• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
canavarrr hani villaaa almamışsın daha ben dört gözle 34 olmayı bekliyomm oğluşuma villa alacam teyzesiiiiiiiizemuszemus

Selam kızlar
ben 36. leveldeyim. Ribbon görevim azaldığı için dekora yönelmeye başladım. ama daha dekorasyonum tamamlanmadı.
gün içinde 3 kez blueberries akşamda kahve ekiyorum.Tarla 22 x 22 lik ama ben 20 kısma ekim yapıyorum. Bu sayede günde 8 xp topluyorum. Toplamda 2394 ediyor -tatlicadiarzu-
adsznv.jpg

2394 xp hiç fena değil, 2 günde level atlanır :1rolleyes:

canavarrr hani villaaa almamışsın daha ben dört gözle 34 olmayı bekliyomm oğluşuma villa alacam teyzesiiiiiiiizemuszemus
bende öyle düşündüm ama ona para verince tarlayı bir kısım daha silmek gerekiyordu ki oda bana lazım ufaktan başladım depodada bir kaç ev var şu ağaç ribbonu tamamlansın o zaman villayıda alacağım çiftiğime düzenlemiş olacağımkaydirigubbakcemile4
2394 xp hiç fena değil, 2 günde level atlanır :1rolleyes:
ah keşkeeee ama benim levelde 10000 xp gerekiyor atlamak için belki ilerlerde dahada fazlaşıyordur daha bilemiyom:sinifsinif:

34 e az kaldı ama villa için az daha para bulmam lazım.. bişeyler satıcam varmı almak isteyeeennn

sus kız eniştemi dinle ne derse onu yap :mymeka::jeyyar:
Otur sende izle onunla beraber spor programı gerekirse televizyonun önünden bile geçmebuyrunnnnnnnnn

oldu canım başka derdin var mıydı :mymeka:

selam çiftlik ahalisiiiiiiiiopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:erkekler bu kadarmı birbirine benzer yaaa ama ben artık spor programı izlemesine karışmıyorum hatta hergün olsa keşkeee sayesinde rahat rahat ekip biçiyorum yoksa nerdeee akşamları pc eşimin denetimindeee:hulya:

hehehe bizimki hem izliyor hemde söyleniyor bırak şu bilgisayarı elinden artık diye kaydirigubbakcemile3

O spor programlarını izlerken sen onu mu izlicekmişsin :dilcikar:
İyi yoldasın böyle devam et :teselli:

tebi tebi o spor programı izlerken bende oturup onu izliiiycem
başka bi isteği var mı acaba paşamın :mymeka:

Siz eniyisi kocişlerinizi de dandandırın ben en iyisini yaptım o benden daha çok bağlandı =))

yok canım ya bizimkini hiç sarmadı
arada gösteriyorum bak bu böle yapılıyo bu şöle yapılıyo diyorum ama yok ilgisini hiç çekmedi
bazen evde işim oluyo diyorum ben pc başına geçmiyim aşkım sen toplasana ne varsa
ben anlamam ben yapamam diyo halbuki anlamadığı bilmediği şey değilde işte işine gelmiyor

4 günlük mü abooo ..Kıyamam..Nasıl dayanacaksın bende bayramda nasıl ekip toplayacağım diye düşünüyorum ..:S:S

valla bilmiyorum dayanamam yine girerim en azından komşularımın çiftliklerini gübrelerim kaydirigubbakcemile3

bende öyle düşündüm ama ona para verince tarlayı bir kısım daha silmek gerekiyordu ki oda bana lazım ufaktan başladım depodada bir kaç ev var şu ağaç ribbonu tamamlansın o zaman villayıda alacağım çiftiğime düzenlemiş olacağımkaydirigubbakcemile4

ah keşkeeee ama benim levelde 10000 xp gerekiyor atlamak için belki ilerlerde dahada fazlaşıyordur daha bilemiyom:sinifsinif:

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir level atlamak git gide daha da zorlaşıyor sanırım

30lu levellarda 7000xp gibi hatırladım,
ben 46dayım 10000xp hala,
iyiymiş o zaman 15-20000 olsa napardık sositososito

az önce 32. levele gectim ohh yasasin, peas ekiyorum peas topluyorum 3xp atliyorum yandan yandan
iyice kafayi yedim delikafadulden
zemuszemus

simdiki aklim olsa taa basindan dekorasyon icin ugrasmazdim, paralari toplayip level atlardim
canavar en mantiklisi da bu bence..yerimseniben

gittikçe level atlamak daha zorlaşıyo evet kızlar:((
off saçımı başımı yolucam
kocam dalga geçiyo benimle villa aldın bi kahve içmeye çağırmıyosun diye:))

okuduğum kadarı ile önce para kazanmak gerekiyor bolca
yani tarlaya devam
ek biç
ek biç
ek biç
para kazan mantık bu
sonrasında ıvır zıvır almak lazım :)
bu arada 5. level olmuşum
yok fırın ekmek yemem lazım çook :D

gittikçe level atlamak daha zorlaşıyo evet kızlar:((
off saçımı başımı yolucam
kocam dalga geçiyo benimle villa aldın bi kahve içmeye çağırmıyosun diye:))

aaa..aşkolsun bizleride çağırmıyorsun kaydirigubbakcemile3
Level atlayamadıkça sinir oluyorum ya..

nerdeee eşimin tarlası var ama onuda ben ekiyorumm birgün belki heveslenir dedim oturtum başınaaa ne var ne yok sattı hepsiniiiiiiii satabilse tarlatıda satacakkkkkdelikafaduldenşimdi benim tarlam açıkken pc başına oturtmuyorum bilee ne olur ne olmazz kapatıyorum hemen faceyiiii:roflol::roflol:

Aman bitanem en iyisini yapıyorsun kaydirigubbakcemile3Tarlana sahip çık ..

30lu levellarda 7000xp gibi hatırladım,
ben 46dayım 10000xp hala,
iyiymiş o zaman 15-20000 olsa napardık sositososito
evet 7000 le başlıyor sonrasında 8000 9000 10000 eh sen 46 olduğuna göre rahat bir nefes alabilirim:roflol:

Pasaklım tarlanı gübreleyim dedim aboowww yer yok zazor buldum =))

canım tarlanın sol ust kösesınde coıns var nekadr coınsın oldugunu ordan görebılrıısn bıde sulama yok ekıyosun ve urun saatı dolunca bıcıyosun tarlanı suurnde yenıdne ekılıyosun bıde anlatmakla ögrenılck bı oyundeğil zmanla oynadıkca ögrenırsın

teşekkürler.çilek ekmiştim pazar gecesi,dün bi baktım çilekler kurumuşşş:((((

Back