Fatih Portakal'a ölüm tehdidi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Twitter'dan ölümle tehdit edildiğini duyurdu ve hukuki yollara başvurduğunu belirtti.

PAYLAŞ

Hrant dink'in katili Ogün sanatın sırtının sıvanmasını hatırlarsak

Katillerin gördüğü muamele bu canım ülkemde
O görüntüleri unutmadık
Ha bu cemaatin işiydi değil mi?

Twitter'da adama cevap olarak yazılanlar da vahim.
Bu tehditin yanlış bir sey oldugunu bile görmüyor gözleri, hoşlarına gidiyor hatta. Nasıl psikopatlarsa, nasıl nefret dolularsa artık.
Birisi de pkkya tesekkür ederken iyiydi şimdi muhtac mı oldun devlete demiş.
Polisi, mahkemeleri, adaleti kendi tekellerinde sanıyorlar ve bunu sorgulayabiliyorlar.
Hadsizler, bunları bu kadar tepemize cıkaranlarda suç.

İlginçtir adamın sevmeyeni çok izleyeni de çok, rahmetli Ahmet Kaya gibi. Baksan nefret eden çoktu ama dinleyeni de albüm satışları da fazlaydı.. O tehdit eden ve onu destekleyenlerin çoğu klavye şövalyesi..
.

Neden ise aklıma şu meşhur söz geldi. Yediğin naneler döner seni tırmalar

Her akşam tv ekranlarından, halkı devlete karşı kışkırtan birisinin ''Siyasiler eseriniz karşınızda duruyor'' böyle bir cümle kurması ne kadar da komik olmuş

Değilim mi ama tek kral çıplak diyen adam diyebilen tabiri caizse

Değilim mi ama tek kral çıplak diyen adam diyebilen tabiri caizse
Hangi kral çıplak?!
Yüzde 60 yanlış biliyor da,tek dogru bilen fatih portakal değil mi?
Nefret eken, nefret biçer demiş atalarımız.
Her gün tv ekranlarından nefret eken kişinin çıkıp da, devleti zan altında bırakması çok komik olmuş bana göre

hükümetler devlet değildir ülkeyi yönetim biçimleri eleştirilebilir
ak parti yönetimini ülkeyi yönetiş biçimini eleştirmeyi devleti eleştirmek demek algıyla oynamaktır
yönetim eleştirilemiyorsa bu diktatörlük olur
bunları zaten biliyorsunuz değilmi!!!!
o %60 içinde bende vardım
dün oy verebiliyoırsam bugün eleştiremezmiyim

Bizde bir söz vardır ''Her doğru her yerde söylenmez!..'' Diye.
Evet,yönetimler eleştirilebilir. Ben eleştirilmesin demiyorum. Her şeyin bir kararı vardır.Eleştirecegim diyerek den işi fazla abartıp, olayı hakaret boyutuna getirmek doğrumu sizce?!
Size akşam fox ana haberi izlemenizi tavsiye ederim.Ardından da, AHaber veya AkitTv izleyin sonra ortadaki farkı görün isterim.
Portakalı izleyince insan neredeyse ülkeden nefret eder duruma geliyor.O derece nefret ve kin aşılıyor ki, halkı resmen devlet aleyhine kışkırtıyor.Bilmeyen bilinçsiz ve olaylara objektif bakamayan birisi izlese direk vatan haini olup,ülkeye düşman olur.
Şuanda dünya üzerinde kirli oyunların döndüğünü sağır sultan bile duydu. İlk Kıblemiz Mescidi Aksa esaret altında olduğu bir zamanda, Müslümanlara yapılan zulümler açık beyan ortadayken, dünya mazlumlarına kuçak açan, Mescidi Aksa'ya destek çıkan tek ülke TÜRKİYE var. Zalimlerin ve Küfrün bir olup, Cennet Vatanım TÜRKİYEMİ Yıkmak için ugraştığı bu günlerde, Düşmanın safında yer almak yerine Devletimle aynı safta omuz omuza mücadele etmek demek, sizi AK PARTİLİ YAPMAZ!!!
Çagımızın fravunlarına karşı, Musanın safında yer almak bizi Alçaltmaz aksine Yüceltir diye düşünüyorum!!!..
Gezi parkı ile yıkamadılar
17 aralık 24 aralık devreye girdi. Yine yıkamadılar
15 Temmuz darbesiyle yıkmaya kalktılar ama onların karşısında bu şanlı şerefli Halkım ''DESTAN'' Yazdı ELHAMDÜLİLLAH
Düşman uykuda değil, hala kirli oyunlar peşinde, şimdilerde rıza zarraf üzerinden yıkmaya çalışılıyor.
MESCİDİ AKSA üzerinden, kirli planlar peşindeler.
Bizler tüm bu kirli oyunlara karşı, ''KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR'' Sözüne binayen, içimizde ne yaşarsak yaşalım ülke sınırları içinde kalır diye düşünüyorum.Dışarıda pusuda bekleyen düşmanlara karşı neden BİRLİĞİMİZİ Bozalım?!..

