• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatih Portakal'a ölüm tehdidi

Ne Münasebet?!..
Tınlamıyorum bile ben onun sözlerini:halay:
Ben Tarafsız olup iki tarafından fikirlerini dinleyerek, olaylara objektif bakmak adına dinliyorum o şahsiyeti:lülülü:
Nedense Aklıma birden Mevlananın Bir sözü geldi ''“Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”:cool:
Bugün Kudüs ile ilgili haberleri sunan by portakalın, filistinli gençlerin, çocukların ve kadınların elindeki ERDOĞAN Posteri ve Türk BAYRAĞINA atılan sloganlara o kadar sinir olmuş olmalı ki, küçük çocukların Türk Bayraklı tişört giymelerine ve fes takmış olmalarına karşı on saat nutuk verdi.Neymiş efendim biz fes giymiyormuşuz da, neden o çocuklar fes giymiş. Portakalın bilmediği bir şey var ise, Dünya Ümmeti, OSMANLININ ADALETİNİ ve GÜVENİLİRLİĞİNİ Arıyor ve özlem duyuyor!!En Büyük TÜRKİYE
Şİmdi kimin zoruna gidiyormuş anladınız mı hanfendi?!:halay:
By Portakal her gün bir hazımsızlık yaşıyor:KK48::rapci:

Bizler Türkü ile Kürdüyle Lazıyla Kürdüyle Arabıyla Çerkeziyle Bir Bütünüz ve Kardeşiz.:KK74:
Bugün, ilk Kıblemiz Mescidi Aksanın Esareti ile ilğili programda, Suriyelilerle birlikte omuz omuza saf tutup, TÜRK BAYRAGI Salladık.
Önemli Olan Gönüller bir OLSUN!!
Mevlana gibi, bizler yapıcı ve kuçaklayıcı olan insanlarız. Bize de, O Yakışır:KK36:
İletisine "Reis Candır" yazan birisinin işaretlidiğim cümleyi kurması ?!
İroni yaptınız değil mi ?

Ne Münasebet?!..
Tınlamıyorum bile ben onun sözlerini:halay:
Ben Tarafsız olup iki tarafından fikirlerini dinleyerek, olaylara objektif bakmak adına dinliyorum o şahsiyeti:lülülü:
Nedense Aklıma birden Mevlananın Bir sözü geldi ''“Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”:cool:
Bugün Kudüs ile ilgili haberleri sunan by portakalın, filistinli gençlerin, çocukların ve kadınların elindeki ERDOĞAN Posteri ve Türk BAYRAĞINA atılan sloganlara o kadar sinir olmuş olmalı ki, küçük çocukların Türk Bayraklı tişört giymelerine ve fes takmış olmalarına karşı on saat nutuk verdi.Neymiş efendim biz fes giymiyormuşuz da, neden o çocuklar fes giymiş. Portakalın bilmediği bir şey var ise, Dünya Ümmeti, OSMANLININ ADALETİNİ ve GÜVENİLİRLİĞİNİ Arıyor ve özlem duyuyor!!En Büyük TÜRKİYE
Şİmdi kimin zoruna gidiyormuş anladınız mı hanfendi?!:halay:
By Portakal her gün bir hazımsızlık yaşıyor:KK48::rapci:

Bizler Türkü ile Kürdüyle Lazıyla Kürdüyle Arabıyla Çerkeziyle Bir Bütünüz ve Kardeşiz.:KK74:
Bugün, ilk Kıblemiz Mescidi Aksanın Esareti ile ilğili programda, Suriyelilerle birlikte omuz omuza saf tutup, TÜRK BAYRAGI Salladık.
Önemli Olan Gönüller bir OLSUN!!
Mevlana gibi, bizler yapıcı ve kuçaklayıcı olan insanlarız. Bize de, O Yakışır:KK36:
Fes ne alaka gerçekten? Fesin neden nasil Osmanliya geldiginden haberiniz bar mi?

