- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.101
the she haklısın valla hepimiz farm da komşuluk çılgınlıgıyla iki gündür ekleyip duruyoz...ne bilim valla güvendik ekledik gerçi ben 5-6 kişiye baktım hepsinin profili saglam fotolarını falan kopymuşlar ama ....aman kızlar aranizda irkekk felan varsa zaten eşim sinir olup duruyo çiftlige ..ama ben çocuklarımızın gelecegi için gece gündüz ekip biçiyom anlamıyokiii...zemuszemus
Fake nedemek...
bide foto tarihlerinden hakketten anlaşılıyomu.. başka bi yolu varmı.. örneğin beni sadece arkadaşlar vede arkadaşların arkadaşları görebiliyo.. buda bi korunma yolu olabilirmi..
yardım ediin vallaha çok tırstıım haamafoldumben
ücretsiz...ama arkadaşınızın adsl limitli ise limiti aşmış olabilir..
canım ayzıyor gullerin orda oluş saatlerı ama cogu 2 gund eoluyor ay cicegiyle 1tanesı daha 1gunde oluyorkızlar size birşey sormak istiyorum bu yeni gelen güller kaö saatte çıkıyor beni bilgilendiririmisiniz
hayır yok canımteşekür ederim canım,peki bu oyun oynanırken acaba kotayı aşma ihtimali varmıdır sizce.
kızlar isimlerimizi verdik birbirimize güvenerekten ama işin şeyi çıkmasın lütfen az önce yusuf çelik isminde biri arkadaşlık göndermiş face den .bide not düşmüş farm da komşuluk için ..lütfen isimlerimizi kimseye vermiyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?