Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arkadaşlar bu bahçeyi ekmenin daha kolay bi yolu yokmu pc çok kasıyor

aynen..bu gübrelemeden dolayi tarlam isil isil ve hic bisey yapamiyorum cok yavasladi.
kimin bahcesine girsem öyle..ekran donuyor buda oynama sevkimi kiriyr
:umursamaz:

işkence haline geldi ekim işi:) traktör alsak onada benzin lazım onada para of:)

selam kızlar daha yeni girdim face de herkese gift yolladım yardım çıkanlarıda gübreledim ..bugün küçük oglum emre yi ameliyat ettirdik bdemcik ve geniz etini aldırdık büyük bir dertten kurtulduk kızlar çocugum geniz etinden dolayı hiç nefes alamaz duruma gelmişti bademcikleride geniz etiyle aynı oranda büyürmüş ..kızlar inanın elimize verdiler 2 bademcik bi geniz eti :)) şok geçirdik ya bademcikler bir milyon para büyüklügündeydi ..yavrum benim sabahtan beri ayaklarımda sallıyom dr sürekli sütlüdondurma yicek ve soguk su içecek dedi bende salak salak dondurma bademciklerini şişirmezmi diye sordum doktora .. adam yüzüme baktı bakttııııııııııııııı ve hanımefendi bademcikleri az önce elinize vermedikmi ...ay ne bilim çocuk aneztezili bi yandan bagırıyo kfamı kaldı diyebildim sadece ..hergün dondurma için ölen çocuk şimdi yemiyo tedavi amaçlı ya ondan neyse ben bi çiftligime göz atim hazır emre uyumuşken ...

geçmiş olsun cnm allah başka dert vermesin a.s.

teşekkür ederim lyrecim çok sagol...

Son düzenleme:

şu dondurma bademcikleri şişirmez mi çok hoştu :roflol:
geçmiş olsun canım

nalansu oğluşuna geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun...geçmiş olsuna elide boş gelinmez diye çiçek çaldım k.k den:) a.s.

çok teşekkür ederim arkadaşlar ...çok öpüyorum hepinizi..

ay başta okurken yavrum benim oy canı acımıştır yazık fln diye duygusala bağlamıştım sonda koptum bademciği doktor vermiş eline ne şişecek demiii :))))çok geçmiş olsun oğluşuna

Nalansu cok gecmis olsun.Umarim cabucak iyilesir pasan.
Benim oglumunda bademcikleri olmasi gerekenden daha büyükmüs ama hic sorun yasamadik daha.

narcım çok teşekkürler canım..

yagmurcum çok sagol datlım .. bademciklerin normalden büyük olması büyük ihtimalle geniz etinden kaynaklanıyomuş canım siz yinede geniz eti yönünden bi araştırın ..

gecmiş olsun cnm :Saruboceq:

nalansu gecmis olsun canim..bende kücükken bademcik ameliyati gecirmistim
hastanede bi hafta kaldim o sürede sürekli soguk nane cayi vermislerdi..
mümkün oldugunca sivi gidalar tüketsin oglusun..a.s.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bidenem sen bende eklimisin:uhm: değilsen ekleyelim.. ben iyice karıştırdım kim kimdi diye

çok geçmiş olsun bidenem..a.s.
şimdi nasıl oğluşun..bunu versem mutlu olurmu acepgamyoncuiremsu

oglum çok şükür iyi teyzeleri...biraz nazlı tuzlu ama idare edecez artık napalım...kızlar ya ben çiftligimi nasıl şekle sokacam bilmiyom koca tarla biçmek de çok zoruma gidiyo biçme makinsı aldım onunda benziine para yetmiyo anam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…