Aynı birebir tedavi bana da uygulandı 28 ocakta kan ver dedi bakalım bekliyorum. Sizin sonucunuz neoldu ? :)Arkadaşlar merhaba fatih Bezmi alem hastanesinde doktor pınar Özcan da tedavi görüp olumlu olumsuz tecrübelerinizi konuşalım. Şimdi kendi tedavi sürecimden bahsedeyim biraz29 yaşındayım 18 aylık evliyim korunmadigimiz halde gebe kalamadım çünkü pkoluyum ilaçsız adet olamıyorum maalesef tavsiye üzerine pınar hanımla tedaviye başladık önce tarlusal verdi sokturmek için adet oldum rahim filmi çekindim tüplerde bı sıkıntı yoktu sadece saga dönükmüş biraz oda gebeliğe çok engel değil dedi aynı zamanda şeker ilacı Glifor 1000 mg folik asit folidoce ve adet düzenleyici olarak cyclo progynova ilacıni verdi neyse ikinci kez adet oldum adetin 3. Günü gittim menopur 75 iğne verdi 8 tane bide letrol diye bir hap verdi günde iki kez 5 gün de onu kullandim 7 ocak perşembe günü gittim yumurtaliklarima baktı gayet güzel gelişmiş dedi rahîm duvarın da iyi dedi çatlatma iğnesi verdi Perşembe günü 7 ocak saat 14.20 civarlarında çatlatma iğnesi yaptım 9 Ocak cumartesi ilişki olsun dedi tek gün öncesi ve sonrasında ilişki olmasın dedi çoğul gebelik olmasin diye 22 ocakta kan ver dedi bekliyorum şimdi sizin tedaviniz nasıl ilerledi ? Herşey iyi güzeldi sadece kafama takılan şey tek gün ilişki şartı bu çok mantıklı gelmedi bana artık hayırlısı Allah'tan nasip bakalım
Valla dün sağlık ocağında kan verdim 42 çıktı pazartesi yine vereceğim inşallah hayırlısıyla inşallah yükselirAynı birebir tedavi bana da uygulandı 28 ocakta kan ver dedi bakalım bekliyorum. Sizin sonucunuz neoldu ? :)
Yükselir yükselir sağlık ocağında ver bezmialemde ücrete tabi kan testleriValla dün sağlık ocağında kan verdim 42 çıktı pazartesi yine vereceğim inşallah hayırlısıyla inşallah yükselir
Canım bende Pınar hanımda aşılama oldum sonucumu bekliyorum aşılamadan sonra 5 dkk beklettiler sonra kalk dediler sen 20 dkk felan bekledin mi yarım saat bekleyen bile var aklım çok takıldı bu durumaValla dün sağlık ocağında kan verdim 42 çıktı pazartesi yine vereceğim inşallah hayırlısıyla inşallah yükselir
Merhaba cnam bende Pınar hocanın hastayım. Bende 5 dk yatmıştım ekim ayında takacak bişi yok tutacağı varsa tutuyor zatenCanım bende Pınar hanımda aşılama oldum sonucumu bekliyorum aşılamadan sonra 5 dkk beklettiler sonra kalk dediler sen 20 dkk felan bekledin mi yarım saat bekleyen bile var aklım çok takıldı bu duruma
Merhaba CanmArkadaşlar merhaba fatih Bezmi alem hastanesinde doktor pınar Özcan da tedavi görüp olumlu olumsuz tecrübelerinizi konuşalım. Şimdi kendi tedavi sürecimden bahsedeyim biraz29 yaşındayım 18 aylık evliyim korunmadigimiz halde gebe kalamadım çünkü pkoluyum ilaçsız adet olamıyorum maalesef tavsiye üzerine pınar hanımla tedaviye başladık önce tarlusal verdi sokturmek için adet oldum rahim filmi çekindim tüplerde bı sıkıntı yoktu sadece saga dönükmüş biraz oda gebeliğe çok engel değil dedi aynı zamanda şeker ilacı Glifor 1000 mg folik asit folidoce ve adet düzenleyici olarak cyclo progynova ilacıni verdi neyse ikinci kez adet oldum adetin 3. Günü gittim menopur 75 iğne verdi 8 tane bide letrol diye bir hap verdi günde iki kez 5 gün de onu kullandim 7 ocak perşembe günü gittim yumurtaliklarima baktı gayet güzel gelişmiş dedi rahîm duvarın da iyi dedi çatlatma iğnesi verdi Perşembe günü 7 ocak saat 14.20 civarlarında çatlatma iğnesi yaptım 9 Ocak cumartesi ilişki olsun dedi tek gün öncesi ve sonrasında ilişki olmasın dedi çoğul gebelik olmasin diye 22 ocakta kan ver dedi bekliyorum şimdi sizin tedaviniz nasıl ilerledi ? Herşey iyi güzeldi sadece kafama takılan şey tek gün ilişki şartı bu çok mantıklı gelmedi bana artık hayırlısı Allah'tan nasip bakalım
Merhaba canım inşallah hayırlısı olur senin için olumlu olur ben aşılama olmadım amaCanım bende Pınar hanımda aşılama oldum sonucumu bekliyorum aşılamadan sonra 5 dkk beklettiler sonra kalk dediler sen 20 dkk felan bekledin mi yarım saat bekleyen bile var aklım çok takıldı bu duruma
Merhaba canım evet olumlu oldu çok şükür keseyi gördük ama keseyi gördükten hemen bir hafta sonra düşük yaptım bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay histereskopi ve genetik testi yapacam Nisan ayına kaldı hayallerimiz maalesef senin durumun ne hangi aşamadasin inşallah istediğin gibi olmuştur herşeyMerhaba Canmtopiğini yeni gördüm.
