Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar bugün hepinize mezar taşı yolluycam.. sakın yanlış anlamayın satınca çok para getiriyo..
sizde satın ekonomiye can verin

tam 200coinsiniz olsun

delikafaduldenalkisalkisalkis hadi canım gönderde satalım o zaman bu arada komşularım her geçen gün artıyor kk sayesinde :sm_cool:

the she haklısın valla hepimiz farm da komşuluk çılgınlıgıyla iki gündür ekleyip duruyoz...ne bilim valla güvendik ekledik gerçi ben 5-6 kişiye baktım hepsinin profili saglam fotolarını falan kopymuşlar ama ....aman kızlar aranizda irkekk felan varsa zaten eşim sinir olup duruyo çiftlige ..ama ben çocuklarımızın gelecegi için gece gündüz ekip biçiyom anlamıyokiii...zemuszemus

kızlar günaydın demeyi unuttum pat diye daldım içeri
ya daha kahvaltı yapmadım bagımlımı olduk neeee çiftliğime biraz baktım büyümüşlermi diye
ben şimdi kahvaltı yapmaya gidiyim
hepinize günaydınnnnnnnnnnnn...................

canım haklısınız ay bende bir kaç kişiyi ekledim siliyim olmazsa resimleri yok onların sonra basımıza bela almayalım :uhm:benimde eşim çok kızıyor bu aralar çok giriyorum aslında belli bir saatte girsek mesela günde farmvilleye 1 2 kere girilse bitkileride 1 günlük seçsek bizim için daha iyi olur sanırım.kafamçokkarıştı.

sizi bilmem ama bende fena halde bağımlıklık yaptı.. bakmadan dayanamam.. kafamçokkarıştıbana bikaçkezs yetmez valla
bu arada cafe de oynuyorum ben orada yemekler yapıyorum falan.. sizlerden oynayan varsa orayada ekleyiiim

ben bazen girmek istemediğimde veya hafta sonu filansa 4 günlük ekiyorum ,4 gün hiç açmıyorum ,böylece bağımlı olmuyorsunuz ..
ayrıca tarlamda birkaç parça toprak parlıyor neden olabilir acaba ,yeni bişey heralde daha önce yoktu ..bir getirisi varmı merak ettim..

arkadaşlar bu farmville oyunu ücretli mi ücretsizmi arkadaşlara fatura kabarık gelmiş bilgisi olan varmı acaba?

ücretsiz...ama arkadaşınızın adsl limitli ise limiti aşmış olabilir..

kızlar size birşey sormak istiyorum bu yeni gelen güller kaö saatte çıkıyor beni bilgilendiririmisiniz

Sahte demek canımm.. Sadece oyun için yada başka amaçlarla sahte üyelikler oluyor, gerçek isim soyadı olmayan, fotoğrafları ve listesinde fazla insan olmayanlar büyük ihtimalle fake..

kızlar size birşey sormak istiyorum bu yeni gelen güller kaö saatte çıkıyor beni bilgilendiririmisiniz
canım ayzıyor gullerin orda oluş saatlerı ama cogu 2 gund eoluyor ay cicegiyle 1tanesı daha 1gunde oluyor
.onalrı hatırlıyorum ama gerisinihatırlamıyorum

kızlar ben tarlamı yeni ektim tek bitanesi hemen %82 büyüdü diğerleri daha %2 lerde nedenini bilen varmıı_?

kızlar isimlerimizi verdik birbirimize güvenerekten ama işin şeyi çıkmasın lütfen az önce yusuf çelik isminde biri arkadaşlık göndermiş face den .bide not düşmüş farm da komşuluk için ..lütfen isimlerimizi kimseye vermiyelim...

banada geldi aynısı reddettim :uhm:

aa o yusuf msndende istek göndermiş bana kımdır oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…