• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatih Portakal'a ölüm tehdidi

Fox da izliyorum a haberde ama a haberin haber gecislerindeki anlatim bile laf sokmali:) en azindan fatih portakal kendine gelen olumsuz yorumlarida okuycak kdr egosuz biri ustelik ayni fikirde olmadigi icin olum tehdidinde bulunan veya bunu hakli bulan kisilere aynisi yapilsa normal karsilayacak demekki ne kdr medeniyiz yahu

Sira olayi burdada var. Dunyada global bir kriz soz konusu.
Hayata sirf Turkiyeden bakinca bu krizi goremiyosunuz. Yaziik....
Gözleri var.GÖREMEZLER!
Kulakları var.DUYAMAZLAR!

Demek istedigim sey aslinda dunyada ozelliklede Avrupada yasananan global krize ragmen
Turkiyenin ucuncu bir ulke olmaktan cikip bu durumda olmasiyla ben gercekten gurur duyuyorum.
Icinde bulundugunuz icin objektif bakamiyosunuz, bunu anlayabiliyorum.
Şuanda Bir çok avrupa ülkesi sallantıda, ama ordaki halk ve muhalefetin sokaklara inip devlet aleyhine yürüyüş yaptıgını görüyormuyuz?! HAYIR! Çünkü bir tek bizde var öylesi muhalefet:KK11:
Ben sadece yaztatilinde Turkiyeye giden birisi degilim.
Ayrica isin komik tarafi Turkiyenin suanki durumuyla gurur duyan kesim sadece uzakta yasayanlar degil,
Yeri geldiginde milyonlarca insan bir araya toplanip belli ediyolar zatende,
bu insanlari gormemezlikten goruyor olmak bence cok bilincsiz bir durum.
Türkiyemle GURUR Duyan Milyonlar var!..
3 köprüye karşı çıkan, marmaray karşı çıkan,3 havaalanına karşı çıkan onlar.Ama bu yapılan hizmetleri bizden çok kullanan yine onlar!
Bunlar sırf Muhalefet etmek için doğmuş insanlar anlayacagın:halay:
Bak izle anamuhalefetin vekili bile itiraf ediyor.

Bunlara klavuzluk eden Adamların! görev anlayışı bu olursa,onların izinden gidenlerin bu yaptıgını çok görmemek lazım:halay:
Evet devletimiz o kadar zenginkii milyonlari bir araya toplayabilmek icin servet harcayabiliyolar.
Rusvette veriyolarmidir?
Ben ortaokuldayken cografya kitabimda Turkiyenin ucuncu dunya ulkelerinden oldugu yaziyordu.
Hakta verebilirdim o zamanlar. Sabahlari halk ekmegin onunde upuzun bir kuyruk olurdu.
Gel gorki simdi ordaki sira ceyrege kadar inmisss, karsisina acilan borekcide insanlar
sabahlari disarda yapabilme luksune sahipler. Bu bir ulkenin alt tabakasinin kalkindigini gostermeye yeter.
Egerki durumun 10 yil oncekinden kotuyse ciddi anlamda bir yerlerde hata yapiyorsunuz.

HALK gerçekleri görüyor ise, gerisi teferruattır :KK71:

Araba almak için,o krediyi ödeyeceğini biliyor ki çekiyor!..
Neden 90 yıllarda kimse ev ve araba almak için elini taşın altına koyamıyordu?!
O dönemlerde millet,bırakın araba ve ev almayı karnını doyuracak ekmeği kazanmanın derdindeydi.
Deminden beri işleri nasıl kendine gore yorumladığını okuyorum

Birincisi doksanli yillarda işçi emeklisi adam sadece emekli tazminatiyla ev alıyordu

İkincisi çalışanlar daha iki seneyi doldurmadan araba alabiliyordu
Dikkat et kredisiz mredisiz trik paralarla
Şimdi ana paranin üstüne yuzbinlerce lira para ödeniyor krediyle her ay belleri bukuluyor
ama yinede bir ev alamıyor

Millet açtı lafına da guleyim de boşa gitmesin
Sen bugünlerde hiç pazara markete çıktın mi
Kim ne zaman ac tok görürsün o zaman
Herkes zamlardan şikayetçi tarım bitmiş ülkede
Bu dediklerimin hepsi de kanitlidir ekonomistlerin o zamanki asgari ücretin alım gücüyle şimdikini karşılaştırdiklari dünya kadar rapor belge var
Böyle havadan konuşmam yani

Şu an sıranın kuyruğun olmadığını nerden biliyon? Hollandalardan konusmak ne kolay be.
Ciddi bi hastalığın olsun bi sıra almaya çalış bak bakalım kaç ay sonraya gün veriyolar.

