- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
Sendende Allah razı olsun canim benim Rabbim isteyip dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasin icinde bizde olmak üzereİnşaallah senin de bebişin mucizen olurdua edelim Allah büyüktür ❤ desteğinçin saol kardeşim Allah senden razı olsun
İnşallah erkendir sebep olarak bendede hiç bişey yok çünkü bekleyelim bakalımBenim sadece 2 gün 19 ve 20 agrım oldu. Sadece 2 günşimdi ne akıntı var ne göğüs hasasiyeti ne mide bulantısı belki de daha erken bu belirtilerçin
Amin Allah amin inşaalah Rabbim sevindirisin aminÖğrenenler var kişiye göre değişiyor dua edelim inşallah esinede sanada süpriz olur
Oy kuzum benimimmm inşallahhhhAmin Allah amin inşaalah Rabbim sevindirisin aminsana da inşaalah haber vericem teyzesi
Selam kardeşim. Nasılsın? Bugün de 12ci gün silik çıktı. Yarın da yapıcam silik olursa kan testi vericem inşaalah. Sende durumlar nasıl?Oy kuzum benimimmm inşallahhhh
Kuzucum benim 7.gun daha bugün duphaston başladım doktorum vermişti bakalım bekliyorum inşallah yarına daha koyulaşır testinSelam kardeşim. Nasılsın? Bugün de 12ci gün silik çıktı. Yarın da yapıcam silik olursa kan testi vericem inşaalah. Sende durumlar nasıl?
Yok canım git gide daha silik oluyoKuzucum benim 7.gun daha bugün duphaston başladım doktorum vermişti bakalım bekliyorum inşallah yarına daha koyulaşır testin
İnşallah Allah im inşallah rabbim gönlümüze göre verir bende mutlaka haberdar ederim 14.gün test yap demişti doktorum yada 15 haftaya çarşamba perşembeye denk geliyor sabırsızım bendeYok canım git gide daha silik oluyoben de içiyorum dyufaston. Bizde ayni ilac ayni etki veriyo galiba biloyomusun içim çok rahat ablam önceleri adet olduğumda çok kötü ağrıyordum şimdi nedense çok huzurluyum sakinim karnım bile şişmemiş acaba diyorum acaba bebiş mi böyle rahat oturduğu için bekleyelim ben haberdar edicem seni de. Benim adet ayın 3ü inşaalah olmam ablam dua edelim hep Allahtan ümit kesilmez vardır bir bildiği verse de hayırlısı vermese de hayırlısı demek ki ❤
Sabrın sonu selametdir canım benim❤İnşallah Allah im inşallah rabbim gönlümüze göre verir bende mutlaka haberdar ederim 14.gün test yap demişti doktorum yada 15 haftaya çarşamba perşembeye denk geliyor sabırsızım bende
İyi akşamlar abla. Dün test yaptım silik oldu. Bugün sabah yaptım malesef negativ. Umudumu kayb etdim . Adet olucakmış gibi de hiss ediyorum. Çok üzüldüm abla kendimi o kadar inandrmıştım ki anlatamamOy kuzum benimimmm inşallahhhh
Üzülme inşallah döner pozitifeİyi akşamlar abla. Dün test yaptım silik oldu. Bugün sabah yaptım malesef negativ. Umudumu kayb etdim . Adet olucakmış gibi de hiss ediyorum. Çok üzüldüm abla kendimi o kadar inandrmıştım ki anlatamaminşaalah sen güzel haberlerni verirsin
Üzülme inşallah döner pozitife
Sonuçtan haberdar et benide inşallah gönlümüzce olsun herşeyinşaalah ama umudum halen var adet olmadim daha . Çatlatma iğnesi yaziyolar ki 1 haftayla 2 hafta içerisinde hamile kalmazsan adet olursun. Yarın 15.günüm bi umutla adet olmayacagimi düşünerek hayeller kurarak uyanıcam inşaallah Allah büyük elbet bi bildiği vardır Elhamdulillah❤
Abla bugün 15ci gün ama adet olmadim.Sonuçtan haberdar et benide inşallah gönlümüzce olsun herşey
Belimde ağri oluştu dünden beri. Ateşim çıkti. Göğeslerim de ağriyo şişmiş gibi. Ama mide bulantisi filan yokSonuçtan haberdar et benide inşallah gönlümüzce olsun herşey
Kuzu test yaap belli olur artıkAbla bugün 15ci gün ama adet olmadim.
Benide yoklayan ara ara kasık ağrım var 10.gün başladı bugün 12.gunBelimde ağri oluştu dünden beri. Ateşim çıkti. Göğeslerim de ağriyo şişmiş gibi. Ama mide bulantisi filan yok
Canım bende 28eylulde çatlatma iğnesi oldum öğünden beri bel kasık ağrılarım var bugünde dayanamayıp yaptım testi hafif silinik çıktı umutlenmek istemedim ama ins diyorum ins tutar güzel sonuçlarda alırsın sende bendeSelam kızlar. Ben klomen ve ovitrelle iğnesi göbekten vurdum. Buugün iğnenin 8ci günü ama hiç bi şey hiss etmiyorumkocam da 3 aylik yurt dışına gidiyo. Yani umudum Allahdan belki de tutmuştur belirti olmadan hamile kalan olmuş mu onu merak ediyorum ablalar. Bir de hamile ablalarımdan rica ediyorum benim için dua edin inşaallah tutmuş bu defa
Siz ne zaman oldunuz iğneyi belirtilerin ne kadar sürdü acabaBenide yoklayan ara ara kasık ağrım var 10.gün başladı bugün 12.guninşallah yavrularımız bizimledir