Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
yaa başkasının çiftliğini ziyaret ettiğimizde nereyi tıklıyoruz hediye kazanmak için?Onların çam ağaçlarına tıklıyom bişey yazmıyo bile

hımm tamam canım anladım. Ama benimkiler malesef yayınlamamışlar öyle ağaç mağaç

slm kızlar geldim bende
malesef banada işe yarar bişi çıkmadı renkli top 3 katlı havuz altın asker tavuk renkli inek kedi siyah koyun cıktı ben hayvanları satıyorum tek tek bana hayvan cıkıo saçmasapan seyler cıktı spesiyal hediyelerden almıstım hep hiç işe yarar bşi çıkmadı eşimde hiç spesiyalk hediye almamıstı ev cıktı 2 tane

Arkadaşlar bir şey daha sorayım aklımdayken, şimdi benim kümesten gün aşırı paylaşım için yumurta çıkıyor, yayınlıyorum, sadece tek yayınlama çıkıyor kaç kere hatch ediliyor bilmiyorum, ama görüyorum mesela ard arda yumurta yayınlıyorlar kahverengi altın siyah bir kaç dakika arayla aynı kişi yayınlıyo bu nasıl oluyor?

Eğer o kişilerin çiftliğinde birden fazla kümes varsa dediğinzi şey olabilir
Yoksa bir kümesten 1 kere yumurta yayınlayabiliyorsun
Hatta bazı günler yayınlayacak bişey vermiyor bile

Bana hediye kutularından çıkan en yarayışlı şey benzindi
Evlarim çok diye herhalde hiç ev vermedi
Ama bide 3 kaltı havuz gördüm ondan isterdim ama vermedi

Eğer o kişilerin çiftliğinde birden fazla kümes varsa dediğinzi şey olabilir
Yoksa bir kümesten 1 kere yumurta yayınlayabiliyorsun
Hatta bazı günler yayınlayacak bişey vermiyor bile

Hımm ama kümes te yılbaşı ağacı gibi limitli birden fazla kümes alınmıyordu ben öyle biliyorum ama :sm_confused:

Hımm ama kümes te yılbaşı ağacı gibi limitli birden fazla kümes alınmıyordu ben öyle biliyorum ama :sm_confused:

YuMUrtanın sırrını bilmiyormusun :1rolleyes:

Ben günde 30 kümes kazanın yumurta yayınladığım bile oluyor kaydirigubbakcemile3 sırrı ise kaydirigubbakcemile3 tarlandaki kümesi satıcaksın .Komşunun yayınladığı yumurtaya tıklayınca kümes kazanırsın.O KÜMES HEDİYE kutunda dursun.Yine başka bir yumurtaya tıkla 2. kümesin olsun.Bu böyle devam eder sonsuza kadar :jeyyar:

birden fazla kümes kuruluo ama yasak şikayet edilirse hesap kapatılırmıs öyle diorlar bende 1 tane var salak tavuklar cıktı onları koydum beyazları sattım

kızlar bu firm ville bağımlılık yaptı bende yaa.sabah ilk işim ona bakmak oluyo.
yanlız komşum hiç yok denecek kadr az aranızda komşum olmak isteyenler olursa çok sevineceğim.

Son düzenleme:
yaa bide benim hayvanlar yok oluyo.nasıl oluyo bu.atımın biri kayıp gitmiş.akannehir

onun için atına stay dersen olduğu yerde kalır yoksa yürüyorlar...))))
bende öyle yapıyorum canım ama benimkiler delü galiba gene yürüyolar.çıldırciiiiim-tatlicadiarzu-

fundişim delüm sendemi oynuyon kaydirigubbakcemile3 at kayıpsa kesin satmışsındır kaydirigubbakcemile3

kıs bal komşum olsaydın ya benim orda nalçak.
yok kıs satmadım.ötekinn yanına koydum ertesi gün baktım yok gitmiş.sonra şu ışıklı geyikler varya oda yok olmuş.firar ediyo benimkiler
:roflol:

face de etiket vasıtasıyla elime geçtikaydirigubbakcemile3

O hileyi biliyorum canım denedim olmuyor, yapımcılar uyanmış sanırım geçenlerde de duydum artık olmuyormuş, hediye kutusundan 2. kümesi çıkarınca sayfa hata veriyor refresh yapıyorsun 2. kümes yine hediye kutusuna geri dönüyor kaç kere refresh hatası verdi ben de en sonunda 2. kümesi sattım, yani çiftlikte 2. kümes olmuyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…