Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
mız mız kazeni ekle bence ordan görürsün oynayanları eklersin.
"Ben kazen"

hayvanlar kaçınca senin sayında bir azalma olmuyor cnm a.s.
the she cnm a.s.

sekercım kazen baktımda erkek remı var ya aman sımdı esım konusur o erkek kım su buuuuu

George clooney den kıskanmaz heralde ya, gerçi kıskanılmıcak gibi değil ama mafoldumben
ismini at ben ekliyim seni, yada eklediğin kimse varsa ordan ekleriz, bir kişiyi eklemen yeterli vereliniortak

George clooney den kıskanmaz heralde ya, gerçi kıskanılmıcak gibi değil ama mafoldumben
ismini at ben ekliyim seni, yada eklediğin kimse varsa ordan ekleriz, bir kişiyi eklemen yeterli vereliniortak

öz güvende tam ya ben kazen olduğunu bilmiyordum

kizlar gift olarak tavukda yollaniyo,, ayse bana yolladi simdi farkettim sagol canim

şu dekorasyondaki kutuyu alan varmı arkadaşlar ne çıktı mmerak ettim parayı ev almak için birikitriyorum alamam şimdii

komsularım bana turuncu cit gnderirmisinizzzzzz

slm kızlar 22*22 tarla kaçıncı seviyede açılıyor bilen varsa yazsın lütfen,32 oldu seviyem hala tık yok
ben sık gelemiyorum kk ya profile yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim...

slm kızlar 22*22 tarla kaçıncı seviyede açılıyor bilen varsa yazsın lütfen,32 oldu seviyem hala tık yok
ben sık gelemiyorum kk ya profile yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim...

canım 22*22de coming soon yazıyo yani yakında yazıyo
seviyeyle ilgisi yok henüz o boyutu açılmamış tarlanın farmda yerimseniben

Hala ınatla 30 dayım hiç bakamıyorum yaw.
arada işte topluyorum ya geç ekiyorum yada geç topluyorum.

sıpaydiiii ben bu gece bol bol ekip biçeceğim level atlayacağım
16x16 yapacağım tarlamı zemuszemus
kocem yokken evde rahat rahat çiftliğimle ilgileneyim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…