Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar artık arkadasınız olmayanlar hediye gnderemiyor birbirine

hadi yaa:gitme: çok üzüldüm şimdi ne güzel burdan gönderiyoduk

evet sanırım bu gold olayından öyle olmus artık arkadas olmanız gerekio

bir hafta yoktum girmedim oyuna çok yenilik gelmiş, ama hediye gönderememe olayı fena olmuş
Farkettiğim bir yenilikte bazı gübrelediğiniz tarlalar benzininizi arttırıyor, hepsinde olmuyor ama, niye olmuyor anlamadım

bazı kişilerde oluyor evet gubrelerken benzin kazanıosunuz

eşime su şifresi istenen kutudan geldi bilmiyodu satıcaktı hemen atladım dur diye sonra mail geldi şifreyi girdik 10 full benzin verdi ..

artık komsularınızın bahcesini gübrelerken her 5 gubreden 1 inde benzin kazanıosunuz

ama BANA ARKADAŞLARIMDAN DA HEDıYE GELMıYO NEDENKı?????????????????

oyun aslında 1 kişiyle oynanmaz çünkü komşularınız olmazsa tarlanızı büyütemezsiniz , görevlerinizi tamamlayamazsınız

kızlar bişey sormak istiyorum.gold olayında 131 tane gold topladım.ama hala 4. hediyeyii göremiyorum.çokmu yüksek ki puanı.bileniniz varmı.you _know kesin biliyodur.onlineda görünüyo.e bi cvp verir artık.:)))

canım onlar seninde gördugun gibi acılmadı yakında acılacak yazıyor bende cok merak ediyorum toplamda 100 altın toplamamız gerekiyor yazıyor ama ben dun gectim 100 ü zaten valla bende meraktayım ne cıkacaksa

Kızlar, açıkçası ilk çıkan 3 hediyeye bakarak diyorum ki sanki iyi birşeyler çıkmayacak gibi..inşallah değecek birşeylerdir :)

geçen valentinedede ilk 3 hediye pek guzel deildi ama sonunda eiffel cıktı bundada hulk fln cıkar herhalde kaydirigubbakcemile3 konsept yeşil çünkü

kızlar bişey sormak istiyorum.gold olayında 131 tane gold topladım.ama hala 4. hediyeyii göremiyorum.çokmu yüksek ki puanı.bileniniz varmı.you _know kesin biliyodur.onlineda görünüyo.e bi cvp verir artık.:)))

131 tane nasıl biriktirdin ben 34 tane anca yaptım 10 tanesinide harcadım

benimki daha yüksek kaydirigubbakcemile3 arkadaslarım hep gnderiyor arada yayınlayanlar oluyor onlardanda alıyorum

canım benim 70 küsür komsum var buradanda eklemiyorum kimseyi yanlış anlama face sonucta

148 oldu goldlarım.hala göremiyorum.butterfly genelini anasayfadan topluyorum bir kısmıda hediye olarak geliyo.ama ben hediye hakkımı ask for golddan yana kullanıyorum kii arkadaşlarım dilediklerini alsınlar diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…