• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Ya oyun hem evdeki, hem işteki bilgisayarda hata vermeye başladı.
Ayrıca oyunu açtığımdan beri mause donuyor, reset atmak zorunda kalıyorum :gitme:
Virüs bulaştı galibaaa mafoldumben

bi arkadaş bana gif yolladı şimdi.. ayy deli olcam nasıl açtı acep.. çvirim içi olsa hemen sorcam
deli oldum yahuu

:teytey: :teytey: :teytey:
cafemde farm da
açıldııııı:nazar:

betüşş sende mi oynuyosun nie benim komşum değilsin bakammm:bbo:

Gizoş benim faceim yokk nişanlımınkinden giriyorum istersen oraya ekleyim seniikaydirigubbakcemile2 Daha yeni keşfettim ben bu oyunuu yeni başladımm 8. leveldeyimm dahaa:kedi:

Gizoş benim faceim yokk nişanlımınkinden giriyorum istersen oraya ekleyim seniikaydirigubbakcemile2 Daha yeni keşfettim ben bu oyunuu yeni başladımm 8. leveldeyimm dahaa:kedi:

ben senden de yeniyim 8 bile değilim ben:çok üzgünüm: alessandro1981@yahoo.com ya da mandalin gs diye aratırsan çıkarım.bende sırf oyunlar için açtım:utangac:

bidenem arkadaşlık gönderdim bi bak

kızalr sızdede hedıye kutus çıktımı 15parayla alınıyor hanı

ya sizde22 *22 acıldımı nezman acılcak acaba

kızlar hediye konusunda fikri olan ? gift isteğen varmı ne istiisiniz yazın yollim

kizlar bana lila saman yollayabilirsiniz..bikac kisi yollamis tsk ederim hepiciginize..

supriz box, bence 15 fv degmez.. icinden süpriz hediye cikiyormus, jakuzi sezlong gibi..

arkadşlar bu balyaları üstüste nasıl koyuyorsunuz bir anlatın beceremiyorum

ben komşu isteyen arkadasları ekleyebilirim. face deki kk da nicklerimiz bölümünde göreceksiniz beni ordan ekleyin beni arkadaslar

Back
X