- Konu Sahibi EU3
- #3.081
eşek yumurtadan çıkıyor yalnış bilmiyorsamkızlar az önce birinin çiftliginde ESEK gördum ya sizin içinizde alanlar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşek yumurtadan çıkıyor yalnış bilmiyorsamkızlar az önce birinin çiftliginde ESEK gördum ya sizin içinizde alanlar varmı
kızlar altın yumurta yapmayı sonunda öğrendim şimdi sizede anlatıyom
kümesimizi boşaltıyoz 1 tane beyaz yumurtası tepesinde olan tavuğu kümese koyuyoz sonra yumurtası olmayan 5 altın tavuğu kümese koyuyoz toplamda 6 tavuğumuz olcak sonrada yumurtasını alcaz ara ara üzgünüm desede bi kaç denemeden sonra oluyor o yüzden altın tavuğu olan arkadaşlar kümesi boş tutalım ve beyaz tavukları iyi saklayalım aynı işlem diğer tavuklar içinde oluyor:)
canım linki var bak bu linkten indir bende diğeri olmadı bunu indirdim aynısı özelden atcam burdan verilmio
kullanılısı
oyunu açın sonra oyun sayfasını küçültüp farmville otamatik hasat ptogramınıu tıklayın ekrana kare şeklinde bir şey gelicek oraya gereken yere yatay ve dikey kaç tarlanız varsa onu yazın mesala 12 taneya yatay 15 tane dikey var ondan sonra onu alın ve sol köşeye koyun tarlanızın üstüne gelin ve mauseyi hasata baslanacak ilk kareye (arsaya koyun) r tuşuna basın program otamatik çalışmaya başlayacaktır durdurmak için s ağaçları hasat etmek istiyorsanız h tuşuna basın