- 29 Ağustos 2007
- 299
- 52
- 318
- 47
- Konu Sahibi EU3
- #3.281
kaçıranlar için diğer topiğin linki burda kızlar :
http://images.google.com.tr/imgres?...refox-a&rls=org.mozilla:tr:official&sa=N&um=1
bu linkte saç renkleri boyama falan galba yanlış link
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıranlar için diğer topiğin linki burda kızlar :
http://images.google.com.tr/imgres?...refox-a&rls=org.mozilla:tr:official&sa=N&um=1
bu linkte saç renkleri boyama falan galba yanlış link
Altın yumurta altın tavuklardan oluyor :)))) nasıl oldugunu anlatayım biraz karışık ama yinede anlatayım canım :1rolleyes:
Önce tarlaya bir kümes koyuyoruz :1rolleyes:
Sonra kümesin içindeki tavuğu dışarı çıkarıyoruz
Daha sonra kümesimizin içine 1 tane beyaz olgun tavuk sokuyoruz (yani üstünde pembe damlalı ) :) :1rolleyes:
Tavugu içine sokunca kümesin tepesinde damla şekli çıkıcak.. :1rolleyes:
Sonra 5 tanede ALTIN tavuğu tek tek içine atıyoruz.Yanlız altın tavuklar olgunlaşmamıs olcak :)damlasız :1rolleyes:
toplam içerde 6 tavuk olmuş olucak ve kümesi collectlicesin :)))) daha sonra yumo yayınlama çıkıcak altın :))) Yanlız bu deneme birz sıkıcı ilk denemede vermiyor .Benim 10.denemde vermişti.Yani diyelim 1.de olmadı .tekrar bütün tavuklaı dışarı cıkarıyorz ve aynı işlemi tekrar yapıyorz.2.demi olur 3.demi :)4 temi 5 temi :) belli olmaz
Login | Facebook
gübreleme yapabilirseniz cook sevinirim:) ayrıca arkadaşa ihtiyacı olanlarıda ekleyebilirm
yaa iki görev daha eklendi
noluyo yaww
tam bitti görevlerim derken ekleniyoda ekleniyo
anlamadımda bişi pofffff yaaa
nedir bunlar açıklayın bana nolurrr :)))
traktör alınca şöyle level atlarsın; mesela 300 xp hediye veriyo sana eğer bi sonraki levele 300 ve daha az xp gerekiyosa atlarsın ben mesela villa aldığımda 2 level birden atladım verdiği hediye xp çok yüksekti çünkü..
traktörle calısırsan görev tamamlamıs oluyorsun canım
Login | Facebook gübre lütfen
level 60 oldum
mrhba arkadaşlar. o havada uçan yumurtaya benzer bişey var. ne olduğunu bilen var mı acaba
ben linkimi verecem ama bi türlü yapamadım ismi mi yazayım bari
hazal erva facedeki adım
bulabilirseniz arkadaş olarak eklerseniz sevinirim alanımı büyütmek istiyorum ama kişi sayım çok az
arkadaşım seni face den ekledim kabul edersen komşu oluruzvereliniortak