• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Fatih te kına mekanı

Ozz_gee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
65
0
86
İstanbul
Kızlar Fatihte kına mekanı önerebilecek olan var mı? Düğüne çok masraf yaptığım için kına yı minimum a indirmek istiyorum. Var mı tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer?

Canım bildiğim yerleri yazayım....saray muhallebicisi..... cafe keyf ( fevzipaşa caddesinde millet kütüphanesinin tam karşısı en üst kat) .....şelale cafe ( renk düğün salonlarının yanı)..... fındıkzade den çapaya dogru saptıgınızda bir cafe var ismini hatırlayamadım.merdivenle iniyorsun bahcesi falan var cok güzel bir yer...vatan caddesinde renk 4 düğün salonu ....(akdeniz caddesinin tam başında kücük bir salon ).......Diğer alternatiflerde derneklere bakmak..bildiklerim bu kadar canım..

Henüz bir yer tuttun mu bilmiyorum ama Fatih de Akdeniz caddesinin sonunda Saray Renk Düğün Salonu diye bir yer var ben orayı tuttum, cafeden daha uygun fiyata geldi bayan garson veriyolar kına gecesi için ikramları sen götürüyorsun, cd den müzik çalıyorlar, ve Fath teki cafelerden çok daha uygun fiyata geliyor mekan

Henüz bir yer tuttun mu bilmiyorum ama Fatih de Akdeniz caddesinin sonunda Saray Renk Düğün Salonu diye bir yer var ben orayı tuttum, cafeden daha uygun fiyata geldi bayan garson veriyolar kına gecesi için ikramları sen götürüyorsun, cd den müzik çalıyorlar, ve Fath teki cafelerden çok daha uygun fiyata geliyor mekan

fiyat olarak ne kadara tuttun HAYE?

bende fatihte kına mekanı bakıyorum mayıs ayı için :) Zübeyde hanım kültür merkezi de var aklınız da olsun,
diğer yerlerin fiyatını öğrenirseniz lütfen buraya yazın bende yazıcam öğrendiğim fiyatları

Back
X