- Konu Sahibi EU3
- #3.261
kızlar görev neki yaa ben bilmiyorum...öylesine oynuyorum görevmi varmış bide.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl oldu cnm ya bende istiyoruumm
nasıl yaptın kız hileylemi yoksam bizede söleee
yaaa ama nasıııı
Eskiden sadece kümes tarladayken tavuk çıkardı sanırım şimdei değişmiş valla :) arkadaşlarla keşfettik piknik bezi,korkulukta cıkıyo :)
aaa o hediye olayı nasıl oluyor acaba ? ocağın 4 ünde de bedava fuel çıkıcak diye biliyorum..yaaa kizlar New Year's Ball-la level atliyosun ya bir de hediye cikiyomus biliyomusunuz?
altın yumoştan derken canım ? neyi kastettin anlamadım ya 30. levele geldim hala bilmiyorum birçok şeyi :çok üzgünüm:Altın yumoştann dönme dolabım :))) olduu birde beyaz yumştan piknik bezimm :))))) birde korkulukkk en çokta dönme dolabıma sevındım :dance:
aaa o hediye olayı nasıl oluyor acaba ? ocağın 4 ünde de bedava fuel çıkıcak diye biliyorum..
altın yumoştan derken canım ? neyi kastettin anlamadım ya 30. levele geldim hala bilmiyorum birçok şeyi :çok üzgünüm:
anladım canım ayrınıtılı açıklaman için teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5 tabii heralde sen kendine alamıon dimi arkadaşın yapıp ana sayfada yayınlarsa kapabiliyorsun dimi canım ?Altın yumurta altın tavuklardan oluyor :)))) nasıl oldugunu anlatayım biraz karışık ama yinede anlatayım canım :1rolleyes:
Önce tarlaya bir kümes koyuyoruz :1rolleyes:
Sonra kümesin içindeki tavuğu dışarı çıkarıyoruz
Daha sonra kümesimizin içine 1 tane beyaz olgun tavuk sokuyoruz (yani üstünde pembe damlalı ) :) :1rolleyes:
Tavugu içine sokunca kümesin tepesinde damla şekli çıkıcak.. :1rolleyes:
Sonra 5 tanede ALTIN tavuğu tek tek içine atıyoruz.Yanlız altın tavuklar olgunlaşmamıs olcak :)damlasız :1rolleyes:
toplam içerde 6 tavuk olmuş olucak ve kümesi collectlicesin :)))) daha sonra yumo yayınlama çıkıcak altın :))) Yanlız bu deneme birz sıkıcı ilk denemede vermiyor .Benim 10.denemde vermişti.Yani diyelim 1.de olmadı .tekrar bütün tavuklaı dışarı cıkarıyorz ve aynı işlemi tekrar yapıyorz.2.demi olur 3.demi :)4 temi 5 temi :) belli olmaz
canım link oluşturma ,gübre ve hediye linklerini toplu olarak diğer konuda bulabilirsin canım..farmville hediye ve gübre linkleri diye..domination arkadaş resimli olarak detaylı da anlattı orda..linkini söylersen listeye ekleriz seni de tatlımmm diğer topicte..Farmville gubrelemek ya da hediye için link yolluyorlar. Benim linkimi nasıl oluşturabilirim bilen var mı?
anladım canım ayrınıtılı açıklaman için teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5 tabii heralde sen kendine alamıon dimi arkadaşın yapıp ana sayfada yayınlarsa kapabiliyorsun dimi canım ?