• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Teşekkürler. O topicte saç boyama yazıları var, yanlışlıkmı oldu?

Altın yumurta altın tavuklardan oluyor :)))) nasıl oldugunu anlatayım biraz karışık ama yinede anlatayım canım :1rolleyes:

Önce tarlaya bir kümes koyuyoruz :1rolleyes:

Sonra kümesin içindeki tavuğu dışarı çıkarıyoruz

Daha sonra kümesimizin içine 1 tane beyaz olgun tavuk sokuyoruz (yani üstünde pembe damlalı ) :) :1rolleyes:
Tavugu içine sokunca kümesin tepesinde damla şekli çıkıcak.. :1rolleyes:
Sonra 5 tanede ALTIN tavuğu tek tek içine atıyoruz.Yanlız altın tavuklar olgunlaşmamıs olcak :)damlasız :1rolleyes:

toplam içerde 6 tavuk olmuş olucak ve kümesi collectlicesin :)))) daha sonra yumo yayınlama çıkıcak altın :))) Yanlız bu deneme birz sıkıcı ilk denemede vermiyor .Benim 10.denemde vermişti.Yani diyelim 1.de olmadı .tekrar bütün tavuklaı dışarı cıkarıyorz ve aynı işlemi tekrar yapıyorz.2.demi olur 3.demi :)4 temi 5 temi :) belli olmaz

Heh bende bu yöntemi öğrendim yapıyorum ama afakanlar basıyor yani 10 denemede belki bir tane geliyor o kadar millet peşpeşe yayınlıyor,

Peki altın tavuk yerine siyah ya da kahverengi tavuk koysak o renklerde yumurta alır mıyız?

yaa iki görev daha eklendi
noluyo yaww
tam bitti görevlerim derken ekleniyoda ekleniyo
anlamadımda bişi pofffff yaaa
nedir bunlar açıklayın bana nolurrr :)))

bu görevler nereye ekleniyo ben anlamadım yaaaa kafamçokkarıştı :roflol:

BENıDE ARKADAS OLARAK EKLEYEBıLıRMıSıNıZ

ne yapmam gerek bunun için CADIARZU

ben linkimi verecem ama bi türlü yapamadım ismi mi yazayım bari

hazal erva facedeki adım

bulabilirseniz arkadaş olarak eklerseniz sevinirim alanımı büyütmek istiyorum ama kişi sayım çok az

ya bu login facebooku nası yapıyonuz ya bi anlatan olursa bende gübre isteyecem

brek brek daha fazla komşuya ihtiyacım var.benle komşu olmak istermisinz.

kızlar ya ben soğudum oyundan neden se

mrhba arkadaşlar. o havada uçan yumurtaya benzer bişey var. ne olduğunu bilen var mı acaba

sarı dimi valla bende bilmiyorum arada cıkıo o dusunce para sesi gelio ama parada artmıo bilen varsa sölesin yaww

ben linkimi verecem ama bi türlü yapamadım ismi mi yazayım bari

hazal erva facedeki adım

bulabilirseniz arkadaş olarak eklerseniz sevinirim alanımı büyütmek istiyorum ama kişi sayım çok az

arkadaşım seni face den ekledim kabul edersen komşu oluruzvereliniortak

arkadaşlar, bu tavuk yayınlama ne işe yarıyor. extra xp falan mı veriyor ya da level mi atlatıyor. karışık bir işe benziyor. yoksa sadece yayınlamak için mi

Back
X