• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatih Portakal'a ölüm tehdidi

461113BE-C213-4FCE-824C-4A4523C927E8.jpeg
Onlar o zaman hastane siralarinda sefil oluyodu. Emekli maasi kuyrugunda olup gidenleri unuttular..
Hala o sekilde yasayan ulkeler. Hatta en yakin perisan halk ornegi olarak yunanistani verebiliriz.
Heee hastane kuyrugu, tüp gaz kuyrugu, emekli maaş kuyrugu bideee at kuyrugu:halay::halay::halay:
Sene 1980 aradan geçmiş 40 yıl, adamlar uzayda yerleşim yerleri kurmaya çalışıyorlar bizde aynı terana, at kuyrugu it kuyruğu.
Yanlız sıra bekleyen şu bacılarımızın tarihi daha çok yeni. Yani 40 yılda ne değişmiş biz göremiyoz, sizin ordan nasıl görünüuor:KK14:https://www.google.fi/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/sanliurfada-komur-kuyrugu-40684372

Ne Güzel işte. Demek ki, ülke olarak karnımızı doyurabilme evresini çoktan geçmişiz.Millet olarak o kadar doymuşuz ki, işi israf noktasına kadar getirebilmişiz:cool:90ların, O 1 ekmek parası kazanmak için, kılı kırk yaran evresinden çıkmak ne kadar da güzel:KK14:

Dünya 5den büyüktür diyerek,BM yön veren, dünyaya meydan okuyan abd'ye, hayatının en büyük dersini 128 oy ile vererek, yönetilen değil YÖNETEN BİR ÜLKE Olduğunu Dünyaya gösteren bir Ülke olduğumuz için mi, Rezil bir ülke olduk ACABA?!
EVET Dünya Çalkalanıyor. Bir dönem, 3 kuruş sadaka verdikleri ve memurun maaşı konusunda dayatma yaptıkları, sömürdükleri ülkenin bugünler'de Kendi özgürlüğünü eline alıp,Dünya devlerine yön verdiğini gördükçe,Dünya çalkalanıyor.NASIL OLUR BU?! Diyerek:KK9::KK70:

Elinin altında yazdığın telefon yahut laptop her neyse o bile Avrupa'nın malı..Bu neyin egosu arkadaşım ?
Aldığın ilaçtan kullandığın teknojiye kadar dışarıya muhtaç bir ülkesin.. Samanın bile ithal geliyor.
Ama Avrupa bizi " kıskanıyor "
Kıskanır tabi ki bizim ülke gibi seçmen kitlesi her yöneticiye nasip olmaz..
Düşünmez sorgulamaz sadece inanır .. Niye oy versin dersin dindar parti der..Tek koşul odur çünkü..
Eğer dindarsan sana asla tozu kondurmazlar.
Okey. Madem öyle yer yansın diyelim ve şunu yapalım..
Begenmediginiz o bütün yabancı ülkelerin ürünlerini her şeyini ülkeden çekelim..Ondan sonra kalan yerli malları ile hayatımıza devam edelim..

Ha oldu ki bir kaza gecirdin kafani çarptın hastaneye gittiğinde tomografi felan isteme artık yok.
Mikrop kaptin antibiyotik lazım üzgünüm o da yok artık yarana ne otu basarsan.
Şehir dışına gitmen gerekli ise lütfen çok erken yola koyul çünkü o da yok
İletişim sorunlarına hiç girmiyorum mektup yazarsın yaz tahtaya gelir haftaya..

Bunlar sadece bir kaçı eğer kendi ülkeni övmek istiyorsan öncelikle tam bağımsız bir ülke olmalisın ekonomik açıdan dışarıdan kopuk olan..
Bunları saglayamiyorsan eğer nankörlük de etmeyeceksiniz.

" Avrupa kıskanıyor bizi yea " Valla la fontenin bile hayal gücü bu kadar yoktur..

AAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
ERDUVAN FETOYE NEDEN GEL GEL DEDİ BİLİYONUZ MU SİİZZZZ HIIII
SON ANDA ANLADI GELMEDİ KANSIZZZ
AAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Kız bunlar her seye bir kılıf uyduruyor ha.
Çizgi film gibiler mantık yok her sey olabilir her seyyyy:D

Onlar o zaman hastane siralarinda sefil oluyodu. Emekli maasi kuyrugunda olup gidenleri unuttular..
Hala o sekilde yasayan ulkeler. Hatta en yakin perisan halk ornegi olarak yunanistani verebiliriz.

