• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bendede yok kabak ne oldu anlamadım kabak ekiodum bugun blueberrıese kaldım yine
ayrıca barınak genişletmek için fv gitmio 5 tane genişlettim gitse bende giderdi

Süper kabak kalktı.. at ahırı geliyor yakında kızlar :) o kocaman atlardan kurtulacağız sonunda..

evet ama parca parca gelecekmiş yani her parcadan 10 tane sanırım toplamak gerekecek

farmville fun hediyeler var
bunları kullanabiliyormuyuz,bana hediye geldi ama bunu göremiyorum bilmiyorumkismile
nası olacak bu?akannehir

Süper kabak kalktı.. at ahırı geliyor yakında kızlar :) o kocaman atlardan kurtulacağız sonunda..

ama normalde günlük olan şeyleri haber veriyodu, kalkmasına şu kadar gün var diye bunu niye öyle yapmadılar ki acepbilmiyorumkismile

benim 500 binden fazla param var. levelim 35.kurdelelerim de dolmak üzere.
param yettiği halde neden 24x24 alamıyorum acaba?bilgisi olan var mı?

farmvilleye hayran olmadan alamazsın cnm 24x 24 uoyunu acınca hani play yazan yerin sonunda love farm yazıo ona tıkla oradan olursun
fatma farmvillefun fake sayfa yani oradan bişi gelmio sırf arkadas listenizi calmak için yapılmıs bişi yalan yani

ya kızlar alakalı başlık bulamadım siz bilirsiniz diye buraya yazayım dedim, facebookta profilimizde mutlu yıllar, hediye gibi bağlatı sayfaları varya onları nasıl kaldırabiliriz, benim oğlan o etkinlikler katılma izni vermiş, nerden kaldırılıyor bulamadımbilmiyorumkismile

canım altta arkadaslarının onlıne olanların göründügü yer varya onun yanında bildiriler oluyo ona tıkladıktan sonra tümünü gör de ondan sonra acılan sayfanın sag tarafından kaldırabilirsin istediklerini

canım altta arkadaslarının onlıne olanların göründügü yer varya onun yanında bildiriler oluyo ona tıkladıktan sonra tümünü gör de ondan sonra acılan sayfanın sag tarafından kaldırabilirsin istediklerini

çok teşekkür ederim canım cevabın için ama orda yok, hani duvarda video, ekinlik, bağlatılar işarteleri var ya onların yanında mutlu yıllar ikonu var kaldıramadım bi türlü, hiç bi yerinde kaldır iptal et falan yazmıyobilmiyorumkismile

o zaman sayfanın altında uygulamalar var cnm oraya tıkla sanırım oradan edebilirsin

o zaman sayfanın altında uygulamalar var cnm oraya tıkla sanırım oradan edebilirsin

çok saol canım dediğin gibi o uygulamalarda uygulamaları düzenle varmış ordan kaldırdım, teşekkür ederim canımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

farmvilleye hayran olmadan alamazsın cnm 24x 24 uoyunu acınca hani play yazan yerin sonunda love farm yazıo ona tıkla oradan olursun
fatma farmvillefun fake sayfa yani oradan bişi gelmio sırf arkadas listenizi calmak için yapılmıs bişi yalan yani

aaaa uygulamayı kaldırdım hemen :umursamaz: cık cık cık

hani şu kadar coıns kazanacaksınız su kadar xp kazanacaksınız fln diye gruplar acılıo onlarda yalan yani saçma kandırmacalr

komşuya ihtiyacım var arkadaşlar eklemek isteyenler özelden yazarsa sevinirima.s.

büyütemezsin cnm arkadas sayın yeterli olmalı

2 tane balonum olduzemuszemusopuyorumnanaktan
22173_296016918392_771813392_3486508_3319613_n.jpg

Süper kabak bende de yok demek limitliymiş...
O zaman Fv lerin gitmesi, samanlık büyütmek için gitmiyorsa, farmville nin işi, para ile fv alalım diye olabilir...
Tarlanızı 24x24 yapmanız için en az 30 komşunuzun olması gerekiyor...

Back
X