• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Farmvillmania oldum bendekaydirigubbakcemile3 Sözümona köylü milletin efendisi ama traktörüm , biçerdöverim , tohum ekme makinem olduğu halde kullanamıyorum araçlarımı.Nedenmi...... MAZOT ÇOK PAHALIIIIIIIII kaydirigubbakcemile3

Ben sürekli üzüm ekiyorum arkadaşlar , sürümden kazanıyorumkaydirigubbakcemile3

ben bir tane 3fv olan mazottan aldım..başta traktör biçerd.vs onları kullanıyorum.
mazotun bitmesine yakın bırakıyorum.geri kalanını tek tek ekip biçiyorum.
ertesi gün bitmekte olan mazoyum dolmuş oluyor.

başta bende sen gibi mazotuma gözüüm gibi bakıyodum. bu yöntemi keşfettim sonra hihoyyyt

iyi geceler çiftlik ahalisiiiiiiopuyorumnanaktan
menarcım çiftlik ilk açıldığında kızın durduğu yere hapsedersen bir daha çıkamazzyerimseniben
total usageyi de ben anlamadım şimdi nerde çıkıyor ooCADIARZU

Gif kutusunun orda pempe kutudan bahsediyor arkadaşlar ambar gibi de neden ben bişey koyamıyorum içine ??
kızlar.bu oyun yüzünden kotamı aştım.size de oldu mu
Cidden mi video izlemek aşıyor diye biliyordum :S:S Evde facebooktan yayınlanan videolar kotayı dolduruyor şimdi aklım karıştı yafss
O gunleri gorurmuyuz acaba akannehir
İnşallahhhh
kızlar benim hiç komşum yoook beni arkadaşınız yapın siz de komşu kazanın ben de:)
Arkadaşlık isteği yollarken kadınlar kulübü parolasını kullanın da içim rahat ekleyeyim:)
Fıtık Tuğçe ve Bir Tuğçe olarak aratın çıkarım ben...
İki üç tane tarla var da bende:) Delilik bu çiftlik yahuuuu....

Maşallah:nazar:

kızlar bendede 3 tarla var ama manyak oldum rüyamda bile ekip biçiyorum 29 leveldeyim artık yavaş yavaş sıkılmaya başladım lunaparkıda aldım alacakta kalmadı adım asya derin beni komşu olarak ekleyebilirsiniz
2 tane kedi var resmimde 24X24 nasıl alınıyor
alan varmı 70 levelden sonra ne oluyor bilen varmı

ben şimdi başladım oyuna.bezelye ve çilek ektim.nasıl sulancak bunlar???bulamadım su falan.

parayı nerden bulup nasıl gelişiyo böyle yaw.bide arkadaşımda yok.

bende çok yeniyim
arkadaşlarımdan kimse oynamıyoor
nasıl büyütecem bu tarlayı sizler ne kadar ilerlemişsiniz

tüm gün açıkmı oluyor sayfaa
benim öyle bir imkanım yok
işyerinde kısıtlı zaten facebook öldür allah açılmaz :(

parayı nerden bulup nasıl gelişiyo böyle yaw.bide arkadaşımda yok.

canım tarlanın sol ust kösesınde coıns var nekadr coınsın oldugunu ordan görebılrıısn bıde sulama yok ekıyosun ve urun saatı dolunca bıcıyosun tarlanı suurnde yenıdne ekılıyosun bıde anlatmakla ögrenılck bı oyundeğil zmanla oynadıkca ögrenırsın

bende 25 oldum nihayet hihoyyyt
kociciiiimin zoruylada karpuz ektim :mymeka:
4 günlük ya perşembeye kadar çiftlikle uğraşmayayım diye
sıkılmış beyfendi çiftlik muhabbetinde, yokmuymuş 1 aylık bişi onu ekecekmişim
ben onun her akşam izlediği spor programlarına bişi diyor muyum :mymeka:
keyif alıyor diye ses etmiyordum, ama başladım söylenmeye bi kaç gündür
o spor programları izlemekten keyif alıyor bende çiftlikle uğraşmaktan :dilcikar:

sus kız eniştemi dinle ne derse onu yap :mymeka::jeyyar:
Otur sende izle onunla beraber spor programı gerekirse televizyonun önünden bile geçmebuyrunnnnnnnnn

selam çiftlik ahalisiiiiiiiiopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:erkekler bu kadarmı birbirine benzer yaaa ama ben artık spor programı izlemesine karışmıyorum hatta hergün olsa keşkeee sayesinde rahat rahat ekip biçiyorum yoksa nerdeee akşamları pc eşimin denetimindeee:hulya:

bende 25 oldum nihayet hihoyyyt
kociciiiimin zoruylada karpuz ektim :mymeka:
4 günlük ya perşembeye kadar çiftlikle uğraşmayayım diye
sıkılmış beyfendi çiftlik muhabbetinde, yokmuymuş 1 aylık bişi onu ekecekmişim
ben onun her akşam izlediği spor programlarına bişi diyor muyum :mymeka:
keyif alıyor diye ses etmiyordum, ama başladım söylenmeye bi kaç gündür
o spor programları izlemekten keyif alıyor bende çiftlikle uğraşmaktan :dilcikar:

O spor programlarını izlerken sen onu mu izlicekmişsin :dilcikar:
İyi yoldasın böyle devam et :teselli:

Siz eniyisi kocişlerinizi de dandandırın ben en iyisini yaptım o benden daha çok bağlandı =))

4 günlük mü abooo ..Kıyamam..Nasıl dayanacaksın bende bayramda nasıl ekip toplayacağım diye düşünüyorum ..:S:S

Selam kızlar
ben 36. leveldeyim. Ribbon görevim azaldığı için dekora yönelmeye başladım. ama daha dekorasyonum tamamlanmadı.
gün içinde 3 kez blueberries akşamda kahve ekiyorum.Tarla 22 x 22 lik ama ben 20 kısma ekim yapıyorum. Bu sayede günde 8 xp topluyorum. Toplamda 2394 ediyor -tatlicadiarzu-
adsznv.jpg

Son düzenleme:
Siz eniyisi kocişlerinizi de dandandırın ben en iyisini yaptım o benden daha çok bağlandı =))

nerdeee eşimin tarlası var ama onuda ben ekiyorumm birgün belki heveslenir dedim oturtum başınaaa ne var ne yok sattı hepsiniiiiiiii satabilse tarlatıda satacakkkkkdelikafaduldenşimdi benim tarlam açıkken pc başına oturtmuyorum bilee ne olur ne olmazz kapatıyorum hemen faceyiiii:roflol::roflol:

Back