İnşallah bu ülkede yaşamak zorunda kalırsınız.
Beddua etmiyorum ha ülke süper durumdaya, dua ediyorum sizin için.
Devlet hastanesine curukten ölmüş dişime gömülü diye 6 ay sonrasına gun verdi
İyiki hastane kuyruğu yok artık olsa neler olurmuş

Deminden beri işleri nasıl kendine gore yorumladığını okuyorum

Birincisi doksanli yillarda işçi emeklisi adam sadece emekli tazminatiyla ev alıyordu

İkincisi çalışanlar daha iki seneyi doldurmadan araba alabiliyordu
Dikkat et kredisiz mredisiz trik paralarla
Şimdi ana paranin üstüne yuzbinlerce lira para ödeniyor krediyle her ay belleri bukuluyor
ama yinede bir ev alamıyor

Millet açtı lafına da guleyim de boşa gitmesin
Sen bugünlerde hiç pazara markete çıktın mi
Kim ne zaman ac tok görürsün o zaman
Herkes zamlardan şikayetçi tarım bitmiş ülkede
Bu dediklerimin hepsi de kanitlidir ekonomistlerin o zamanki asgari ücretin alım gücüyle şimdikini karşılaştırdiklari dünya kadar rapor belge var
Böyle havadan konuşmam yani
Çok doğru söylüyorsunuz ya nasılda unuttum ben, memura maaşını ödeyemeyen bir ülkenin,dışarıdan gelen yardım parasıyla depremzedelere yardım etmek yerine, O para ile memur maaşı verdiği günleri:olamaz:
Cumhuriyet tarihinde ilk defa Polis teşkilatının maaş alamadıkları için,eylem yapmak üzere sokaklara indiği günleri unutmak ne büyük gaflet ya:skandal:
Hastanelerde rehin kaldığımız günleri, parası olmayanın hastaneden geri çevrildiği günleri, yanlış tedavi sonucu ölümlerin olduğu günleri, Hastanelerde yeterli güvenlik saglanamadığı için,hastaların hasta yatagında tecavüze ugradığı günleri, nasıl unuttum ben ya:sinirli:
Şeker kuyruğu,yağ kuyruğu,tüp kuyruğu vs. gibi uzayıp giden kuyrukları nasıl unuturum ben ya:KK57:
Hiç birini hatırlamasam dahi, açıp bir KEMAL SUNAL Filmi izlesem bile,o günlerin o dehşet ve yokluk günlerinin anlatıldığı o sahneleri izlemiş olmam yeterliydi bana:KK11: Kahvaltı masasın da, 1 zeytinin kavonuzun dışında ekmek bandırıp yemesini, kuyruk sırasında tanışıp evlenen gencin anlatıldığı sahneleri, o gün zam olmadığını ögrenince şoka girip bayıldığı sahneleri mesela, uzayıp giden örnekler silsilesini nasıl unuturum ben ya?!:mad:
Doğru ya, benim babam Memurdu ve ben bir memur çocuğu olarak, babamın emekli ikramiyesiyle bir Villa üzerinede son model bir mercedes aldığı günleri ne çabuk unuttum ya?!:KK70::halay:

