Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arakadaşlar biriniz bana msj göndermiş adım gizli sen yaz ben ekliyim diye mesjı kaybettim ayıptır söylemesi :))))))))))))) cevap yazamadan bana tekrar gönderirse sevinirim

günaydın komşileer opuyorumnanaktan

mızmız cım bidenem gönderdim canım pembiş domizinizemuszemus

kızlar istediğiniz bişey varmı ona göre yollayım gifleri..
örneğin bana "çit" gönderirseniz çok memnun olurum opuyorumnanaktan

Dairy Farm: Süthane - Mandıra (veya siz adına ne diyorsanız)
10000 altına veya 20 fv marketten satın alıyorsunuz.aldığınızda 100xp veriyor Çiftliğinize kurulumu tamamlıyorsunuz. Mandıramız otomatik süt sagmaya yarıyor. günlük 20 ineği tek tuşla sagabiliyorsunuz bunun için yapmanız gereken inegi seçip move tuşuna tıklamak ve mandıranın üzerine tıklamak. Mandıraya kabul edilen inekler resimde görüldüğü gibi gözüküyor. 18/20 uyarısı mandıranızda 18 inegin oldugunu gösteriyor. eger mandıradaki ineklerin türünü(pink, brown, normal beyaz) mandıra tıklayıp remove cow tuşuna tıklayın.
Açılan dialogda inek türleri listeleniyor. use dügmesi ile inegi tekrar çiftliğe alabilirsiniz.
Hem yer açısından hem hız açısından oldukça faydalı bir sistem... Çiftliğinizde en az bir tane mandıra bulunmalı...

kızlar gerçekten çok güzel ben doldurdum ineklerimi yerde kaplamıyo

Dairy Farm: Süthane - Mandıra (veya siz adına ne diyorsanız)
1000-

kızlar gerçekten çok güzel ben doldurdum ineklerimi yerde kaplamıyo
tesekurler canım bende aldım onu meialini çözemeiştim ineklerimikoydum içine baktı kaptı hemen bune ya dedim nettn baktım sözlükten içim rahatladı:) bende buraya ayzcaktım alan varmı diye açıklamn için tesekurlşer

dur gidip hemen bi bakayım.. param yeterse alayım bende bitane..

kahve delisi bidenem bişiy sorucam..
aldım ben süthanemi.. içinede inaklarimi yerleştirdim.. zaten fazlz ineğim yoktu 6taneydi hepsini içeri koydum neyse..
soruma gelince... bunların sağma vakti gelince bi uyarı falan veriyomu süthane.. örneğin inek sayısı fazla olanlar, sağılanları dışarı çıkarıp diğerlerini içeri koymak isteyecektir..

günaydın komşimopuyorumnanaktan

kamlumbağa yayınladım sanırım ilkkez çıkıyosositosositokapışın 2 kişi aldı hadii

tam bilemiyorum ama sanırım içeri koyduğun inekleri otomatik sağıcak dışarıda kalan inekler için ayrı bi ahır almak gerekicek galiba

valla bende şimdi girdim ama hiç bişey anlamadım
nasıl iptal edebilirim bunu arkadaşlarr

oyunumu iptal etmeyi düşünüyosun yoksam süthaneyimi?

Zaten 2 tane ineğim var onlar içinde süthane almama gerek yok kendim sağıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…