Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bakış açına bayılıyorum, sohbetini seviyorum, benimle ilgilenmeni seviyorum, seninle ilgilenmeyi seviyorum, huzur veriyosun bana be kızçe
Sen bana benim için rızıksın demiştin
Sen de öylesin hem de en güzelinden

Ben hep çok sev olur mu
Çünkü ben seni çok seviyorum 🌸

Sen hayatımda gördüğüm en yalancı iki yüzlü dedikoducu kibirli insansın. Sana ne kadar iyilik yardım yapılırsa yapılsın sana yine yaranmaz. Paran var zengisin diye bütün bu kibrin egon paran olmasa güveneceğin hiçbir şeyin yok, bence sen de bunun farkındasın şimdi bile insanlar senden kaçıyor senin yanında paran için olanlar da gidecek . Dinin para olmuş senin. Kendini bir şey sanıyorsun. O paranda boğul umarım. Yaşattığın her şeyi yaşamadan ölme .
Beni kandırdın yalan söyledin ben buna rağmen kaldım yardım ettim gitmek istedim araya başkalarını sokarak bırakmadınız. Israrla siz istediniz benim gelmemi bana yalvardıniz resmen. Şimdi de sorguluyor musun neden kimse gelmiyor kaçıyor diye senin gibi yalancı bir insanın yanında kim kalsın. Öyle yalancı iğrenç insanlarsiniz ki. Benim tek yanlışım yok bir tane bile ben dedim ki bu seneyi bireyim zaten sonra yollar ayrılıyor. Ama onlarla zaten iyi ayrilmazsin egoları buna izin vermiyor. Yalaka yalancı dedikoducu insan seviyorlar. Üzgünüm benim mayamda bunlar yok. Benim durumum sizi hiç ilgilendirmez biz açlıktan ölsek aramayiz sormayız hele sana hiç . O kadın senin günahlarının bedeli. Sen daha da kötü olmayı hak ediyorsun. Yalancılar. Bir de korkak. Yüzüme karşı hiçbir şey söylemiyor başkasına hakkımda konuşuyor. Ama bana da karakterime de hiçbir şey soyleyemeyeci için iftira atıyor ailemden beni vurmaya çalışıyor. Yok yok. Benim size ihtiyacım yok hiçbir zaman olmadı ben sizden hiçbir şey istemedim istemem de bana yalvaran sizdiniz hala da öyle beter olun inşallah herkes neden sizden kaçıyor acaba acaba. İlerde bizim işlerimiz durumunuz düzelecek inşallah bu zor anlaticam. Negatif enerjili iyi yüzlü insanlar. Ben hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam benimle dalga gevmesnize izin vermivem. Bir daha ne görmek istiyorum Allah korusun uzak olsunlar ben zaten uzak olacam. Bu günleri geçecek her şey benim için güzel olacak. Neyse hayat tecrübesi oldu insanlari tanımış oldum. Görmüş oldum. Bunu yasamaloydim demek ki.

Ben doğmamış daha oluşmamış gelecekte ki bebeğime seslenmek istiyorum, Allah aşkına bekletme beni ilk göz ağrım beni yakında mujdelendir

X