Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Bende bugün basladim 2. levele biraz önce gectim ama hicbirsey anlamadim oyundan kafamçokkarıştı

sıldım ben tarlamı kaldırdım gıttı ,tum zamanımı alıyordu ya :gitme:

yazik degilmi emegine ya..sahsen biksam bile birakirim öyle durur.. akannehir

bugün bende 20x20ye tamamladim tarlayi... büyüyüncede zor oluyo bakimi... ben dekorasyon agirlikli calisiyorum.. aklima 2 saat düsün bi fikir gelmedi,deli oldum..

kızlar benim bir sorunum var ben bugün bir kaç arkadaş ekledim daha önceki arkadaşlarımdan 2 tanesi silinmiş neden olabilir bu.

bidenem farmın altında arkadaş cetvelinin sağ ve sol tarafında ok larla bi ilerle bakalım. arkadaş sayın arttığı için yer değiştirmiş olabilir eski arkadaşlarınopuyorumnanaktan

herkese günaydııınopuyorumnanaktan boool coinsli günlerr

bugün kimseye gif yollamadım eğer istediğiniz bişey varsa ona göre yollamak istiyorum..
benimde çit lerim az bana çit gönderebilirmisiniz:kedi:

bidenem farmın altında arkadaş cetvelinin sağ ve sol tarafında ok larla bi ilerle bakalım. arkadaş sayın arttığı için yer değiştirmiş olabilir eski arkadaşlarınopuyorumnanaktan

sagol canım ya valla aynen dedgin gibi olmuş.hihoyyyt

Ben giremiyorum açılmıyo beyaz ekran var hep :sinifsinif: ekinlerim çürücekkkmafoldumben
Sizlerdede varmı problem?

Demekki genel bir sorun varrr moralim bozuldu sabah sabahh ekinlerim toplanıcak beni bekliyodu:gitme:

bende de açılmıyodu şimdi bi uyarı gelmiş
adope flash player sürümünü yükseltin diyo galiba.. tarzanca ingilizcemle pek anlayamadım ama şuan programı indirmeye çalışıyorum..

benim hem cafem hem tarlam açılmıyor
gitti mahsül ve yemeklerkötükedihüso

aa sendemi cafe oynuyosun...
hem cafeme hemde çiftliğime komşu olurmusuunopuyorumnanaktan

aa sendemi cafe oynuyosun...
hem cafeme hemde çiftliğime komşu olurmusuunopuyorumnanaktan

cafe tarla akvaryum(buna daha yeni başladım) lunapark oynuyorum deli gibi delikafadulden

nie komşun olmayım tabş olurum mandalin gs fotomda da chinese food yazısı var

tamam canım bakıyorum
bu arada farmı açabilen varmı.. ben indir com dan indirdim bedava diye ama sanırsam uyum sağlamadı.. şimdi facedekini indirmeyi bi deneyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…