- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
Heee hastane kuyrugu, tüp gaz kuyrugu, emekli maaş kuyrugu bideee at kuyruguOnlar o zaman hastane siralarinda sefil oluyodu. Emekli maasi kuyrugunda olup gidenleri unuttular..
Hala o sekilde yasayan ulkeler. Hatta en yakin perisan halk ornegi olarak yunanistani verebiliriz.
Ne Güzel işte. Demek ki, ülke olarak karnımızı doyurabilme evresini çoktan geçmişiz.Millet olarak o kadar doymuşuz ki, işi israf noktasına kadar getirebilmişiz90ların, O 1 ekmek parası kazanmak için, kılı kırk yaran evresinden çıkmak ne kadar da güzel
Dünya 5den büyüktür diyerek,BM yön veren, dünyaya meydan okuyan abd'ye, hayatının en büyük dersini 128 oy ile vererek, yönetilen değil YÖNETEN BİR ÜLKE Olduğunu Dünyaya gösteren bir Ülke olduğumuz için mi, Rezil bir ülke olduk ACABA?!
EVET Dünya Çalkalanıyor. Bir dönem, 3 kuruş sadaka verdikleri ve memurun maaşı konusunda dayatma yaptıkları, sömürdükleri ülkenin bugünler'de Kendi özgürlüğünü eline alıp,Dünya devlerine yön verdiğini gördükçe,Dünya çalkalanıyor.NASIL OLUR BU?! Diyerek
Onlar o zaman hastane siralarinda sefil oluyodu. Emekli maasi kuyrugunda olup gidenleri unuttular..
Hala o sekilde yasayan ulkeler. Hatta en yakin perisan halk ornegi olarak yunanistani verebiliriz.
Her şeyi anladım da Erduvan derken? Doğrunun mücadelesini verirken saygının ucunu kaçırıyorsunuz bence.AAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
ERDUVAN FETOYE NEDEN GEL GEL DEDİ BİLİYONUZ MU SİİZZZZ HIIII
SON ANDA ANLADI GELMEDİ KANSIZZZ
AAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Kız bunlar her seye bir kılıf uyduruyor ha.
Çizgi film gibiler mantık yok her sey olabilir her seyyyy
Her şeyi anladım da Erduvan derken? Doğrunun mücadelesini verirken saygının ucunu kaçırıyorsunuz bence.
O bahsettiğiniz kişi ümraniyede öldürülen kadın için su testisi su yolunda tarzında yazmıştı o videodan sonra öyle yazabilmek bilemiyorum nasıl bir vicdansızlıkOlayın acı yüzü ne biliyor musunuz ?
Ölüm tehditi alan bir gazetecinin konusunu buraya kadar getirmek..
İnanıyorum ki içten içe buna sevinen inşallah olur diyen kişiler var..
İşte probleminiz bu sizin..
En ufak bir CAN a dahi olan kiymetiniz yok.
Biz ölümlere üzülürken siz destan diyerek sevindiniz..
Olmaması gereken yerde siritarak kutladiniz..
Sizin kendi vizyonunuzu savunup koruyan insanlara bile saygı duymadıktan sonra Fatih Portakal a duyacak haliniz yok ya iş olsun benimkide.
Şu an sıranın kuyruğun olmadığını nerden biliyon? Hollandalardan konusmak ne kolay be.
Ciddi bi hastalığın olsun bi sıra almaya çalış bak bakalım kaç ay sonraya gün veriyolar.
İnşallah bu ülkede yaşamak zorunda kalırsınız.
Beddua etmiyorum ha ülke süper durumdaya, dua ediyorum sizin için.
Sira olayi burdada var. Dunyada global bir kriz soz konusu.
Hayata sirf Turkiyeden bakinca bu krizi goremiyosunuz. Yaziik....
E o zaman neyle övünüyorsunuz madem şimdi de sıra oldugunu kabul ediyorsanız?
Bu sizin hayata sırf Türkiye’den bakmıyor haliniz mi?
her ne hikmetse avrupa da yaşayan kesim uzaktan uzaktan gurur duyuyor ulkesiyle nasıl bilinçsiz bir durum olduğu o kadar belli ki.Demek istedigim sey aslinda dunyada ozelliklede Avrupada yasananan global krize ragmen
Turkiyenin ucuncu bir ulke olmaktan cikip bu durumda olmasiyla ben gercekten gurur duyuyorum.
Icinde bulundugunuz icin objektif bakamiyosunuz, bunu anlayabiliyorum.
her ne hikmetse avrupa da yaşayan kesim uzaktan uzaktan gurur duyuyor ulkesiyle nasıl bilinçsiz bir durum olduğu o kadar belli ki.
Ben sadece yaztatilinde Turkiyeye giden birisi degilim.
Ayrıca isin komik tarafi Turkiyenin suanki durumuyla gurur duyan kesim sadece uzakta yasayanlar degil,
Yeri geldiginde milyonlarca insan bir araya toplanip belli ediyolar zatende,
bu insanlari gormemezlikten goruyor olmak bence cok bilincsiz bir durum.
Yok bence avrupada yaşayan herkes bu durumla gurur duymuyor, aksine artık aşırı derece utanıyoruz. Ben ve cevremden biliyorum...
Türkiyenin şuanki haliyle gurur duymak, Daha 2 gün önce habertürkde tartışıyorlardı. Dünya genelinde Eskiden dizi yada film çektiklerin (terör şiddet ve yolsuzluk içerikli) iran, afkanistan, pakistanı kullanıyorlardı şimdi Türkiye ve yöneticilerini kullanıyorlar diye. Mesela, Bir kalem yolsuzluğa istifa eden adamların yönettiği avrupada yaşayan Türkler, bu kadar yolsuzlukla gururmu duyuyorlar, Siz orda bununla gurur mu duyuyorsunuz
Türkiyede gurur duyan tayfayıda görüyoz. Beleş biyerlerden yardım falan gelsede yolumuzu bulsak diyen kesin, soruları çalsalarda çoçuklarımıza dağıtsalar diyen kesim, en iyi ben yalakalık yapıyom iyi biryerlere atanırım, 7 ceddimide oralara yerleştiririm diyen kesim, ha şurda biraz iş var biradaha yolsuzluk yapayımda yolumuzu bulalım diyen kesim, yurtlarda çocukları kız erkek ayırt etmeden tacavüz eden kesim, hertürlü naneyi yeyip amaaan nede olsa Allah bizi afeder diyen kesim....
Yeri geldiğinde milyonlar toplanıyormu! Yoksa Devletin hertürlü imkanı kullanılarak toplatılıyormu !! Oda ayrı muamma yaaa neyseee
Evet devletimiz o kadar zenginkii milyonlari bir araya toplayabilmek icin servet harcayabiliyolar.
Rusvette veriyolarmidir?
Ben ortaokuldayken cografya kitabimda Turkiyenin ucuncu dunya ulkelerinden oldugu yaziyordu.
Hakta verebilirdim o zamanlar. Sabahlari halk ekmegin onunde upuzun bir kuyruk olurdu.
Gel gorki simdi ordaki sira ceyrege kadar inmisss, karsisina acilan borekcide insanlar
sabahlari disarda yapabilme luksune sahipler. Bu bir ulkenin alt tabakasinin kalkindigini gostermeye yeter.
Egerki durumun 10 yil oncekinden kotuyse ciddi anlamda bir yerlerde hata yapiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?