Çok doğru söylüyorsunuz ya nasılda unuttum ben, memura maaşını ödeyemeyen bir ülkenin,dışarıdan gelen yardım parasıyla depremzedelere yardım etmek yerine, O para ile memur maaşı verdiği günleri:olamaz:
Cumhuriyet tarihinde ilk defa Polis teşkilatının maaş alamadıkları için,eylem yapmak üzere sokaklara indiği günleri unutmak ne büyük gaflet ya:skandal:
Hastanelerde rehin kaldığımız günleri, parası olmayanın hastaneden geri çevrildiği günleri, yanlış tedavi sonucu ölümlerin olduğu günleri, Hastanelerde yeterli güvenlik saglanamadığı için,hastaların hasta yatagında tecavüze ugradığı günleri, nasıl unuttum ben ya:sinirli:
Şeker kuyruğu,yağ kuyruğu,tüp kuyruğu vs. gibi uzayıp giden kuyrukları nasıl unuturum ben ya:KK57:
Hiç birini hatırlamasam dahi, açıp bir KEMAL SUNAL Filmi izlesem bile,o günlerin o dehşet ve yokluk günlerinin anlatıldığı o sahneleri izlemiş olmam yeterliydi bana:KK11: Kahvaltı masasın da, 1 zeytinin kavonuzun dışında ekmek bandırıp yemesini, kuyruk sırasında tanışıp evlenen gencin anlatıldığı sahneleri, o gün zam olmadığını ögrenince şoka girip bayıldığı sahneleri mesela, uzayıp giden örnekler silsilesini nasıl unuturum ben ya?!:mad:
Doğru ya, benim babam Memurdu ve ben bir memur çocuğu olarak, babamın emekli ikramiyesiyle bir Villa üzerinede son model bir mercedes aldığı günleri ne çabuk unuttum ya?!:KK70::halay:
Yalanlariniza kendiniz inaniyorsunuz ya çok gülüyorum size
Imf borcu kapattık yalanini baska yerden 10 kati daha borclanmamizi yazsaydin
Hastanede tecavüzü ugrayani yaziyorsun ensarda kuran kurslarinda tecavüze uğrayan çocukları yazsaydin samimiyetine inansaydim
Tabii önemli bir fark var o zaman tecavüzler hapise giriyordu şimdi eller kolar serbest dolaşıyorlar her yerde
O kuyruk kuyruk diye söyleye söyleye bitiremediginiz sey zamaninda kibristaki Türkleri bosanada katliama uğrayanları kurtarmak için giden Türkiyeye tepki icin bütün doğal gazi kesmesiyletepkiyi
Ayrica eskiden her yerde kuyruk vardi bankada hastanede devlet dairesinde bunun sebebi su anda internetten yapilan işlemlerin o zamanlar yapilamamasiydi

Internette akp icadı değil bilmiyor gibisiniz
Ayrica demin yazdığım devlet hastanesine diş için 6 ay sonrasina gün verilmesini
Tomografiye 1 yil sonraya gün verilmesini görmezden gelmissiniz yorumda
Bu yasanilanlar yeni iki gün öncesi 10 sene değil

Parasız hastane mi güldürmeyin beni belesci bir yeşil kartli yada suriyeli degilsen eczaneden en basit hastalikla 50 lira verip çıkıyorsun

Yalanlariniza kendiniz inaniyorsunuz ya çok gülüyorum size
Imf borcu kapattık yalanini baska yerden 10 kati daha borclanmamizi yazsaydin
Hastanede tecavüzü ugrayani yaziyorsun ensarda kuran kurslarinda tecavüze uğrayan çocukları yazsaydin samimiyetine inansaydim
Tabii önemli bir fark var o zaman tecavüzler hapise giriyordu şimdi eller kolar serbest dolaşıyorlar her yerde
O kuyruk kuyruk diye söyleye söyleye bitiremediginiz sey zamaninda kibristaki Türkleri bosanada katliama uğrayanları kurtarmak için giden Türkiyeye tepki icin bütün doğal gazi kesmesiyletepkiyi
Ayrica eskiden her yerde kuyruk vardi bankada hastanede devlet dairesinde bunun sebebi su anda internetten yapilan işlemlerin o zamanlar yapilamamasiydi

Internette akp icadı değil bilmiyor gibisiniz
Ayrica demin yazdığım devlet hastanesine diş için 6 ay sonrasina gün verilmesini
Tomografiye 1 yil sonraya gün verilmesini görmezden gelmissiniz yorumda
Bu yasanilanlar yeni iki gün öncesi 10 sene değil

Parasız hastane mi güldürmeyin beni belesci bir yeşil kartli yada suriyeli degilsen eczaneden en basit hastalikla 50 lira verip çıkıyorsun
Boşuna nefesini tüketme
En azından çalan çırpan yoktu
Ayakkabı kutuları amacı dışında kullanılmıyordu ;)

Boşuna nefesini tüketme
En azından çalan çırpan yoktu
Ayakkabı kutuları amacı dışında kullanılmıyordu :KK66:
Dimi ama huzur vardı huzur... bacılarımız üniversiteye giremiyorlar diye geldiler, bacıları sokağa çıkamaz, otobüslere binemez, yanlız yürüyemez hale geldiler. Bide bunla gurur duyuyorlarmış:confused:

Her konuda herkes bir şey söylüyor bilgisi olsun olmasın. Siyasetçiler oy vereyim vermeyeyim yıllarca bu işin içindeler. Çoğu da hakkını veriyor bence. Eleştiri yapılacaksa bu konuda bilgili olanlar yapmalı ve tarafsız olmalı. Bireysel eleştiri bireysel şikayetler konusunda olmalı genel eleştiri yapılmamalı. Siyasetçiler bu kadar eleştiriyı nasıl kaldırabiliyor şaşırıyorum. Fatih portakal hangi vasıfla eleştiri yapıyor acaba. Genelleme yapmadan asıl şikayeti ne söyleyebilirmi acaba.

Back