Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bende acık ama bugun genel sıkıntı vardı yenileyin sayfayı fln diodu bidaa deneyn kızlar

bende acık ama bugun genel sıkıntı vardı yenileyin sayfayı fln diodu bidaa deneyn kızlar

sayfa ne kelime faceyi yenileyip durdum kaç kez aç kapaa eşimin çiftliğide açılmıyorr ki onuda ben ekiyorummmkaydirigubbakcemile210 a kadar zamanım var açıldı açıldı açılmadı gitti mahsüllllllllldelikafadulden

selam kızlar ben de 21. leveldeyim..vizelerim vardı 3 günlük ekmiştim.
çok şükür bitti bugünkaydirigubbakcemile2
benim acilen çiftliği büyütmem lazım..hediyelerinizi sığdıramıyorum artık çok sağolunopuyorumnanaktan:kedi:
ben de elimden geldiğince eşit şekilde göndermeye çalışıyorum
bu arada şu diğer konudaki liste ne zaman yayınlanacak yaa:enbuyukkk::enbuyukkk:

yeni eklentiler cok hosafima gitti, oyuna baglamak icin haril haril calisiyo arka plandakiler efferinzemuszemus
nesterin slm cnm.. listeyi ecinli hazirlayacak ama suan aramizda yok gelince halleder

yeni eklentiler cok hosafima gitti, oyuna baglamak icin haril haril calisiyo arka plandakiler efferinzemuszemus
nesterin slm cnm.. listeyi ecinli hazirlayacak ama suan aramizda yok gelince halleder

slm canım...
teşekkür ederim bilgin için..
beklicez artıkın ecinniliyi

slm kızlar mutsuz inek çıkınca
Oh no! It looks like all the bits got lost on the way to your computer. Please refresh your page.
yazıyor ne demek

cnm o senden kaçan inek göyaaa herkesin ansayfasında yayınlanıyor önce davranıp inekin alt kısmında adopt yazısına tıklayanlar ineki kapıoo
kara koyun kaplumbağ siyah inek ve cicek yayınlanıyor arada kontrol et facebook anasayfanı
umarım anlatabilmişimdir

slm kızlar mutsuz inek çıkınca
Oh no! It looks like all the bits got lost on the way to your computer. Please refresh your page.
yazıyor ne demek

Evet bugün bana da oldu 5-6 kez. Bütün ekranı kaplıyor değil mi? Sayfayı yenilemen gerekiyo ama bazen bu da işe yaramıyo :sinifsinif:

Evet bugün bana da oldu 5-6 kez. Bütün ekranı kaplıyor değil mi? Sayfayı yenilemen gerekiyo ama bazen bu da işe yaramıyo :sinifsinif:

:roflol: :roflol: ay ben yannış anamışım pardın saf saf açıklamışım birde :tomato: :tomato:
:roflol: :roflol:
:kedi:

anladım kızlar malesef sayfamıda yenilememiştim çok sık bağlandığım için nerdeyse sık sık açık ondan oldu galiba

:roflol: :roflol: ay ben yannış anamışım pardın saf saf açıklamışım birde :tomato: :tomato:
:roflol: :roflol:
:kedi:

olsun onu da bilmiyodur öğrenmiş olsun dedim ben de :1hug:

yanlışmı oldu

canıım benim dediğim senin sorunun, lyre ana sayfada yayınlanan kaybolan hayvanları yakalamayı anlattı sana,
senin sorduğun sayfayı yenileyin diyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…