• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ben daha 27.levelde olmama rağmen treehouse,manor,farmhouse,snowglobe, ve daha bir sürü dekorsyon aldım..300 fv bile yetmezdi almaya kalksam
bir saman feda ediyorsunuz yerine harika şeyler geliyor

videonun yantarafında ekleyen kişinin bilgilerinde bir link var charles proxy diye onu indirin kızlar

ya kızlar bu programı indireniniz var mı?
olmuyoooooomafoldumben

kızlar şu fv hilesi işini çözdüm ya müthiş bişeyvalla...biraz zor oldu..farmville türkiye sayfasında tartışma bölümüne girin.fv bug video anlatım demiş..indireceğin program falanda var..anlamak için videoyu defalarca adım adım izledim..
bedavaya manor,farmhouse ve o fv ile alınan bir sürü şey aldım ama bayrak falan vermedi..valla yazılarak anlatılacak bişey değil videoyu çok ii izleyin..hazırlayan zaten üzerine yazmış adım adım yapacaklarınızı...

Evet süper bişey dün level 34 deydim bugün 39 oldum sırnaşık şey
Ayrıca aldığım dekorasyonun ve fv li binaların haddi hesabı yok :teytey:
Resim ekleyecektim fakat yeterli mesaj sayım yokmuş isteyen facede ekleyebilir
kaydirigubbakcemile4

Ayrıca kızlar bi link var her tıklayışta hediye veriyor yine mesaj sayımdan dolayı ekleyemiyorum püfff benneyaptımki

Evet süper bişey dün level 34 deydim bugün 39 oldum sırnaşık şey
Ayrıca aldığım dekorasyonun ve fv li binaların haddi hesabı yok :teytey:
Resim ekleyecektim fakat yeterli mesaj sayım yokmuş isteyen facede ekleyebilir
kaydirigubbakcemile4

ciddi misin ya?
ben uğraşıyorum programı indirdim ama bakalım yapabilecek miyimkaydirigubbakcemile

Back
X