• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar bu güntü diye bi arkadaşımız varya nick ini hatırlayamadım ..tarlasını hep samanlarla doldurmuş ..anacım sen nereye ekip biçecen ...

bende 24 erzincandayım ...bi mersin olaydım ...memleketim 33 ...

bidenem ekip dikmenin kısa ve hızlı yolu tarlanın tam ortasında(ilk oyuna girdiğinde elemanın olduğu yerden hiç kıpırdatmadan) etrafını samanla sar.. orada hapis kalsın.. ozaman 2katı hızlı ekip biçiyosun..

bide ben bişiy sorucam..
hani sent ile gif gönderiyorsunuzya ben onları kabul etmeyi beceremiyom:kedi: tarzanca ingilizcemle anlayamadım olayı.. bazı gifleri kazara sildim:kedi:
bana bi yardım şeettirebilirmisiniz.. nasıl alıcam gelenleri..:kedi:
(göndermeyi becebirildim. ama bana geleni alamıyorum)

kkızlar yaa
hani hayvanların yanına gdince
pet diye bşyyazıyotıklıyosun
havaya kalkkyo hayvan sonra
kalpler çıkıyo
o ne demek ne işe yarıyo

bide ben bişiy sorucam..
hani sent ile gif gönderiyorsunuzya ben onları kabul etmeyi beceremiyom:kedi: tarzanca ingilizcemle anlayamadım olayı.. bazı gifleri kazara sildim:kedi:
bana bi yardım şeettirebilirmisiniz.. nasıl alıcam gelenleri..:kedi:
(göndermeyi becebirildim. ama bana geleni alamıyorum)

canım accept gifti tıklarsan alabilirsin hediye kutuna gidiyor

canım petle hayvanları seviyorsun tam olarak sevince ne oluyor bende anlamadım:)

kızlar bugün bana üç arkadaş inek göndermiş.direk süt fabrikasına taşıdım.
ama...:uhm::uhm::uhm: taşı taşı bitmedi.bi tane taşıyom bakıyom hala 3 inek var hediye kutusunda:uhm:valla üç inek oldu 12 inek.süt fabrikam doldu.:lepi:sistemde sorun vardı galiba.
kurban olurum ben böle sistem hatalarına
.delikafaduldendelikafadulden

kızlar bugün bana üç arkadaş inek göndermiş.direk süt fabrikasına taşıdım.
ama...:uhm::uhm::uhm: taşı taşı bitmedi.bi tane taşıyom bakıyom hala 3 inek var hediye kutusunda:uhm:valla üç inek oldu 12 inek.süt fabrikam doldu.:lepi:sistemde sorun vardı galiba.
kurban olurum ben böle sistem hatalarına
.delikafaduldendelikafadulden

kızlar hala bir ineğim duruyo.çok ilginç.şimdi duygu inek yayınladı onu alırken gördümm

slm kızlar bende geldım ya yeni farkettım bende 22 levelim

hoşgeldin freyza cım olurmu hiç ilgilenmemek ...ben farm ville tarafından esir alınmış kadın toplulugunun üyesi olarak senide aramızda görmekten mutluluk duydum ...tekrardan hoşgeldin şikerim ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar büyük bi problemmim var
farm a girdiğimde birden bilgisayar kitleniyor 2 günüdür giremiyorum
bugün bi arkadaş da kk mesaj atmış senin çiftliğini ziyaret etmek istediğimde birden bilgisayar donuyor kitleniyor diye
ama bu bi tek farm da oluyor
neden acaba???
bu bilgisayar işlerinden anlayanlar acil cevap kızlaaaarrrrrrrrrr

slm kızlar bende geldım ya yeni farkettım bende 22 levelim

him kimse ilğilenmemiş benle neyse sağlık olsun.

hoşgeldin canım aramıza, herkes çifliğiyle işiyle gücüyle o kadar meşgul ki bazen mesajlar kaynıyo :sinifsinif:

kızlar büyük bi problemmim var
farm a girdiğimde birden bilgisayar kitleniyor 2 günüdür giremiyorum
bugün bi arkadaş da kk mesaj atmış senin çiftliğini ziyaret etmek istediğimde birden bilgisayar donuyor kitleniyor diye
ama bu bi tek farm da oluyor
neden acaba???
bu bilgisayar işlerinden anlayanlar acil cevap kızlaaaarrrrrrrrrr

Canım şimdi girdim senin çifliğe de sıradan geçiyorum, açılıyor bende kimseninkini açamama sorunu yaşamadım ama bazılarının farmları çok yavaş oluyor. Seninki de öyle çünkü çiftçini hapsetmemişsin. Tavsiyem tam tarlanın ortasına sıkıştır hareket edemesin.

ben çiftçimi hapsediyorum çıkıyorum giriyorum tekrar dışarda normal mi bu:)

tam ortaya hapsetceksin canım, yani farma girdiğinde tam ortada durduğu yere

hımm şimdi baktımda tam durduğu yerde oğluşumun isminin baş harfi var kıyamam:)

kızlar farmımı düzenledim birazcık işim kaldı birazdan bi bakın bakem güzel olmuşmu...

Back
X