Selamm arkadaşlar bu oyun harika ya bağımlısı olmadımda olmak üzereyim:))
bana komşu lazım ben gibi komşu sıkıntısı çeken varmıı?
Ya yeri gelmişken söyliyim dedim ben.
Arkadaşlar facebook özel hayatımızı döktüğümüz bir yer, fotoğraflarımız ve kişisel bilgilerimiz var orada. Görüyorum bazı arkadaşlar burada yeni üye, facebookta da kendi şahıslarına alınmış hesapları, kişisel bilgileri yok. Oyun için alınmış hesaplar olabilir, fake olmayabilir, erkek olmayabilir ama siz kişisel bilgilerinizi sergilemekten çekiniyorsanız bizim de çekinmemiz gereken şeyler var.. Ben daha önce çok sitelerden topladım fotoğraflarımı, o yüzden gerçek kişiliği ile üye olmayan kişileri ben eklemiyorum, eklediklerim varsa da silicem burdan söyliyim dedim.
yaa öle şeyler de mi oluyoo fisfisfis benim başıma gelmedi ya da ben bilmiyorum ama nasıl bilicem ki öyle fotolarımı falan aldıklarını insanların???ay dur panik oldum şimdii :bbo:
Ya yeri gelmişken söyliyim dedim ben.
Arkadaşlar facebook özel hayatımızı döktüğümüz bir yer, fotoğraflarımız ve kişisel bilgilerimiz var orada. Görüyorum bazı arkadaşlar burada yeni üye, facebookta da kendi şahıslarına alınmış hesapları, kişisel bilgileri yok. Oyun için alınmış hesaplar olabilir, fake olmayabilir, erkek olmayabilir ama siz kişisel bilgilerinizi sergilemekten çekiniyorsanız bizim de çekinmemiz gereken şeyler var.. Ben daha önce çok sitelerden topladım fotoğraflarımı, o yüzden gerçek kişiliği ile üye olmayan kişileri ben eklemiyorum, eklediklerim varsa da silicem burdan söyliyim dedim.
ben işin o tarafını hiç düşünmemiştim ama haklısın cnm bide onunla uğraşmayalım sonra
Canım ben daha önceden yaşadığım için temkinliyim, başından beri facebooka eklediğim kişilerin fake olup olmadıklarına bakıyorum, illaki gözden kaçabilir anlaşılmayabilir ama son zamanlarda çok kişiyi ekledik, hala da çok talep geliyor, dikkatli olmak lazım :sinifsinif:
evet biraz daha dikkat etmek gerek sanırım fotolardan belli olur ne zaman yüklenmiş eski tarihli varmı yokmu
saoll uyarın için cnm opuyorumnanaktan
1gün girmedim beni unutmuşsunuuz:umursamaz:zoia ------------------zeynep
ironik ------------------gonca--
lyre---------------tugçe---
the she--------------ipek
günaydın 64--------------serap
kahve delisi-------------filiz
dyglu------------------duygu
gülşh-grfik------------güşah
yagmur toprak-------------songül
egemiz---------------ela
kraliçe-------------------rumeysa
sudemnisa--------------zelal
ayyy korktum birden.. tüm fotolarımı silsemmi napsammmafoldumbenFotoğraflarını kopyalayıp başka sitelerde kullanıyorlar. Ben acayip arkadaşlık sitelerinden toplamıştım birkaç kere :sinifsinif:
Canım ben daha önceden yaşadığım için temkinliyim, başından beri facebooka eklediğim kişilerin fake olup olmadıklarına bakıyorum, illaki gözden kaçabilir anlaşılmayabilir ama son zamanlarda çok kişiyi ekledik, hala da çok talep geliyor, dikkatli olmak lazım :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?