• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
hediye paketlerinden hep tuhaf şeyler çıktı işe yarayan birşey yok

85926527.jpg

face de etiket vasıtasıyla elime geçtikaydirigubbakcemile3

:roflol:delikafadulden

bşey soracam.traktörler var ya onalrda alınca level atlıyosun dediler bana doğrumu?saçma geldi bana ama sorayımdedim.

traktörle calısırsan görev tamamlamıs oluyorsun canım

bşey soracam.traktörler var ya onalrda alınca level atlıyosun dediler bana doğrumu?saçma geldi bana ama sorayımdedim.

traktör alınca şöyle level atlarsın; mesela 300 xp hediye veriyo sana eğer bi sonraki levele 300 ve daha az xp gerekiyosa atlarsın ben mesela villa aldığımda 2 level birden atladım verdiği hediye xp çok yüksekti çünkü..

kızlar bu greenhause nasıl kullanılıyor
biçilen çiçekleri paylaşmadan içine atıyorsun demişlerdi burda ben beceremedim
nasıl olcak bilgi verebilir misiniz

birde kümes de limit 1 yazıyo o limit neye göre 2.kümesi almak için ne yapmak lazım

slm kızlar bende farmville bağımlısıyım.Menarcım o tavuk kümesi hilesi kapatıldı bende birara yapmıştım ama sonra o açığı kapattılar şuan 2tane alamıyorsun cnm tavuk kümesi.Ve size bir ipucu belki yazmışlardır daha önce ben görmedğim için burda yazayım dedim.Sürekli 100 coinslik sarı samanlardan alıp satarsanız hızlı lvl atlarsınız;) tabi biraz paranız biter ama olsun tekrar birikir ektikçe:)

teşekkürler yupicim sadece sarı saman mı
benimkiler pembeeeee
opuyorumnanaktan

ayy burası çok işime yarıcak kızlar hepiniz saolun. bende komşu istiyom bendeeekaydirigubbakcemile2

Yeni çıkan mystery box açma görevini nasıl tamamlıcaz bilen var mı? Bu mystery boxlar benim bildiğim fv ile alınıyordu :gitme:

oyunun amacı sapmaya başladı. bu kadar yavaş ilerleyen bir oyunda fv atlanan her level için bir tane alınıyor; ilerledikçe de level atlamak zorlaşıyor, sanırım bize parayla fv cash aldırıp görevleri tamamlayın demek istiyorlar; bu mystery box olayı ile iyice saçmaladılar.

oyunun amacı sapmaya başladı. bu kadar yavaş ilerleyen bir oyunda fv atlanan her level için bir tane alınıyor; ilerledikçe de level atlamak zorlaşıyor, sanırım bize parayla fv cash aldırıp görevleri tamamlayın demek istiyorlar; bu mystery box olayı ile iyice saçmaladılar.
Evet, çok haklısın bu görev yüzünden de oyunu bırakan çok olur :oklava:

Back
X