• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Evet kızlar yaa bu Fvler gıdım gıdım ilerliyo çok sinir bozucu kafamçokkarıştı
valla yılbaşı ağacından epeyce bi benzin aldım tarlanın herşeyini araçlarla yapıyorum
yoksa uğraşmıcam sıkılmaya başladımkaydirigubbakcemile

bu havai fişekler bi işe yarıyormu napıyorz bunları:delphin:

yaa kızlarr bu traktörle ürün ekilmiyomu yaa o kadar para verdim aldım ekemiyommkafamçokkarıştı

yaa iki görev daha eklendi
noluyo yaww
tam bitti görevlerim derken ekleniyoda ekleniyo
anlamadımda bişi pofffff yaaa
nedir bunlar açıklayın bana nolurrr :)))

oyunun amacı sapmaya başladı. bu kadar yavaş ilerleyen bir oyunda fv atlanan her level için bir tane alınıyor; ilerledikçe de level atlamak zorlaşıyor, sanırım bize parayla fv cash aldırıp görevleri tamamlayın demek istiyorlar; bu mystery box olayı ile iyice saçmaladılar.

Bencede iyice sinir oldummm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook :olmaz:

Hediyelerin ilk açıldığı gün dışında sonraki gelen hediye paketlerinde yayınlanan özel hediyelerde hep aynı şeyler çıkıyor, kara kedi, beyaz tavuk, kahverengi inek, siyah kedi ve yılbaşı süs zımbırtıları başka bir şey çıkmıyor ne benzin, ne siyah ya da altın tavuk hiç çıkmadı, sanırım hep böyle olacak artık hediye biriktirmenin bir anlamı kalmadı sanırım, sizlerde de hediye paketlerinde hep bunlar mı çıkıyor?

benimde amacım görev bitirmekti 27 fv param vardı bugun 16 fv ile box aldım içinden demir kapı cıktı siyah ay nasıl sinir oldum o kadar fv m gitti cıka cıka kapı cıktı yeniyıldada hediyelerden hep hayvan cıkmıstı uyuz olmustum ne şanssızım ben

ya ben hayvanlarımı satıodum yılbası hediyelerinden hep hayvan cıktı ya bi gümüş cüce bide katlı havuz gerisi heeeep hayvan tavuk fln ya

bana da hep kara tavuk çıktı ya ne sinir fv lerim boşuna gitti ...bir donmuş göl bir de şekerli ev gibi bişiy vardı onlar güzel diğerlerini satıyorum zaten..neden bir kümes daha alamıyoruz ki tavuklar çoğaldı iyice ortalıkta :))

arkadaslar bende tam bi FarmVille hastasi oldum ciktim :) henuz level 20deym ve malesef pek fazla param yok alanimi daha yeni büyüttümde gitti paraciklarim :) komsu olarak eklemek isterseniz özelden mesaj atarsaniz sevinirim.

slm kızlar bende bu aralar fena takmış durumdayım farmville ye 29 leveldeyim şuan 30 a az kaldı ama hala bir çok bilmediğim şey var oyunla ilgili ayrıca bende komşu olmak istiyorum bahçemi büyütmek istiyorum benide ekleyin ..

kızlaaar bu havai fişekler ne işe yarıyo bilmiyor musunuz
bu hediye paketi yollama da 7 ocak sonmuş

Birden fazla yumurta yayınlama hilesini bilen var mı?
Ben internetten bir video buldum golden egg yayınlama ile ilgili; kümesi boşaltıp içine yumurtası hazır bir beyaz tavuk ve 5 adet altın tavuk koyuyorsunuz dünden beri uğraşıyorum belki 30 defa denemişimdir sadece bir adet kahverengi yayınlayabildim :kızgın:

Altın yumoştann dönme dolabım :))) olduu birde beyaz yumştan piknik bezimm :))))) birde korkulukkk en çokta dönme dolabıma sevındım :dance:

♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ _____*♥*_____ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥
♥—==-♥°° despo mutlu. °°♥-==—♥
♥(_¸.•´´(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯*♥*¯¯¯¯¯ `´•.¸_)`´•.¸_)♥
♥
˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜
˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
˜”*°•.˜”*°yıllar dıler*”˜.•°*- ˜
.•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•. ˜*•.
.•*˜ .•*˜*•. ˜*•.

komşular yen,i yılınız kutlu olsun

8b82a0d6437874c5523f089e24e47926_1262211949.gif

Back