İletisine "Reis Candır" yazan birisinin işaretlidiğim cümleyi kurması ?!
İroni yaptınız değil mi ?
Ne Alaka?!
Ben, Birisine körü körüne bağlanıp '''REİS CANDIR'' Demiyorum!.
Düşmanlık besleyen kişilerin gözünden,Reisi Gözlemlemek adına okanalları izliyorum ama sonra gülüp geçiyorum:halay:

Bu mantıkla İkdidara Muhalefetlik yapan insanlara gülüp geçmemek imkansız herhalde:KK12: Adamlar! resmen ağızlarıyla itiraf etmişler. Şimdi ben bu adamlara mı güvenip, bunlarla aynı yolda mı yürüyecegim:skandal:

Bizde bir söz vardır ''Her doğru her yerde söylenmez!..'' Diye.
Evet,yönetimler eleştirilebilir. Ben eleştirilmesin demiyorum. Her şeyin bir kararı vardır.Eleştirecegim diyerek den işi fazla abartıp, olayı hakaret boyutuna getirmek doğrumu sizce?!
Size akşam fox ana haberi izlemenizi tavsiye ederim.Ardından da, AHaber veya AkitTv izleyin sonra ortadaki farkı görün isterim.
Portakalı izleyince insan neredeyse ülkeden nefret eder duruma geliyor.O derece nefret ve kin aşılıyor ki, halkı resmen devlet aleyhine kışkırtıyor.Bilmeyen bilinçsiz ve olaylara objektif bakamayan birisi izlese direk vatan haini olup,ülkeye düşman olur.
Şuanda dünya üzerinde kirli oyunların döndüğünü sağır sultan bile duydu. İlk Kıblemiz Mescidi Aksa esaret altında olduğu bir zamanda, Müslümanlara yapılan zulümler açık beyan ortadayken, dünya mazlumlarına kuçak açan, Mescidi Aksa'ya destek çıkan tek ülke TÜRKİYE var. Zalimlerin ve Küfrün bir olup, Cennet Vatanım TÜRKİYEMİ Yıkmak için ugraştığı bu günlerde, Düşmanın safında yer almak yerine Devletimle aynı safta omuz omuza mücadele etmek demek, sizi AK PARTİLİ YAPMAZ!!!
Çagımızın fravunlarına karşı, Musanın safında yer almak bizi Alçaltmaz aksine Yüceltir diye düşünüyorum!!!..
Gezi parkı ile yıkamadılar
17 aralık 24 aralık devreye girdi. Yine yıkamadılar
15 Temmuz darbesiyle yıkmaya kalktılar ama onların karşısında bu şanlı şerefli Halkım ''DESTAN'' Yazdı ELHAMDÜLİLLAHEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Düşman uykuda değil, hala kirli oyunlar peşinde, şimdilerde rıza zarraf üzerinden yıkmaya çalışılıyor.
MESCİDİ AKSA üzerinden, kirli planlar peşindeler.
Bizler tüm bu kirli oyunlara karşı, ''KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR'' Sözüne binayen, içimizde ne yaşarsak yaşalım ülke sınırları içinde kalır diye düşünüyorum.Dışarıda pusuda bekleyen düşmanlara karşı neden BİRLİĞİMİZİ Bozalım?!..

Ne yapmasını önerirsiniz ?
Ülkede hiç bir şey yok gibi davranmasini mi ? Siz farkında değilsiniz ama hatırlatayım. Bu ülke geleceği karanlık bir ülke yolunda emin adımlarla ilerliyor..
Daha düne kadar canlı bombalar her tarafta kendini patlatıyordu..
Ne yapalım A haber , Atv izleyerek ülke de hiç bir sorun yokmus gibi kendimizi mi teselli edelim..
Evet büyük problemler var işsizlik var geçim sıkıntısı var terör var içe sızmış kendi getirdikleri hala temizleyemedikleri cemaat pislikleri var..
Ülkenin her yerinden çocuklara taciz haberleri geliyor...
Ama bütün bunlara tepki göstermek yerine yayinlayana göstermek biraz samimiyetsizlik göstergesi..

Birlik dirlik mesajina gelince üzgünüm ama ben kirli zihniyeti savunan bir ideoloji ile asla bir olamam..

