- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
İletisine "Reis Candır" yazan birisinin işaretlidiğim cümleyi kurması ?!Ne Münasebet?!..
Tınlamıyorum bile ben onun sözlerini
Ben Tarafsız olup iki tarafından fikirlerini dinleyerek, olaylara objektif bakmak adına dinliyorum o şahsiyeti
Nedense Aklıma birden Mevlananın Bir sözü geldi ''“Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Bugün Kudüs ile ilgili haberleri sunan by portakalın, filistinli gençlerin, çocukların ve kadınların elindeki ERDOĞAN Posteri ve Türk BAYRAĞINA atılan sloganlara o kadar sinir olmuş olmalı ki, küçük çocukların Türk Bayraklı tişört giymelerine ve fes takmış olmalarına karşı on saat nutuk verdi.Neymiş efendim biz fes giymiyormuşuz da, neden o çocuklar fes giymiş. Portakalın bilmediği bir şey var ise, Dünya Ümmeti, OSMANLININ ADALETİNİ ve GÜVENİLİRLİĞİNİ Arıyor ve özlem duyuyor!!
Şİmdi kimin zoruna gidiyormuş anladınız mı hanfendi?!
By Portakal her gün bir hazımsızlık yaşıyor
Bizler Türkü ile Kürdüyle Lazıyla Kürdüyle Arabıyla Çerkeziyle Bir Bütünüz ve Kardeşiz.
Bugün, ilk Kıblemiz Mescidi Aksanın Esareti ile ilğili programda, Suriyelilerle birlikte omuz omuza saf tutup, TÜRK BAYRAGI Salladık.
Önemli Olan Gönüller bir OLSUN!!
Mevlana gibi, bizler yapıcı ve kuçaklayıcı olan insanlarız. Bize de, O Yakışır
İroni yaptınız değil mi ?