• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar görev neki yaa ben bilmiyorum...öylesine oynuyorum görevmi varmış bide.

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, vermesini dilerim..
ipekten aşırdımm ama çok hoşuma gittiii yeni yılınız kutlu olsun çiftlik ahalisiiiiiiiiopuyorumnanaktan

canım arada durduk yere xp ve coıns geliosa görev tamamlamıs oluosun 4 renk ribbon var onları alman lazım ceşitli görevlerde bak marketin yanında madalya gibi bişi var ona tıkla hepsi yazıo orda

kizlar ben topraklari bicerken falan bazen yumurta seklinde altinsarisi bi sey cikiyor topraktan havaya sizde de oldumu bu? ne oldugunu cözebilmis degilim bileniniz varmi?

nasıl oldu cnm ya bende istiyoruumm

nasıl yaptın kız hileylemi yoksam bizede söleee

Hile ile yapmadımki :jeyyar:

Altın yumoşların hediyelerinden ya altın tavuk .yada animal hayvan heykeli yada kare bişi var yada dönme :)dolap gibi bişi çıkıyor ....beyaz yumoşlardanda yanlız kümes tarlada olmak şartıylaaa...kümes tarlada olunca arada beyaz tavuk ve 400 coınslık pıknık bezi :)yada korkuluk cıktı

yaaa kizlar New Year's Ball-la level atliyosun ya bir de hediye cikiyomus biliyomusunuz?

Altın yumoştann dönme dolabım :))) olduu birde beyaz yumştan piknik bezimm :))))) birde korkulukkk en çokta dönme dolabıma sevındım :dance:
altın yumoştan derken canım ? neyi kastettin anlamadım ya 30. levele geldim hala bilmiyorum birçok şeyi :çok üzgünüm:

Farmville gubrelemek ya da hediye için link yolluyorlar. Benim linkimi nasıl oluşturabilirim bilen var mı?

altın yumoştan derken canım ? neyi kastettin anlamadım ya 30. levele geldim hala bilmiyorum birçok şeyi :çok üzgünüm:

Altın yumurta altın tavuklardan oluyor :)))) nasıl oldugunu anlatayım biraz karışık ama yinede anlatayım canım :1rolleyes:

Önce tarlaya bir kümes koyuyoruz :1rolleyes:

Sonra kümesin içindeki tavuğu dışarı çıkarıyoruz

Daha sonra kümesimizin içine 1 tane beyaz olgun tavuk sokuyoruz (yani üstünde pembe damlalı ) :) :1rolleyes:
Tavugu içine sokunca kümesin tepesinde damla şekli çıkıcak.. :1rolleyes:
Sonra 5 tanede ALTIN tavuğu tek tek içine atıyoruz.Yanlız altın tavuklar olgunlaşmamıs olcak :)damlasız :1rolleyes:

toplam içerde 6 tavuk olmuş olucak ve kümesi collectlicesin :)))) daha sonra yumo yayınlama çıkıcak altın :))) Yanlız bu deneme birz sıkıcı ilk denemede vermiyor .Benim 10.denemde vermişti.Yani diyelim 1.de olmadı .tekrar bütün tavuklaı dışarı cıkarıyorz ve aynı işlemi tekrar yapıyorz.2.demi olur 3.demi :)4 temi 5 temi :) belli olmaz

Altın yumurta altın tavuklardan oluyor :)))) nasıl oldugunu anlatayım biraz karışık ama yinede anlatayım canım :1rolleyes:

Önce tarlaya bir kümes koyuyoruz :1rolleyes:

Sonra kümesin içindeki tavuğu dışarı çıkarıyoruz

Daha sonra kümesimizin içine 1 tane beyaz olgun tavuk sokuyoruz (yani üstünde pembe damlalı ) :) :1rolleyes:
Tavugu içine sokunca kümesin tepesinde damla şekli çıkıcak.. :1rolleyes:
Sonra 5 tanede ALTIN tavuğu tek tek içine atıyoruz.Yanlız altın tavuklar olgunlaşmamıs olcak :)damlasız :1rolleyes:

toplam içerde 6 tavuk olmuş olucak ve kümesi collectlicesin :)))) daha sonra yumo yayınlama çıkıcak altın :))) Yanlız bu deneme birz sıkıcı ilk denemede vermiyor .Benim 10.denemde vermişti.Yani diyelim 1.de olmadı .tekrar bütün tavuklaı dışarı cıkarıyorz ve aynı işlemi tekrar yapıyorz.2.demi olur 3.demi :)4 temi 5 temi :) belli olmaz
anladım canım ayrınıtılı açıklaman için teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5 tabii heralde sen kendine alamıon dimi arkadaşın yapıp ana sayfada yayınlarsa kapabiliyorsun dimi canım ?

Farmville gubrelemek ya da hediye için link yolluyorlar. Benim linkimi nasıl oluşturabilirim bilen var mı?
canım link oluşturma ,gübre ve hediye linklerini toplu olarak diğer konuda bulabilirsin canım..farmville hediye ve gübre linkleri diye..domination arkadaş resimli olarak detaylı da anlattı orda..linkini söylersen listeye ekleriz seni de tatlımmm diğer topicte..

ayyyyyyy canlar yaopuyorumnanaktan ben bu konuyu kaçırmışım:gitme: farmvillede tek başıma pinekleyip duruyom mafoldumbenbide 2 arkadaşım var onlarında villaları nası aldığını anlamaya çalışıyodum :uhm: meğerse millet burdaymış kaydirigubbakcemile3 başka linklermi var topiklerde mi var neredeyse bende okuyayım baştan bi yardım edin şu garibekaydirigubbakcemile:teselli:

anladım canım ayrınıtılı açıklaman için teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5 tabii heralde sen kendine alamıon dimi arkadaşın yapıp ana sayfada yayınlarsa kapabiliyorsun dimi canım ?

Evet canım arkadaşın yapıyor ve anasayfadan :)kapıyorsun :jeyyar:

Back
X