zekai tahir burak da vip odada yaptım,eşim doğumda yanımdaydı, tüm ekip çok ilgili ve sıcak kanlıydı...Açıkcası bir devlet hastanesinden bunu beklemezdim...
Size nacizane tavsiyem kontrollerinizi fatih hastanesi dışında farklı bir özel hastanede yapmanız,doğum için de zekai tahir de vip odayı düşünmeniz olacaktır...Kolaylıklar dilerim...