Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535

Arkadaşları belkide yayınlamıyorlardır :uhm:

eylülüm bizim bilmediğimiz şeyler varsa sende bizimle paylaş e mi? :1hug:

sevgili B&M ismim cismim ne ise yazdım sana ekleyiver gaaari zemuszemus opuyorumnanaktan

Facebook uygulamasını engellemiştir. Gizlilikten uygulamalara bakın, orda farmville görürsünüzz ayarını kontrol edin.

Merhaba arkadaşlar, bende bu ara farmvile takmış durumdayım beni eklemek isterseniz özelime yazarmısınız... level 16 dayım henüz

Valla ben kendi ayarlrıma baktım hani şu adının yazdığı yerin yanınd ayarlar düğmesi varya orda hesap ayarlarında bilidirimler kısmında farm ville kutucuğu işaretsiz sende de öylemi birde yine ayarlar bölümünde uygulama ayarlarında farm villeyi bul onun ayarlarına bak ayarları düzenle kısmında

ayarlar kısmında hepsini denedik olmuyor birtürlü.sadece kendi yaptıkları kendi duvarında görünüyor.acaba farmville grubunamı katılmak gerekiyor yadelikafadulden

ayarlar kısmında hepsini denedik olmuyor birtürlü.sadece kendi yaptıkları kendi duvarında görünüyor.acaba farmville grubunamı katılmak gerekiyor yadelikafadulden

öyle bir şartın olduğunu sanmıyorum ama şöyle yap farm ville Türkiye yaz arama bölümüne aramada çıkar zaten orda tartışma bölümnde prblemleri olan bir çok kişi yazışmış bilenler yardımcı olmuş birde orda sor istersen belki başka birşeydir

kızlar diğer arkadaşlarımın yayınladıkları bendede önceden gözüküyodu
ama artık bende de gözükmüyo
önceden yayınlanan yardıma muhtaç inek ,kara koyun vs olduğunda face anasayfamda görünüodu
nolcek bu işin sonu yaw profil gezmek zorunda kalıyorum bişiler kapmak için

Pasakli Kız giremiyor face hiç malesef
ama Kısa şeylerde çok sıkıyor evet XP yazla olan kısa şeyler ekerseniz daha hızlı YÜKSELıYOR.

xp yüksek olan şeyler de alabilirsiniz coins varsa. 100.000 coins olan ev mesela 1000xp veriyor.

slm komşucuklarım a.s.
benim çok fazla komşum olduğu için herkese hergün gönderemiyorum yanlış anlaşılmasın :sinifsinif:

kıslarr komşiilarımmm ya nasıl kağıt para birikitrecem daha doğrusu ne ypınca artıyo anlamadım ben daha yaaa lütfen cvp yazın banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…