• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar altın yumurta yapmayı sonunda öğrendim şimdi sizede anlatıyom
kümesimizi boşaltıyoz 1 tane beyaz yumurtası tepesinde olan tavuğu kümese koyuyoz sonra yumurtası olmayan 5 altın tavuğu kümese koyuyoz toplamda 6 tavuğumuz olcak sonrada yumurtasını alcaz ara ara üzgünüm desede bi kaç denemeden sonra oluyor o yüzden altın tavuğu olan arkadaşlar kümesi boş tutalım ve beyaz tavukları iyi saklayalım aynı işlem diğer tavuklar içinde oluyor:)

kızlar altın yumurta yapmayı sonunda öğrendim şimdi sizede anlatıyom
kümesimizi boşaltıyoz 1 tane beyaz yumurtası tepesinde olan tavuğu kümese koyuyoz sonra yumurtası olmayan 5 altın tavuğu kümese koyuyoz toplamda 6 tavuğumuz olcak sonrada yumurtasını alcaz ara ara üzgünüm desede bi kaç denemeden sonra oluyor o yüzden altın tavuğu olan arkadaşlar kümesi boş tutalım ve beyaz tavukları iyi saklayalım aynı işlem diğer tavuklar içinde oluyor:)

ben anlayamadım bacım kusura bakma..yumurtası tepesinde derken?????

bende oynuyorumm 37 deyim ben çok bagımlıklık yapıo yaa

bende alamıyorum o eşekleri fungiftsden hediyeler gelio kabul ediyorum ama alamaıyorumm bilen varmııı yaa

altın yumurta nasıl alınıo hiç bana gelmedi

slm kızlar benim yılbaşı ağacım doldu hediyeler gelmeye devam ediyo nasıl alıcam ben o hediyeleri

kızlar hasat toplama programını indirdim bugun 3 saniyede hem ekiyorum hem topluyorum herseyi yapıorum yani traktöre benzine gerek yok mutlaka deneyin 1 kere tıklıosunuz o kendisi yapıyor hemencecik

yaa ben yapamadım onu? nerden indirdin canım,nasıl yapıyosun bi anlatırsan çok sevinicem

canım linki var bak bu linkten indir bende diğeri olmadı bunu indirdim aynısı özelden atcam burdan verilmio

kullanılısı
oyunu açın sonra oyun sayfasını küçültüp farmville otamatik hasat ptogramınıu tıklayın ekrana kare şeklinde bir şey gelicek oraya gereken yere yatay ve dikey kaç tarlanız varsa onu yazın mesala 12 taneya yatay 15 tane dikey var ondan sonra onu alın ve sol köşeye koyun tarlanızın üstüne gelin ve mauseyi hasata baslanacak ilk kareye (arsaya koyun) r tuşuna basın program otamatik çalışmaya başlayacaktır durdurmak için s ağaçları hasat etmek istiyorsanız h tuşuna basın

canım linki var bak bu linkten indir bende diğeri olmadı bunu indirdim aynısı özelden atcam burdan verilmio

kullanılısı
oyunu açın sonra oyun sayfasını küçültüp farmville otamatik hasat ptogramınıu tıklayın ekrana kare şeklinde bir şey gelicek oraya gereken yere yatay ve dikey kaç tarlanız varsa onu yazın mesala 12 taneya yatay 15 tane dikey var ondan sonra onu alın ve sol köşeye koyun tarlanızın üstüne gelin ve mauseyi hasata baslanacak ilk kareye (arsaya koyun) r tuşuna basın program otamatik çalışmaya başlayacaktır durdurmak için s ağaçları hasat etmek istiyorsanız h tuşuna basın

cnm banada özelden atarmısın bu linkiiii alkisalkisalkis

Peki hileye falan girmiyor demi bu yöntem sonra :) dondurulmayalım kaydirigubbakcemile3

yok hile deil kızlar sadece tek tek tıklamıosunuz secip hepsini birden topluosunuz hızını kendiniz ayarlıosunuz

Back
X