Ne yapmasını önerirsiniz ?
Ülkede hiç bir şey yok gibi davranmasini mi ? Siz farkında değilsiniz ama hatırlatayım. Bu ülke geleceği karanlık bir ülke yolunda emin adımlarla ilerliyor..
Daha düne kadar canlı bombalar her tarafta kendini patlatıyordu..
Ne yapalım A haber , Atv izleyerek ülke de hiç bir sorun yokmus gibi kendimizi mi teselli edelim..
Evet büyük problemler var işsizlik var geçim sıkıntısı var terör var içe sızmış kendi getirdikleri hala temizleyemedikleri cemaat pislikleri var..
Ülkenin her yerinden çocuklara taciz haberleri geliyor...
Ama bütün bunlara tepki göstermek yerine yayinlayana göstermek biraz samimiyetsizlik göstergesi..

Birlik dirlik mesajina gelince üzgünüm ama ben kirli zihniyeti savunan bir ideoloji ile asla bir olamam..
Bu Ülkede Terör ve Bombalama olayları dünde başlamadı. 35 yıldır kanayan yaramız maalesef.
İnsan ne kadar ''NANKÖR'' Ki, daha üç beş sene önce köylerin basılıp halkı kurşuna dizildiği günleri (Başbağlar katliamı) Köy yolunda durdurulan otobüslerin durdurulup, içindeki halkın kurşuna dizip, otobüslerin yakıldığı günleri, Karakolların basılıp,askerimi öldürüldüğü günleri ne çabuk UNUTTUNUZ?!..
Düne kadar Gaziantep'den ileriye, gece yolculuğu yapılmıyordu.Doğuya giderken korku ve telaş içinde yolculuk yapılıyordu. Halk acaba otobüs durdurulucak mı? Bizler sağ salim gidebilecek miyiz? Endişesi yaşıyordu!
Peki şimdi öyle mi?!.
Günün her saati korkusuzca yolculuk yapmanın Huzuru içindeler.
Dün patlayan o bahsettiğiniz bombalamalar, pkk son çırpınışlarıydı. Ölüm döşegindeki canavarın son tırmalamasıydı ve o günleri atlattık ELHAMDÜLİLLAH
O Bahsettiğiniz camaat pisliğini bu ülkeye ''BELA'' Eden kişi, Kimdi sizce!!!!...
UNUTMAYIN Ki, 97 seçimlerinde bu ikili gizli kapılar ardında neyin pazarlığını yaptılar ki, o seçimde feto ve yandaşları bu siyasetciyi destekledi?!
Bu oy desteği karşılığında, acaba devletin hangi kadrosunun verilmesinin pazarlığı yapıldı?!
apo ile işi biten batının, apo verip, yerine fetoyu teslim aldı!
Peki Batıya fetoyu servis edip veren Kimdi?!
Batıya teslim edilen fetocuların birden bire yıldızı parladı ve devlet içinde güçlü bir kadrolaşma sağladılar!!!..
Düne kadar ismi cismi pek bilinmeyen feto, birden bire kilit adam! oldu!..
fetonun, bana şefaat hakkı verilse, O'na şefaat ederdim dediği kim ise, işte O kişi bu ülkenin başına ''BELA'' Etti fetoyu!!!!..