Kİmse kimseyi kışkırtmıyo valla portakal taraf tutmadan yorum yapıyo ve bu siz tayyipçilerin zoruna gidiyo

Adamı izleye izleye ezberlemişler dediklerini yaşu reisine söyle ülkeden suriyelilerden temizlesin

Kİmse kimseyi kışkırtmıyo valla portakal taraf tutmadan yorum yapıyo ve bu siz tayyipçilerin zoruna gidiyo
Ne Münasebet?!..
Tınlamıyorum bile ben onun sözlerini
Ben Tarafsız olup iki tarafından fikirlerini dinleyerek, olaylara objektif bakmak adına dinliyorum o şahsiyeti
Nedense Aklıma birden Mevlananın Bir sözü geldi ''“Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”
Bugün Kudüs ile ilgili haberleri sunan by portakalın, filistinli gençlerin, çocukların ve kadınların elindeki ERDOĞAN Posteri ve Türk BAYRAĞINA atılan sloganlara o kadar sinir olmuş olmalı ki, küçük çocukların Türk Bayraklı tişört giymelerine ve fes takmış olmalarına karşı on saat nutuk verdi.Neymiş efendim biz fes giymiyormuşuz da, neden o çocuklar fes giymiş. Portakalın bilmediği bir şey var ise, Dünya Ümmeti, OSMANLININ ADALETİNİ ve GÜVENİLİRLİĞİNİ Arıyor ve özlem duyuyor!!
Şİmdi kimin zoruna gidiyormuş anladınız mı hanfendi?!
By Portakal her gün bir hazımsızlık yaşıyor
Adamı izleye izleye ezberlemişler dediklerini yaşu reisine söyle ülkeden suriyelilerden temizlesin
Bizler Türkü ile Kürdüyle Lazıyla Kürdüyle Arabıyla Çerkeziyle Bir Bütünüz ve Kardeşiz.
Bugün, ilk Kıblemiz Mescidi Aksanın Esareti ile ilğili programda, Suriyelilerle birlikte omuz omuza saf tutup, TÜRK BAYRAGI Salladık.
Önemli Olan Gönüller bir OLSUN!!
Mevlana gibi, bizler yapıcı ve kuçaklayıcı olan insanlarız. Bize de, O Yakışır

Müslüman alemi için kutsal değil sadece ilahi dinler için kutsal topraklardır
Kimsenin değil aslında herkesindir o yüzden özerk olmalı her din özgürce yaşanmalı dinler arası hoşgörü ile yönetilmelidir
Buna varmısınız bir müslüman olarak eğer yoksanız bu sizi yobaz bir yahudiden farklı yapmaz

Hangi suriyelilerle salladiniz bayrağı yahu ne zaman akillancaksiniz siz adamlar ulkede paso doğuruyor hele yasadigim semt el bab sanki bir para harciyolar benden zenginler ve bunlar senin o resinin suçu hepinize hakkımız haram olsun adamlar her yere dükkan açtı geçen suriye bm bilmem nesi Türkiye suriye den ciksin bu savaş falan sacmalamis sen hala suriyeliler bilmem ne gerci siz 15 senedir anlamadiniz boşa konuşuyorum suriyeliler bizim kardesimz değil ülkesine sahip cikamayip kaçan benim ülkemde paso doğurup her yere dükkan açan sanki kendi ülkesi gibi rahat gezen o insanciklar benim kardeşim OLAMAZ

Adamın kendi görüşü fese laf yapabilir doğru ne alaka fes ??? Sana bişey dym mi portakal en tarafsız yorumlayan adam sen git a haber izle sağlıkta çok iyiyiz adalette çok iyiizi her gun kadın cinayet tecavüz hirsizlik adam öldürme ekonomide çok iyiyiz ama yarimiz aç biz çok iyiyiz canım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…