Çok doğru söylüyorsunuz ya nasılda unuttum ben, memura maaşını ödeyemeyen bir ülkenin,dışarıdan gelen yardım parasıyla depremzedelere yardım etmek yerine, O para ile memur maaşı verdiği günleri
Cumhuriyet tarihinde ilk defa Polis teşkilatının maaş alamadıkları için,eylem yapmak üzere sokaklara indiği günleri unutmak ne büyük gaflet ya
Hastanelerde rehin kaldığımız günleri, parası olmayanın hastaneden geri çevrildiği günleri, yanlış tedavi sonucu ölümlerin olduğu günleri, Hastanelerde yeterli güvenlik saglanamadığı için,hastaların hasta yatagında tecavüze ugradığı günleri, nasıl unuttum ben ya
Şeker kuyruğu,yağ kuyruğu,tüp kuyruğu vs. gibi uzayıp giden kuyrukları nasıl unuturum ben ya
Hiç birini hatırlamasam dahi, açıp bir KEMAL SUNAL Filmi izlesem bile,o günlerin o dehşet ve yokluk günlerinin anlatıldığı o sahneleri izlemiş olmam yeterliydi bana
Kahvaltı masasın da, 1 zeytinin kavonuzun dışında ekmek bandırıp yemesini, kuyruk sırasında tanışıp evlenen gencin anlatıldığı sahneleri, o gün zam olmadığını ögrenince şoka girip bayıldığı sahneleri mesela, uzayıp giden örnekler silsilesini nasıl unuturum ben ya?!
Doğru ya, benim babam Memurdu ve ben bir memur çocuğu olarak, babamın emekli ikramiyesiyle bir Villa üzerinede son model bir mercedes aldığı günleri ne çabuk unuttum ya?!