Bu Ülkede Terör ve Bombalama olayları dünde başlamadı. 35 yıldır kanayan yaramız maalesef.
İnsan ne kadar ''NANKÖR'' Ki, daha üç beş sene önce köylerin basılıp halkı kurşuna dizildiği günleri (Başbağlar katliamı) Köy yolunda durdurulan otobüslerin durdurulup, içindeki halkın kurşuna dizip, otobüslerin yakıldığı günleri, Karakolların basılıp,askerimi öldürüldüğü günleri ne çabuk UNUTTUNUZ?!..
Düne kadar Gaziantep'den ileriye, gece yolculuğu yapılmıyordu.Doğuya giderken korku ve telaş içinde yolculuk yapılıyordu. Halk acaba otobüs durdurulucak mı? Bizler sağ salim gidebilecek miyiz? Endişesi yaşıyordu!
Peki şimdi öyle mi?!.
Dün patlayan o bahsettiğiniz bombalamalar, pkk son çırpınışlarıydı. Ölüm döşegindeki canavarın son tırmalamasıydı ve o günleri atlattık ELHAMDÜLİLLAH
O Bahsettiğiniz camaat pisliğini bu ülkeye ''BELA'' Eden kişi, Kimdi sizce!!!!...
UNUTMAYIN Ki, 97 seçimlerinde bu ikili gizli kapılar ardında neyin pazarlığını yaptılar ki, o seçimde feto ve yandaşları bu siyasetciyi destekledi?!
Bu oy desteği karşılığında, acaba devletin hangi kadrosunun verilmesinin pazarlığı yapıldı?!
Batıya teslim edilen fetocuların birden bire yıldızı parladı ve devlet içinde güçlü bir kadrolaşma sağladılar!!!..
fetonun, bana şefaat hakkı verilse, O'na şefaat ederdim dediği kim ise, işte O kişi bu ülkenin başına ''BELA'' Etti fetoyu!!!!..
O belayla el ele kol kola gezen kimdi gel diyen kimdi ???

Öyle fakir bir ülkeyiz ki, Araba çokluğundan yollar da trafik yogunluğundan geçilmiyor!
Öyle fakir bir ülkeyiz ki, Avm'ler de, kasalar yogunluktan geçilmiyor.
Öyle fakir bir ülkeyiz ki, düne kadar 1 ekmek parasına muhtaç olan,memur ve işcinin, ''AL Başbakanım ben bir Esnafım''Diyerek yazar kasaları atan esnafın, elinde en az bin tl telefonlar var.
Öyle fakir ülkeyiz ki, dün harçlık almaktan aciz olan ögrencinin bugün cebinde son model telefon,elinde tabletler evinde laptop'lar var
İyi ki fakiriz ya,böyle fakirliğe can kurban:halay:

O belayla el ele kol kola gezen kimdi gel diyen kimdi ???
Sizce ''GEL'' dediği halde Neden GELMEDİ?!
ERDOĞAN O'na neden Gel dedi hiç düşündünüz mü?
Onun Her türlü pisliğini gördü ve ülkeye gelmesi için çağrı yaptı ki, geldiğinde onu yargı karşısına çıkarsın!!
Ama malesef o ALÇAK! bunu gördü ve gelmedi.
Siz ''MECAZİ'' Anlamın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım!.

Öyle fakir bir ülkeyiz ki, Araba çokluğundan yollar da trafik yogunluğundan geçilmiyor!
Öyle fakir bir ülkeyiz ki, Avm'ler de, kasalar yogunluktan geçilmiyor.
Öyle fakir bir ülkeyiz ki, düne kadar 1 ekmek parasına muhtaç olan,memur ve işcinin, ''AL Başbakanım ben bir Esnafım''Diyerek yazar kasaları atan esnafın, elinde en az bin tl telefonlar var.
Öyle fakir ülkeyiz ki, dün harçlık almaktan aciz olan ögrencinin bugün cebinde son model telefon,elinde tabletler evinde laptop'lar var
İyi ki fakiriz ya,böyle fakirliğe can kurban:halay:
Zenginlik senin gözünde iki alışveriş iki telefon almak mi yani insanız ihtiyacımız oluyo alıyoruz zengin olsak aninda parasını basar alıriz ama gidip taksitle senetle kartla yapiyolar ay sonunu zor getiriyorlar boş yapma bence

Sizce ''GEL'' dediği halde Neden GELMEDİ?!
ERDOĞAN O'na neden Gel dedi hiç düşündünüz mü?
Onun Her türlü pisliğini gördü ve ülkeye gelmesi için çağrı yaptı ki, geldiğinde onu yargı karşısına çıkarsın!!
Ama malesef o ALÇAK! bunu gördü ve gelmedi.
Siz ''MECAZİ'' Anlamın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım!.
Allah'a şükür üniversite okuyorum ve bu zamana kadarda öğrendim bazı şeyleri MECAZININ DE noldugunu gel özledik derkende mi mecazdi

Peki şimdi öyle mi?!.

