aa o yusuf msndende istek göndermiş bana kımdır oooo
bende reddettim ...ama sinirde oldum ...
aa o yusuf msndende istek göndermiş bana kımdır oooo
kızlar bana öyle bişey gelmedi çok şükür ben baktım komşularımın hepsinin kişisel bilgileri var fotografları da ortada zaten size tavsiyem kişisel bilgisi olmayanları silmeniz..
iyi de cnm açık açık bilgilerimizi vermedikki bulması ilginçklava:
valla sinir oldum ya
işte canım bak, ben dün ve ondan önceki gün özel mesajla isim bilgilerimi isteyen yada kendi bilgilerini verip facebooka eklememi isteyen kişiler oldu, burdan baktım yeni üye, facebooktan baktım ismi olan çizgi film karekteri resmiyle falan üyelik almışlar. Ordan rahatsız olup söyledim eklemiyorum diye, tahminim de doğru çıktı, bunlar kadın değil kkya üye değil, sadece facebooka eklemek için girmişler :bbo:
siz dün ve ondan önceki gün falan yeni üyelere bilgi verdiniz mi yada eklediniz mi :sinifsinif:
bu tahminimce birimizin arkadaşı.:uhm:arkadaş listesinden sizi bulmuş olabilir.face deki bilgilerinizi kontrol edin bence.msn adreslerini silmeyi ve bir süreliğine arkadaş eklemeyi durdurmayı öneririm.en azından yeni üyeleri.hiç bi yerde rahat yok kızlar ya....:bbo:aa o yusuf msndende istek göndermiş bana kımdır oooo
arkadaşlar o yusuf denen şahıstan bana da geldi komşuluk teklifi reddettim hemen.
birde kk dan birisi var ben ekledim baktım erkek yazıyor.sildim.resmi var ama cinsiyet erkek yazmış.ve çiftliğine gidincede erkek adı var.gerçek adıyla teklif göndermişti reddetmiştim sonra kk dan nikiyle gönderince kabul etmişim.dikkat edin
Egemiz yanılıyor olabilirim ama ben seni de güvenip ekleyemedim mesela.. Burda yeni üyesin, facede 39 arkadaşın var gördüğüm 21i kkdan diğerleri de öyle mi bilmiyorum. Fotoğrafın kişisel bilgilerin var mı onu da bilmiyorum ama, facebookta az arkadaşın olması, burda yeni üye olman farmville için üyelik aldığını düşündürdü bana :1ninca:
kızlar isimlerimizi verdik birbirimize güvenerekten ama işin şeyi çıkmasın lütfen az önce yusuf çelik isminde biri arkadaşlık göndermiş face den .bide not düşmüş farm da komşuluk için ..lütfen isimlerimizi kimseye vermiyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?