• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar bende farmvılle oyununa sardım birkaç gündür şu anda 10.oyundayım arazimi büyütmek için neler yapabilirim.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi a.s.

Öncelikle neyi yaptığını bilmediğimde aklımda olanları sıralıyorum.

Fasülye ekip hemen arakasından silebilirsin. Bu sayede daha çabuk level atlarsın.

Herşeyden önce ribbonları bitirmek önemli.
Mesela 15 değişik ağaç hasatı

17 değişik hayvan hasatı tamamlaman lazım.

21 tane değişik ürün hasatıda diğer ribbonu tamamlıyor. Onun içinde tek tek karelere bir seferde 21 tane değişik ürün dik, kısa sürelilerden dikersen daha çabık biter işin.

Bunu tamamlayınca tarlana 5 ahır ve 1 kümes al hergün ürün verdiklerinden hayvan ribbonunu bunlarla daha çabuk alırsın.

Gift kutuna gelenleri çıkartma 21 değişik giftte gene ribbonun tamamlanıyor.

Komşularını çoğaltmaya bak bunun sayesinde hergün değişik gift alırsın.

Özelikle pembe ağaç biriktir. Ağaç ribbonu en çok uğraştıranlardan biri.

Hergün düzenli bir şekilde arkadaşlarını gübrele...

Paran birikince 250 tan sarı saman alarak dekorasyon ribbonunu tamamla. Bu sayede level atlamanda çabuklaşır.

Arkasından 30 tane çardak al ve bina ribbonunu tamamla...

Ana sayfa kayıp hayvanlar var onları takip et ayrıca çiçek ekimlerinde ve ana sayfada yayınlanan çiçekleri alarak 50 tane ile bu ribbonu tamamlayabilirsin.

Birde ribbonlarını tamamlamadan tarlanı süsleme işine geçme...

Sonracığıma FV paranı harcama sakın..
Sana kolay gelsinalkisalkisalkis

Sosyal arkadaşlık sitesi Facebook’ta 65 milyon kişi tarafından oynan sanal çiftçilik oyunu “FarmVille”, üretici şirketi zengin etti. Aynı sitede oynanan “Mafia Wars” isimli oyunun da sahibi olan Zynga Inc. şirketinin şu an halka açılsa piyasa değerinin 1 milyar doları aşacağı belirtildi. Türkiye’de de milyonlarca kişi tarafından oynanan FarmVille ücretsiz. 52.5 milyonla dünyada en çok satan oyun konsolu Nintendo’yu bile 5 ay gibi kısa bir sürede geride bırakan oyunda tarla ekerek para kazanılıyor. Hasattan elde edilen para ile tarla büyütülüyor, ağaç, hayvan, dekorasyon malzemeleri ve araç gereç alınabiliyor.

Ancak sitedeki bazı ürünler kazanılan deneyimler sayesinde seviye atladıkça biriken FV denilen “gerçek” paralarla alınabiliyor. Bu paraya sahip olmayanlar ise kredi kartlarıyla istedikleri ürünü alma, tarlasını deneyim kazanmadan büyütme imkanına sahip oluyorlar. 5 dolar karşılığında 25 FV doları satın alanabiliyor. Oyunda yavru hindi 7, Türk bayrağı ise 16 FV dolarına satılıyor. Zynga oyunları bu yıl 210 milyon dolar ciroya ulaştı, 2010’da şirketin cirosunun 355 milyon dolara yükseleceği belirtildi. Zynga CEO’su Mark Pincus, “Şirketi borsaya açmak gibi bir niyetimiz yok” dedi.

kaynak ucankus :-)

görüyomusunuz adamlari zengin ettik.. biz degil onlar topluyo coinsler fvleri:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar, ben de geldim, bu oyunda yeniyim henüz, 9'dan 10'a geçmeye çabalıyorum herkesin çiftlikleri büsbüyük koskocamann benimki daha küçüçük senağlama ama son günlerdeki çabalarımla birazcık şekle sokmayı başardım her ne kadar bağımlı gibi olmasam da bağımlı yapıyo bu oyun yinede,dün gece gözümden uyku akıyordu ama çileklerimin olmasını beklemek zorunda kaldım çünkü çok çabuk oluyolar ve hemen ölüyolar param boşa gitmesin dimi ama :roflol: konuyu takipteyim şekerler

Son düzenleme:
slm kızlar bende 26. bölümdeyim.. arazimi genişletmek istiyorum.. bir kere parayla genişlettim.. ama şimdi genişletmeye o kadar param yok.. yardımcı olurmusunuzz lütfenn..

canım arazin komşular ve paran arttıkça genişliyomuş galiba benimkide küçük henüz gelişme aşamasındayım, herkesin çiftliği artistik artistik şekiller yapmışlar koskocaman bi arazileri var ürünlerle şekiller falan var süper güzel yavaş yavaş büyüycek bizimkilerde

offf millet neler yapmış çiftliğinde neler neler almış öle yaaaa:1shok:.bişi alıcam parama kıyamıyorum:)))

ay ben bu topigi niye görmedim şimdiye kadar...oyun süper hastalık yaptı bende.15 deyim.çilek diktim durdum.1 haftada 15 oldum.ama ev alacak hala param yok.acaba zengin çiftçi fakir çiftçiye ev hediye etmezmi...:roflol::roflol::roflol:

ay ben bu topigi niye görmedim şimdiye kadar...oyun süper hastalık yaptı bende.15 deyim.çilek diktim durdum.1 haftada 15 oldum.ama ev alacak hala param yok.acaba zengin çiftçi fakir çiftçiye ev hediye etmezmi...:roflol::roflol::roflol:

puhahahahaaaaaa

Farmville fun gifts diye bir uygulama var değişik hediyeler var mesela pembe sarı inek, eşek, kaplumbağa felan, bunları habire komşularınıza gönderiyorsunuz ama oyun içinde gözükmüyor, nasıl gözükür oyun içinde bilen var mı?

bende başladım oynamaya level 3te kaldım marketten bişeyler alıp ektim param bitti napıcam bilmiyorum mafoldumben

sağolun şimdi arkadaşıma yardım ettim 20 kazandım çilek ne kdar zamanda oluyo acaba

Farmville fun gifts diye bir uygulama var değişik hediyeler var mesela pembe sarı inek, eşek, kaplumbağa felan, bunları habire komşularınıza gönderiyorsunuz ama oyun içinde gözükmüyor, nasıl gözükür oyun içinde bilen var mı?

canım onlar gift kutuna gidiyo ordan use deyip tarlanda istediğin bir yere koyabilirsin..:hulya:

arkadaşlar bu farm cash nasıl artıyo peki 4 te kaldı benimki akannehir
bide inek tavuk alınca onları ne yapmak lazım süt et alabilicekmiyiz acemiyimde ben yardımcı olursanız sevinirim vereliniortak

Son düzenleme:
farmnville fun hediyelerinin farmvilleye gittiğini bilmiyordum ya..iyi oldu öğrendiğim benim de opuyorumnanaktan

canım onlar gift kutuna gidiyo ordan use deyip tarlanda istediğin bir yere koyabilirsin..:hulya:

Gitmiyor arkadaşlar normal free gifts ten gönderilenler gidiyor, bunları kabul ediyorum yolluyorum ama gift kutusunda yok :sm_confused:

Back