Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
slm komşucuklarım a.s.
benim çok fazla komşum olduğu için herkese hergün gönderemiyorum yanlış anlaşılmasın :sinifsinif:

Aynen,mümkün oldugunca dengelemeye calisiyorum..

nar
her yeni levelde 1 fv kazaniyorsun.

zemuszemus

ana sayfanın en üstünde "canlı haberlerleri gör" var ona tıklıyormusun canım..

slm komşucuklarım a.s.
benim çok fazla komşum olduğu için herkese hergün gönderemiyorum yanlış anlaşılmasın :sinifsinif:

aynen bende..
kimseyide atlamak istemiyorum.. hep enson gönderdiğim kişiyi not alıyorum . bidahaki gönderimde oradan başlayarak gönderiyorum.. zemuszemus

kızlar markete sonbahar ürünleri gelmiş aldınızmıdelikafadulden

bide yeni uygulama var.. gif kutusuna tıkladığında.. ana sayfaya gitmeden direk istek kutusuna yönlendiriliyosunuz vede kolaylıkla oaradan gelen giflerinizi alabiliyosunuz..delikafadulden

kızlar benimde komsum olun ya turuncu cit istiyorum ağaçlardan aldım sonbahar coook guzel

pİS CADI KIZ sende olucaksın merak etme kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sıpaaaydiii opuyorumnanaktan

pasaklım sürekli online olabiliryorsan kısa şeyler ekin ve toplayın diyorlar öyle yaparsan çabuk ilerliyormuşsun olursun sende 30 :1hug:

evet canım biliyorum ama ben hafta içi pek giremiyorum o yüzden uzun süreli şeyler ekmeye çalışıyorum
hafta sonu kısa süreli şeyler ekip bol bol level atlıyorum hihoyyyt

Pasakli Kız giremiyor face hiç malesef
ama Kısa şeylerde çok sıkıyor evet XP yazla olan kısa şeyler ekerseniz daha hızlı YÜKSELİYOR.

:gitme: hafta içi iş yerinden giremiyorum akşamları da evde her zaman vakit bulamıyorum maalesef

Pasaklı minik kız yaaa bende giremiyorum yine değdi sanırım
31 olamadan yine engellendi );

ben gündüz giremediğim içn sanırım akşamları keyifle oynuyorum
salı akşamı iki günde yetişen bişiler ekmiştim o yüzden bu akşam bakacağım olanları toplayacağım
bi günlük bişiler ekicem yarın yine evdeyim toplarım olmuşları hihoyyyt

slm komsularım bugun gift gönderemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın yetmioo :sinifsinif:

kızlar o sonbahar ağacının yanındaki boya kutusu gibi şey ne kaydirigubbakcemile3
kuruyan yapraklar ona doldurulcak galiba
yaprakda satılıyo dekor olarak
birde FV yükselmesi için ne yapılıyo :uhm:

farmvill bende açılmıyor genel bir sıkıntımı var acaba

iyi akşamlar çiftlik ahalisiiiiopuyorumnanaktan
fatima bende de açılmıyor sırf ekinleri biçmek için eşimi kandırıp oturdum pc başına birazdan geri ister eee gitti mahsulümmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…