Şu an sıranın kuyruğun olmadığını nerden biliyon? Hollandalardan konusmak ne kolay be.
Ciddi bi hastalığın olsun bi sıra almaya çalış bak bakalım kaç ay sonraya gün veriyolar.

İnşallah bu ülkede yaşamak zorunda kalırsınız.
Beddua etmiyorum ha ülke süper durumdaya, dua ediyorum sizin için.

AAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
ERDUVAN FETOYE NEDEN GEL GEL DEDİ BİLİYONUZ MU SİİZZZZ HIIII
SON ANDA ANLADI GELMEDİ KANSIZZZ
AAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Kız bunlar her seye bir kılıf uyduruyor ha.
Çizgi film gibiler mantık yok her sey olabilir her seyyyy:KK70:
Her şeyi anladım da Erduvan derken? Doğrunun mücadelesini verirken saygının ucunu kaçırıyorsunuz bence.

Her şeyi anladım da Erduvan derken? Doğrunun mücadelesini verirken saygının ucunu kaçırıyorsunuz bence.

Gılışdar keMAL diyen insanlara mı göstereceğim saygı?
Ölüm tehdidi almış bir insanın konusunda bile yediğin naneler bir gün tırmalar diyen birine?
Kusura bakma o kadar saygım kalmadı.

saygı hakedene duyulur bu sevgi gibi bir duygu değildir karşılıksız bir şey değildir,saygıyı hak etmek gerekir.

mesela ben genelde üslup nedeniyle ban yerim ve asla uslupsuz olduğumu düşünmüyorum sadece hak edene hak ettiği şekliyle cevap veriyorum ve saygı duyuyorum veya duymuyorum.

Olayın acı yüzü ne biliyor musunuz ?
Ölüm tehditi alan bir gazetecinin konusunu buraya kadar getirmek..
İnanıyorum ki içten içe buna sevinen inşallah olur diyen kişiler var..
İşte probleminiz bu sizin..
En ufak bir CAN a dahi olan kiymetiniz yok.
Biz ölümlere üzülürken siz destan diyerek sevindiniz..
Olmaması gereken yerde siritarak kutladiniz..
Sizin kendi vizyonunuzu savunup koruyan insanlara bile saygı duymadıktan sonra Fatih Portakal a duyacak haliniz yok ya iş olsun benimkide.

Olayın acı yüzü ne biliyor musunuz ?
Ölüm tehditi alan bir gazetecinin konusunu buraya kadar getirmek..
İnanıyorum ki içten içe buna sevinen inşallah olur diyen kişiler var..
İşte probleminiz bu sizin..
En ufak bir CAN a dahi olan kiymetiniz yok.
Biz ölümlere üzülürken siz destan diyerek sevindiniz..
Olmaması gereken yerde siritarak kutladiniz..
Sizin kendi vizyonunuzu savunup koruyan insanlara bile saygı duymadıktan sonra Fatih Portakal a duyacak haliniz yok ya iş olsun benimkide.
O bahsettiğiniz kişi ümraniyede öldürülen kadın için su testisi su yolunda tarzında yazmıştı o videodan sonra öyle yazabilmek bilemiyorum nasıl bir vicdansızlık :KK14:

Şu an sıranın kuyruğun olmadığını nerden biliyon? Hollandalardan konusmak ne kolay be.
Ciddi bi hastalığın olsun bi sıra almaya çalış bak bakalım kaç ay sonraya gün veriyolar.

İnşallah bu ülkede yaşamak zorunda kalırsınız.
Beddua etmiyorum ha ülke süper durumdaya, dua ediyorum sizin için.

Sira olayi burdada var. Dunyada global bir kriz soz konusu.
Hayata sirf Turkiyeden bakinca bu krizi goremiyosunuz. Yaziik....

E o zaman neyle övünüyorsunuz madem şimdi de sıra oldugunu kabul ediyorsanız?
Bu sizin hayata sırf Türkiye’den bakmıyor haliniz mi?

Demek istedigim sey aslinda dunyada ozelliklede Avrupada yasananan global krize ragmen
Turkiyenin ucuncu bir ulke olmaktan cikip bu durumda olmasiyla ben gercekten gurur duyuyorum.
Icinde bulundugunuz icin objektif bakamiyosunuz, bunu anlayabiliyorum.

Hanımlar tartışıyorsunuz amenna, düşünceler yazılıyor ona da tamam, konu içinde bir sürü başlık oluşturup eleştiri dozunu aşmadan saygı çerçevesinde tartıştığınız sürece sorun yok ama ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından birinin canı devlet için kıymetlidir, kıymetli olmalıdır, zira devletin öncelikli görevi vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlamaktır.

