Bende bu oyunu çok seviyorum saatlerce başında pineklenen oyunlardan olmadığı için çok güzel, bir sorum olacak şu FV coins nasıl artıyor? level atlayınca artıyor diye biliyorum ama artık hiç artmıyor, eşiminde hiç artmıyormuş daha kolay bir yöntemi var mı? para ile satın almak dışında
kızlar günaydınnnnnnnn
ya akşamki konuşmalarınıza baktım da benide iyice tedirgin ettiniz yeni yakın benden bir arkadaş msn adresimi istedi salak gibide hemen verdim bende kime güvenecegimi şaşırdım eski üyelerden ama yinede korkuyorum yok bidaha töbe kimseye msn adresimi vermiyecem...
kızlar günaydınnnnnnnn
ya akşamki konuşmalarınıza baktım da benide iyice tedirgin ettiniz yeni yakın benden bir arkadaş msn adresimi istedi salak gibide hemen verdim bende kime güvenecegimi şaşırdım eski üyelerden ama yinede korkuyorum yok bidaha töbe kimseye msn adresimi vermiyecem...
dün akşam ben hiç giremedim hata verdi.tamam dedim banlandık herhal.kafamçokkarıştıalemsiniz yaaaa:jeyyar:
sitede sorun var.. zor bela girdim.sayfalar cok yavas aciliyor
face de burayida cökerttik iyimi:roflol:
dün akşam ben hiç giremedim hata verdi.tamam dedim banlandık herhal.kafamçokkarıştı
bu da ben gibi garibim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?