• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Oyun öyle hastalık haline getirdi ki,
Toplayamadığım zaman kardeşimi yada arkadaşlarımdan birine girdirip toplattırıyorum ..

selam çiftlik ahalisiiiiiiiopuyorumnanaktan
dün akşam itibariyle 32 level oldumm villaya son 2kaydirigubbakcemile4
buda aramızdaki tüm öğretmenlerimizeeeee

Ben hala level 25 teyim, gündüz bakayımıyorum sadece akşamdan akşama, yorgun argın ancak oluyor

ben yeni başladım.level:7 maşalah deyinnnn:)))

kızlar satış yapılıyomu???

82540153.png

15521559.png

aysecim hayirli olsun yeni levelin :)

despo satis derken, hayvanlari ve diger dekor ürünlerinden söz ediyosan.. sag tiklayip sell de canim..

dekor satabilirsin ama agac ve hayvan satmani önermiyorum, tamamlaman gereken madalyalar var..

bu da benim level 21 :nazar:
nişanlımın askerimin adını yazdım :asigim:

16133_185763927229_800457229_2919201_3390983_n.jpg

16133_185764067229_800457229_2919202_1516186_n.jpg

16133_185764252229_800457229_2919204_8385220_n.jpg

kızlar yaa benim gift ve marketim açılmıyor..ne hediyeleri kullanabiliyorum nede ekim yapabiliyorum

kızlar,beni eklemeyen varsa ekleyiversin ya.diğer komşulardan bulabilirsiniz.ben selda.

Son düzenleme:
allahım ölmek istiom beyim tarlada çok vakit geçiriom die kıskanıp tarlama dal farmville evimi uzaylı tarlamı seramı rüzgargülümü 3 tene inek evimi sat hediye kutusundaki giftleri sat shophouse mı sat allahım boğuyodum az kalsın halada sinirim geçmedi
neyse zaten değiştircektim tarlamı ama gitti rrüzagargülüm seram paramda az serayı aldım 2 tene inek evimi aldım ama uzaylı tarlam gitti gelmez mafoldumben

allahım ölmek istiom beyim tarlada çok vakit geçiriom die kıskanıp tarlama dal farmville evimi uzaylı tarlamı seramı rüzgargülümü 3 tene inek evimi sat hediye kutusundaki giftleri sat shophouse mı sat allahım boğuyodum az kalsın halada sinirim geçmedi
neyse zaten değiştircektim tarlamı ama gitti rrüzagargülüm seram paramda az serayı aldım 2 tene inek evimi aldım ama uzaylı tarlam gitti gelmez mafoldumben

Lyrem istediğin hediye olsun yollarım sana =))

Pasaklım tarlanı gübreleyim dedim aboowww yer yok zazor buldum =))

canım 4 günlük bişi ektim yaa ondan gelen arkadaşlarım olmuş sağolsunlar
kısa süreli bişi ekince öyle olmuyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bazılarında gübre işareti kapalı görünüyo neden kendilerimi kapatıyo

hayır ezgicim o tarlada gübrelenecek ekin yok demek oluyor
aynı gün aynı kişinin tarlasını yalnızca bir kez gübreleyebiliyorsun mesela

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
bütün kocalar böyle mi benimki de tarlama bi dalsa yerle bir edicek ama ben açık bırakmıyorum hiç

yeni giftler gelmiş sositosositoren geyiği bi büyük vazo delikafaduldenbi kaç şey daha var ama henüz onları yollayamıyorum pasaklım sana yolladım bi dene geyik kayıp hayvanlarada ren geyiğinin baya bi kokoşunu koymuşlar her bi yerinden neon ışıkları sarkıyo:roflol:bu sabah yayınladım bi dene

canım 4 günlük bişi ektim yaa ondan gelen arkadaşlarım olmuş sağolsunlar
kısa süreli bişi ekince öyle olmuyor kaydirigubbakcemile3

hayır ezgicim o tarlada gübrelenecek ekin yok demek oluyor
aynı gün aynı kişinin tarlasını yalnızca bir kez gübreleyebiliyorsun mesela

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
bütün kocalar böyle mi benimki de tarlama bi dalsa yerle bir edicek ama ben açık bırakmıyorum hiç

ya seni arkadaş olarak ekleyebilirmiyim?

nasıl eklicez ben arkadaş istiyorum çiftliğimde.biri yardımcı olsunnnn

yeni giftler gelmiş sositosositoren geyiği bi büyük vazo delikafaduldenbi kaç şey daha var ama henüz onları yollayamıyorum pasaklım sana yolladım bi dene geyik kayıp hayvanlarada ren geyiğinin baya bi kokoşunu koymuşlar her bi yerinden neon ışıkları sarkıyo:roflol:bu sabah yayınladım bi dene

yaaa tühh kaçırdım kokoş geyiği desene ablacım hediye içinde teşekkür ederim
bende yarın akşam toplayacağım ektiklerimi herkese hediye de gönderirim artık zemuszemus

ya seni arkadaş olarak ekleyebilirmiyim?

ekleyebilirsin canım
kkdan eklediğin biri varsa listesine bak ben varımdır kesin :roflol:
ismim miray :1ninca:

Back