Fatih Irmak burun estetiği Ameliyatım

Aysenuras05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
1
0
1
28
Herkese merhaba Kızlar size bir doktor tavsiyesiyle geldim. Benim burnum çocukluktan beri sorunlu bir burundu hiç bir şekilde nefes alamıyordum. Burun estetiği olmak istedim ama herkes gibi doktor telaşındaydım sonuçta zor bir süreç. Bir kişinin tavsiyesi ile Fatih Irmak hocamıza muayene olmaya gittim. Kızlar böyle ilgi böyle güler yüz kimsede görmedim sizi o kadar güzel muayene ediyor ki baştan aşağı tüm aşamaları nasıl olucağını anlatıyor ve ben 27 Ağustos 2019 da ameliyat oldum 1 hafta geçti ve sonuctan çok memnunum burun ameliyatı düşünüyorsanız başka doktorlarla aklınızı karıştırmayın direk Fatih Hocaya gidin pişman olmucaksınız burdan da kendisine çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık Fatih Hocam

Hangi hastane

Merhabalar herkese, yaklaşık 8 ay önce Fatih Irmak hocama ameliyat oldum. İnstagramda son paylaştığı fotoğraf da bana ait. Bence hem akademik olarak hem de insani olarak mükemmel bir kişilik. Sadece çok gözönünde olan biri değil. Sadece tavsiye amaçlı yazayım dedim :)

Ben burun estetik doktoruma buradaki yorumlara aldanıp gitmiştim neyse randevuya gittiğim de içeriye girdiğmi farketmedi arkadaşıyla yaptığı konuşmaya devam etti "bizim asistan kızlara bi kaç hesap açtırıp iyi yorum yaptırıyordum ilk başta sonraları kötü yorum yapanları görünce sildirtemedim kk den çok zor oluyor mahkeme felan uzuyor şuan snp chttym rahat ettim demişti ".yani siz siz olun buradaki yorumlara çok da aldanmayın Kokusunun çıkması 4,5yılı buluyor

Siz de Fatih beye mi ameliyat oldunuz?

Sizin bahsettiklerinizi bilemem fakat instagramına bakıp girerseniz benim fotoğraflarımda var. Dilerseniz özelden size kendi fotoğraflarımı da atabilirim. Hem madem tavsiye yazamayacağız neden böyle bir forum var? Önyargı ve genelleme kötü olmuş.

,

bu mesajı yayınlamanız pek hoşuma gitmedi !

neden 2 hesapla yazdınız işte bunu çözemedik biz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…