Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ben büyüttüm tarlamıı alkisalkisalkis

kızlar komsum olmak isteyenler eklesin beni komsum olmayan kim kaldı daha...

Gübre nasıl birikiyor, nerden buluyorsunuz?Nasıl yapıyorsunuz?

Sanırım artık sınırsız kullanım verdiler. Komşunun tarlasına gidip temizledikten sonra sol atta 5 tane gübre hakkın olduğunu gösteriyor. Ama help tuşu belirmediyse gübreleyemiyosun :sinifsinif:

Buda benim çiftliğim
Bu arlar biraz hırs yaptım
Tarlaları çoğaltmak için yaşam alanlarını daralttım
İstediğim coinse ulaşıp evimi alayım yine değiştiricem
Bu 3. dizaynı çiftliğimin
Levelım 34

Sanırım artık sınırsız kullanım verdiler. Komşunun tarlasına gidip temizledikten sonra sol atta 5 tane gübre hakkın olduğunu gösteriyor. Ama help tuşu belirmediyse gübreleyemiyosun :sinifsinif:

Çok teşekkür ederim a.s.

listeyi hazırlayan arkadaşın eline sağlık.çok iyi oldu.zaman zaman güncelleyelim kızlar.bu arada hepinizin tarlasını gezdim tek tek gübreledim.ama bazılarınızda gübre torbası çıkmadı.galiba sınırlı sayıda hakkımız var.gübreli alanın coinse hiç faydası yok.xp de vermiyo.herhalde gübreleyen kişiye xp veriyo.

ben bi 15 dkdır oyuna giremiyorum
siz girebiliyomusunuz kızlar

merhaba arkadaşlar

komşu arayanlar ben ve arkadaşımı ekleyebilirsiniz.ben ela güçlü.avatarım aynı.arkadaşım da havva özkaya.avatarında fenerbahçe logosu var.kk dan diye not düşerseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar

komşu arayanlar ben ve arkadaşımı ekleyebilirsiniz.ben ela güçlü.avatarım aynı.arkadaşım da havva özkaya.avatarında fenerbahçe logosu var.kk dan diye not düşerseniz sevinirim.

Seni ekledim ama arkadaşını bulamadım

nuran , ayşe ve ela kızlar ekledim sizi face ama komşuluk hakkım kalmamış siz yollayın istek ..

kızlar kim yazmıştı gübre xp vermiyo bir kişinin gübrelemesi gübreli ürünleri toplarken 2 xp veriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…