Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Hayirli Cumalar..

Süthane almadim,param yetmiyo..hemde inekleri sevmiyom.aldigim an selliyorumkaydirigubbakcemile3

encok hosuma giden bu halloween dekorasyonlari oldu

slm komşularımmm a.s.
vay kaplumbağ kaçırdım :sinifsinif:

Selam komşular,
Ben aldım o süt şeysinden...Sevdim de..En azından ineklere "Pet" yapmaktan kurtuldum.
Bir de çiftliğim ana baba günü..Bi paraya pul dediğim zaman gelse, dekor yapacam ama işte şimdilik içgüveysinden halliceyim..
Kıslar ya bana siyah saman yollar mısınız 1 tane? 15 farklı gift biriktirmem gerekiyor.Çoğu var, sanırım saman yok.

pet yapmak ne işe yarıyor?

kızlarya bu agzını acıp kapayan yaratık ne işe yarıyo aldım ama ne işe yaradıgını bılmıyom :

arkadaşlar ben artık günlük ekinler ekmiyorum.:umursamaz:2-3 günlük ekiyorum.çok zamanımı alıyo.hasat et.tarlayı sür.yeniden ek...kafamçokkarıştıyoruluyom valla.traktör de aldım ama benzinim yetmiyo.yeniden parayla almam gerekiyo.bende akşamdan akşama girip meyve neyim topluyorum.

canım ben farklı saattlerde olan urunler ekıyorum olekolay oluyor.biri olmadn diğeri oluyor

anna pet yaptım hayvanlar zıplıyor...

sevgi gösterisi yapıolar :)

arkadaşlar şu balyaları nasıl üst üste koyuyorsunuz bir anlatın nolur yerden tasarruf yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…