Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ironik bak bakalım yukarda liste yaptık orda eklemedigin varmı ..

evet var canım ama nasıl eklicem şimdi,burdan özelden mi yazayım adımı falan CADIARZU

gübreler tarla sahibine xp kazandıryo
kimlerin gübre verdiğini göremiyomuyuz

yaa özelden eklediğim arkadaslara da göndermişim adımı,iyice karıştı ortalık yaa :uhm:

Son düzenleme:
Selamm arkadaşlar bu oyun harika ya bağımlısı olmadımda olmak üzereyim:))
bana komşu lazım ben gibi komşu sıkıntısı çeken varmıı?

ayy herkescikler burda kimse uyumamışş daha
komşularrıım iyii gecelerr opuyorumnanaktan

Selamm arkadaşlar bu oyun harika ya bağımlısı olmadımda olmak üzereyim:))
bana komşu lazım ben gibi komşu sıkıntısı çeken varmıı?

selam arkadasım beni ekleyebilirsin,bana da komşu gerek.yukarda adımı falan yazmıştım ordan bakıp bulabilirsin cnm yerimseniben

zoia sen de mi uyumadın cnm?yoksa hala ekip biçiyo musun zemuszemus?gercekte bu kadar ekip biçsem köşeyi dönerdim çiftçilikten valla kaydirigubbakcemile3

Ya yeri gelmişken söyliyim dedim ben.
Arkadaşlar facebook özel hayatımızı döktüğümüz bir yer, fotoğraflarımız ve kişisel bilgilerimiz var orada. Görüyorum bazı arkadaşlar burada yeni üye, facebookta da kendi şahıslarına alınmış hesapları, kişisel bilgileri yok. Oyun için alınmış hesaplar olabilir, fake olmayabilir, erkek olmayabilir ama siz kişisel bilgilerinizi sergilemekten çekiniyorsanız bizim de çekinmemiz gereken şeyler var.. Ben daha önce çok sitelerden topladım fotoğraflarımı, o yüzden gerçek kişiliği ile üye olmayan kişileri ben eklemiyorum, eklediklerim varsa da silicem burdan söyliyim dedim.

yaa öle şeyler de mi oluyoo fisfisfis benim başıma gelmedi ya da ben bilmiyorum ama nasıl bilicem ki öyle fotolarımı falan aldıklarını insanların???ay dur panik oldum şimdii :bbo:

TheShe haklısınız bu benim hiç aklıma gelmedi bi oyuna kurban gitmeyelim...

yaa öle şeyler de mi oluyoo fisfisfis benim başıma gelmedi ya da ben bilmiyorum ama nasıl bilicem ki öyle fotolarımı falan aldıklarını insanların???ay dur panik oldum şimdii :bbo:

Fotoğraflarını kopyalayıp başka sitelerde kullanıyorlar. Ben acayip arkadaşlık sitelerinden toplamıştım birkaç kere :sinifsinif:

ben işin o tarafını hiç düşünmemiştim ama haklısın cnm bide onunla uğraşmayalım sonra

ben işin o tarafını hiç düşünmemiştim ama haklısın cnm bide onunla uğraşmayalım sonra

Canım ben daha önceden yaşadığım için temkinliyim, başından beri facebooka eklediğim kişilerin fake olup olmadıklarına bakıyorum, illaki gözden kaçabilir anlaşılmayabilir ama son zamanlarda çok kişiyi ekledik, hala da çok talep geliyor, dikkatli olmak lazım :sinifsinif:

evet biraz daha dikkat etmek gerek sanırım fotolardan belli olur ne zaman yüklenmiş eski tarihli varmı yokmu
saoll uyarın için cnm opuyorumnanaktan

1gün girmedim beni unutmuşsunuuz:umursamaz:
selecdet_79 ------ güler (face profilimde gözbebeğinde bayramız var)zemuszemus

Fotoğraflarını kopyalayıp başka sitelerde kullanıyorlar. Ben acayip arkadaşlık sitelerinden toplamıştım birkaç kere :sinifsinif:
ayyy korktum birden.. tüm fotolarımı silsemmi napsammmafoldumben
kociş gebertir beni vallamafoldumben

fake nedemek...
bide foto tarihlerinden hakketten anlaşılıyomu.. başka bi yolu varmı.. örneğin beni sadece arkadaşlar vede arkadaşların arkadaşları görebiliyo.. buda bi korunma yolu olabilirmi..
yardım ediin vallaha çok tırstıım haamafoldumben

bu arada eklemediklerim varsa sizlerde beni ekleyebilirsiniz.. mümkün olduğunca eklemeye çalışıyorum ama bazılarınızı gözden kaçırmış olabilirim.. siz beni ekleyin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…