Dünde normal değildi bugün de normal değil.
Ne yapalım yani geçmişte de var oldu diye bu zaten vardı hı diyip susalim mi ?
Donemin Hükümeti gerekeni yapmamış ki değişmiş..Şimdi yonetim kimde ise elbette ki çözüm de onda olmalı..

Haberlerde izliyorsun ya hani su Bugün kurumdan 10 bin açığa alındı bu kurumdan şu kadar bin açığa alındı diye bu kadar kolay bulunmasının sebebi ne biliyor musun ?
Kendi elleri ile yerleştirdiler.
Şimdi bana bunun demogojisini vatan millet Sakarya diyerek yapmayın..
TV lerde ağlayarak muhterem hoca efendi diye cagirdiklari günleri biz unutmayız..

Dünde normal değildi bugün de normal değil.
Ne yapalım yani geçmişte de var oldu diye bu zaten vardı hı diyip susalim mi ?
Donemin Hükümeti gerekeni yapmamış ki değişmiş..Şimdi yonetim kimde ise elbette ki çözüm de onda olmalı..

Haberlerde izliyorsun ya hani su Bugün kurumdan 10 bin açığa alındı bu kurumdan şu kadar bin açığa alındı diye bu kadar kolay bulunmasının sebebi ne biliyor musun ?
Kendi elleri ile yerleştirdiler.
Şimdi bana bunun demogojisini vatan millet Sakarya diyerek yapmayın..
TV lerde ağlayarak muhterem hoca efendi diye cagirdiklari günleri biz unutmayız..
Siz yazdıklarımı,Okuma ve ANLAMA Zahmetinde bulunmuyorsunuz sanırım!..:KK12:

Ne Alaka?!
Ben, Birisine körü körüne bağlanıp '''REİS CANDIR'' Demiyorum!.
Düşmanlık besleyen kişilerin gözünden,Reisi Gözlemlemek adına okanalları izliyorum ama sonra gülüp geçiyorum:halay:

Bu mantıkla İkdidara Muhalefetlik yapan insanlara gülüp geçmemek imkansız herhalde:KK12: Adamlar! resmen ağızlarıyla itiraf etmişler. Şimdi ben bu adamlara mı güvenip, bunlarla aynı yolda mı yürüyecegim:skandal:

İzleyebilirsiniz.
Ne de olsa "kandırılmaya" alışıksınız ;)

Zenginlik senin gözünde iki alışveriş iki telefon almak mi yani insanız ihtiyacımız oluyo alıyoruz zengin olsak aninda parasını basar alıriz ama gidip taksitle senetle kartla yapiyolar ay sonunu zor getiriyorlar boş yapma bence
Ama nasıl alıyoruz bi attığım linki okusun ama okumaz 100binlik araba 350bin lira oluyor bu nedir yahu demremden sonra gecici olan iletişim vergiside artık zorunlu nefes alma vergisi ne zaman çıkacak merak içindeyim :işsiz:

Anlamam için o şeyin " KENDİMCE " mantıklı olması gerekir.
Bence bu zihniyetlere birşeyleri anlatmaya çalışmayın. Bunların zihni yıkanmış gibi dünyaya at gözlükleri ile bakmaya alışmışlar. Ne deseniz boş onlar size fikirlerini kabul ettirmekten başka birşey düşünmez.

Mantığa bak trafik çok çünkü zengin ulkeyiz..
Nüfus dagilimindan haberi olmayan insanların ülkesi...
Ama şu soruyu soran yok neden bu kadar insan şehir değiştirip o eziyetlere katlanıyor.
Bir araba almak için çekilen eziyetin haddi hesabı yok.Krediler hayatınızın temel taşını oluşturmuş..
Vergi ile çalışan arabalar var.Benzinin litresi kaç TL olmuş dolar tavanlarda euro yuzune bakılır değil ..

Ama olsundu..Reisim sen çok yaşa ! Çünkü biz bu borçlarla bu vergilerle pek yaşayabilecek gibi değiliz.

Back