Bu ülke de medya hep vardı, var olmaya da devam edecektir, ülke kurulduğundan bu yana devletin başına geçenleri eleştiren medya da olmuştur, takdir eden medya da, sevilirler sevilmezler orası ayrı mevzu ama bugüne kadar bu ülkede 112 tane gazeteci ve yazar öldürülmüştür, Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu gibi gazetecilere bir isim daha eklenmemeli değil mi?

Burada tartıştığınız bir insan canı, soğukkanlı kendini bilmez bir katilin elinden olmamalı ölümü, herkes sıcak evinde eceliyle ölmeli, demir bir namludan çıkacak kör kurşunla değil.

Demek istedigim sey aslinda dunyada ozelliklede Avrupada yasananan global krize ragmen
Turkiyenin ucuncu bir ulke olmaktan cikip bu durumda olmasiyla ben gercekten gurur duyuyorum.
Icinde bulundugunuz icin objektif bakamiyosunuz, bunu anlayabiliyorum.
her ne hikmetse avrupa da yaşayan kesim uzaktan uzaktan gurur duyuyor ulkesiyle nasıl bilinçsiz bir durum olduğu o kadar belli ki.

her ne hikmetse avrupa da yaşayan kesim uzaktan uzaktan gurur duyuyor ulkesiyle nasıl bilinçsiz bir durum olduğu o kadar belli ki.

Ben sadece yaztatilinde Turkiyeye giden birisi degilim.
Ayrica isin komik tarafi Turkiyenin suanki durumuyla gurur duyan kesim sadece uzakta yasayanlar degil,
Yeri geldiginde milyonlarca insan bir araya toplanip belli ediyolar zatende,
bu insanlari gormemezlikten goruyor olmak bence cok bilincsiz bir durum.

Ben sadece yaztatilinde Turkiyeye giden birisi degilim.
Ayrıca isin komik tarafi Turkiyenin suanki durumuyla gurur duyan kesim sadece uzakta yasayanlar degil,
Yeri geldiginde milyonlarca insan bir araya toplanip belli ediyolar zatende,
bu insanlari gormemezlikten goruyor olmak bence cok bilincsiz bir durum.

Yok bence avrupada yaşayan herkes bu durumla gurur duymuyor, aksine artık aşırı derece utanıyoruz. Ben ve cevremden biliyorum...

Türkiyenin şuanki haliyle gurur duymak, Daha 2 gün önce habertürkde tartışıyorlardı. Dünya genelinde Eskiden dizi yada film çektiklerin (terör şiddet ve yolsuzluk içerikli) iran, afkanistan, pakistanı kullanıyorlardı şimdi Türkiye ve yöneticilerini kullanıyorlar diye. Mesela, Bir kalem yolsuzluğa istifa eden adamların yönettiği avrupada yaşayan Türkler, bu kadar yolsuzlukla gururmu duyuyorlar, Siz orda bununla gurur mu duyuyorsunuz:olamaz:

Türkiyede gurur duyan tayfayıda görüyoz. Beleş biyerlerden yardım falan gelsede yolumuzu bulsak diyen kesin, soruları çalsalarda çoçuklarımıza dağıtsalar diyen kesim, en iyi ben yalakalık yapıyom iyi biryerlere atanırım, 7 ceddimide oralara yerleştiririm diyen kesim, ha şurda biraz iş var biradaha yolsuzluk yapayımda yolumuzu bulalım diyen kesim, yurtlarda çocukları kız erkek ayırt etmeden tacavüz eden kesim, hertürlü naneyi yeyip amaaan nede olsa Allah bizi afeder diyen kesim....:confused:

Yeri geldiğinde milyonlar toplanıyormu! Yoksa Devletin hertürlü imkanı kullanılarak toplatılıyormu !! Oda ayrı muamma yaaa neyseee :uykucu:

Fatih portakali severim ama bazen tarafsiz olamayabiliyor sorun bu degilde bizim herkesi istedigim gibi olsun kafasina getiren beyin yoksunlarina kizmak gerek herkes kendini padisah saniyor yazik valla guluyorum

Yok bence avrupada yaşayan herkes bu durumla gurur duymuyor, aksine artık aşırı derece utanıyoruz. Ben ve cevremden biliyorum...