Bende Pınar hocanın hastayım 2020 Ağustos ayından beri. ( ilişkiyi önermesinin sebepi belki iğne ile çatlamayan yumurta olursa sonradan çatlarsa diye öneriliyor bazen arkadan gelen yumurta da oluyor. )
Sonucun belli oldu mu ?
Çok geçmiş olsun histereskopi ne için acabaMerhaba canım evet olumlu oldu çok şükür keseyi gördük ama keseyi gördükten hemen bir hafta sonra düşük yaptım bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay histereskopi ve genetik testi yapacam Nisan ayına kaldı hayallerimiz maalesef senin durumun ne hangi aşamadasin inşallah istediğin gibi olmuştur herşey
Bende 23 ünde oldum histeroskopi canım gecen hafta salı günü ( transfer aşamasaındaydım tüp bebek benm bu arada) Pınar hocam rahimi pek beğenmedi kafasına takıldı böyle koymam dedi ertelendi ameliyat oldum işte carsamba kontrole gittim güzel dedi hersey regl olunca gidicem transfer için ilaca baslıycaz Canm İnşAllah. Ekim ayında negatif aşılamam var sonra tüp bebeğe karar verdik amh 0.5 yaş 29 canımMerhaba canım evet olumlu oldu çok şükür keseyi gördük ama keseyi gördükten hemen bir hafta sonra düşük yaptım bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay histereskopi ve genetik testi yapacam Nisan ayına kaldı hayallerimiz maalesef senin durumun ne hangi aşamadasin inşallah istediğin gibi olmuştur herşey
Üzüldüm cnam hayırlısı böyleymiş diye düşün hersy bizim için. Ben en basında yaptırmıştım o testi aslında keske sende öyle yaptrsaydnMerhaba canım evet olumlu oldu çok şükür keseyi gördük ama keseyi gördükten hemen bir hafta sonra düşük yaptım bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay histereskopi ve genetik testi yapacam Nisan ayına kaldı hayallerimiz maalesef senin durumun ne hangi aşamadasin inşallah istediğin gibi olmuştur herşey
Aynen hayırlısı tabi çok şükür atlattım ilk zamanlar zordu bakalım bundan sonrası için hiç bilemedim ki böyle olacağınıÜzüldüm cnam hayırlısı böyleymiş diye düşün hersy bizim için. Ben en basında yaptırmıştım o testi aslında keske sende öyle yaptrsaydn
Hayırlısı olsun canım hepimiz için inşallah sen histereskopiyi kaça oldun fiyatı ne kadardi acaba benimde rahimim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz demişti düşükten sonra da hemen histereskopi yapalım dedi bakalım bende bu adetten sonra yapacam ameliyatiBende 23 ünde oldum histeroskopi canım gecen hafta salı günü ( transfer aşamasaındaydım tüp bebek benm bu arada) Pınar hocam rahimi pek beğenmedi kafasına takıldı böyle koymam dedi ertelendi ameliyat oldum işte carsamba kontrole gittim güzel dedi hersey regl olunca gidicem transfer için ilaca baslıycaz Canm İnşAllah. Ekim ayında negatif aşılamam var sonra tüp bebeğe karar verdik amh 0.5 yaş 29 canım
Düşük sebebi olarak gördü galiba gebelikten önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz demişti düşükten hemen sonra da direk histereskopi yapalım dediÇok geçmiş olsun histereskopi ne için acaba
Canm benm eşim bezmialem de çalıştığı için bana fiyat çıkmadı ama o gün benmle olan bi arkadaş 3 dedi öbür bayan vardı 4,5 demişti tam bilmiyorum SGK varsa ne kadar olurHayırlısı olsun canım hepimiz için inşallah sen histereskopiyi kaça oldun fiyatı ne kadardi acaba benimde rahimim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz demişti düşükten sonra da hemen histereskopi yapalım dedi bakalım bende bu adetten sonra yapacam ameliyati
Sen ne zamandır Pınar hocaya gidiyorsun bu arada nerde oturuyorsun CanmAynen hayırlısı tabi çok şükür atlattım ilk zamanlar zordu bakalım bundan sonrası için hiç bilemedim ki böyle olacağını
Ben Aralık ayından beri gidiyorum pınar hocaya canım Beşiktaş ta oturuyorum senSen ne zamandır Pınar hocaya gidiyorsun bu arada nerde oturuyorsun Canm
Benim SGK yoktu diye 4023 TL fiyat verdiler bizde SGK girişi yaptık 13 Şubat'ta 30 günün dolması gerekiyormus onu bekliyorumCanm benm eşim bezmialem de çalıştığı için bana fiyat çıkmadı ama o gün benmle olan bi arkadaş 3 dedi öbür bayan vardı 4,5 demişti tam bilmiyorum SGK varsa ne kadar olur
Benim SGK yoktu diye 4023 TL fiyat verdiler bizde SGK girişi yaptık 13 Şubat'ta 30 günün dolması gerekiyormus onu bekliyorum
Anladım Canm. Ben Anadolu yakasındayım Ümraniye den geliyorum :)Ben Aralık ayından beri gidiyorum pınar hocaya canım Beşiktaş ta oturuyorum sen