• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar komşuları günde bir kere mi gübreleyebiliyoruz?
yani birden fazla gübreleyen var mı?

kızlar komşuları günde bir kere mi gübreleyebiliyoruz?
yani birden fazla gübreleyen var mı?

ben sunu farkettim,
tarla sahibi gün icinde hasat edip yeni ürünler ektiyse tekrar gübreleme yapabiliyoruz..
yani 1 günde 2 kere gübreleme sansimiz oluyor bazilarinda..

işim gücüm yok ben kafayı bu oyuna sardım halbuki yapacak çok şey var ...ders çalışmam lazım ama ben saf saf ev almak için pembe bir ev için ekin ekiyorum ama sevdim bu oyunu kırdısı gürdüsü yok tam bayanlara yönelik

bu arada seviyem muhteşem 15 oldum yeni başlamama rağmen çok iyi

resım nasıl oldu bılemıyorum ama buda benım çiftliğim çiftliğin resmini çekmeyi yeni ögrendım.ve eklıyorum.

maşallah cnm çok güzel miş amam biraz daha tarlanı küçültebilirsin görünümünden dolayı çok içiçe..

günaydın komşularım hepinize güzel bir gün diliyorum

ya bişey sormak istiyorum yüksek çitler kaç levelde çikiyor?.

nbr kızlar nasıl gidiyo çiftlik işleri..:hulya:
az önce hepicinizin tarlasını dolaştım tek tek gübreledimzemuszemus

Tesekkur edrız gulercım ellerıne saĞlık kafeme gel bı yorgunluk kahvesı ıkram edeyım sana :)

The She senin,gönderdiğin sayfadan herkese davetiye yolladım:1ninca:sapık muamelesi görmeyeyim sonra:kedi::bbo::roflol:

erkek isimlerinden sadece kazen'e cesaret edebildim,tanıdığım için diğerlerine cesaret edemedim:))

aaa vilolet ametist siz misiniz tahmin etmiştik gerçi arkadaşlarla komşuyuz sizinle de :lepi:

ben de satrapi miyavkedi :D

komşu olunur rutin gübre operasyonları aksatılmadan yapılır :roflol:

sonunda benimde 1 kedim oldu :))))))))

ee nasıl giidiyo bakalım kızlar

Vay burayı yeni gördüm varmı bildiğiniz tüyolar okumaya başlayayım hemen delikafadulden

eylülüm baştan oku bak ne tüyolar var herkeşler ne biliyorsa yazıyor zemuszemus

merhaba arkadaşlar

ben birşey sormak istiyorum.arkadaşımın anasayfasında komşularının yayınladıkları görünmüyor.bunun için ne yapması lazım:uhm:ben farmville oynamak için açtım faceyi herhangi bir ayar yaptımmı hatırlamıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirima.s.

Back
X