Türkiyenin şuanki haliyle gurur duymak, Daha 2 gün önce habertürkde tartışıyorlardı. Dünya genelinde Eskiden dizi yada film çektiklerin (terör şiddet ve yolsuzluk içerikli) iran, afkanistan, pakistanı kullanıyorlardı şimdi Türkiye ve yöneticilerini kullanıyorlar diye. Mesela, Bir kalem yolsuzluğa istifa eden adamların yönettiği avrupada yaşayan Türkler, bu kadar yolsuzlukla gururmu duyuyorlar, Siz orda bununla gurur mu duyuyorsunuz:olamaz:

Türkiyede gurur duyan tayfayıda görüyoz. Beleş biyerlerden yardım falan gelsede yolumuzu bulsak diyen kesin, soruları çalsalarda çoçuklarımıza dağıtsalar diyen kesim, en iyi ben yalakalık yapıyom iyi biryerlere atanırım, 7 ceddimide oralara yerleştiririm diyen kesim, ha şurda biraz iş var biradaha yolsuzluk yapayımda yolumuzu bulalım diyen kesim, yurtlarda çocukları kız erkek ayırt etmeden tacavüz eden kesim, hertürlü naneyi yeyip amaaan nede olsa Allah bizi afeder diyen kesim....:confused:

Yeri geldiğinde milyonlar toplanıyormu! Yoksa Devletin hertürlü imkanı kullanılarak toplatılıyormu !! Oda ayrı muamma yaaa neyseee :uykucu:

Evet devletimiz o kadar zenginkii milyonlari bir araya toplayabilmek icin servet harcayabiliyolar.
Rusvette veriyolarmidir?
Ben ortaokuldayken cografya kitabimda Turkiyenin ucuncu dunya ulkelerinden oldugu yaziyordu.
Hakta verebilirdim o zamanlar. Sabahlari halk ekmegin onunde upuzun bir kuyruk olurdu.
Gel gorki simdi ordaki sira ceyrege kadar inmisss, karsisina acilan borekcide insanlar
sabahlari disarda yapabilme luksune sahipler. Bu bir ulkenin alt tabakasinin kalkindigini gostermeye yeter.
Egerki durumun 10 yil oncekinden kotuyse ciddi anlamda bir yerlerde hata yapiyorsunuz.

Evet devletimiz o kadar zenginkii milyonlari bir araya toplayabilmek icin servet harcayabiliyolar.
Rusvette veriyolarmidir?
Ben ortaokuldayken cografya kitabimda Turkiyenin ucuncu dunya ulkelerinden oldugu yaziyordu.
Hakta verebilirdim o zamanlar. Sabahlari halk ekmegin onunde upuzun bir kuyruk olurdu.
Gel gorki simdi ordaki sira ceyrege kadar inmisss, karsisina acilan borekcide insanlar
sabahlari disarda yapabilme luksune sahipler. Bu bir ulkenin alt tabakasinin kalkindigini gostermeye yeter.
Egerki durumun 10 yil oncekinden kotuyse ciddi anlamda bir yerlerde hata yapiyorsunuz.

Makarma kömur veriyorlar:KK53:

Ahhaaa çok hoşsun, o cografya kitabında şimdi Türkiye kaçıncı dünya ülkesi yaziyor peki:KK45:

Valla simdi Aaaa haber izleyip, sallamamak lazim bu memleketle az cok ilgisi olan herkes Türkiyenin ne olduğunu çok iyi biliyor. Ha Eurolu gurbetcilerin yasam kalitesi bayaaaa bi gelisti onu iyi biliyoz.:KK55:

Bak Fatih portakalida bu gercekleri söylesigi icin pek sevmezler. Oysaki tarih digerlerini yalaka medya diye yazarken onu onurlu gazeteci Fatih Portakal diye yazacak.

Ayyy öfff Yazma şu kuyruğu sırayı artık, lütfen komik oluyor. Bak 2 sayfa ötede var kuyruk bekleyen bacilar. Ben sana onlarca haber bulurum böyle bugune ait.

Azcık dünya istatistiklerine bakmak lazim, mesela eğitim, sağlık, gelişmişlik, huzur falan nerdeymis Türkiye. Hadi birkactane ben ekledim :KK66: Sane zahmet birkacinida sen arastir. Hem reyizin söylediklarine biat etmemek azcik arastirmak iyidir, ufkun gelisir:süslü:

https://www.google.fi/amp/s/www.evr...sefalet-endeksi-siralamasinda-dunya-altincisi
http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38219262

https://www.google.fi/amp/s/onedio.com/amp-haber/753852

Cooh şüükküüür durumun iyi, memleket uctu euro uctu hatta şu 10 yılda bizde uctuk. Ben avrupaya geldigimde 1 euro 1.400 1.500 o civardaydı şimdi hamdolsun 4.6 :KK53:

Back