• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
valla ben programıda indiremedim o linktende 500 defa tıkladım 1 hediye bile gelmedi şans yok bende o programla hediye alan bikaz arkadasımın facesi kapandı ondan uğrasmadım

hayırlı cumalar arkadaşlar.komşu arıyorum...duyurulur...gübreleme yapılır...kaydirigubbakcemile3

bende komşu arıyoruuuummm.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4..tarlamı büyütmem lazım.:kedi:..öptüm canlarııımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

bende komşu arıyoruuuummm.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4..tarlamı büyütmem lazım.:kedi:..öptüm canlarııımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

özelden mesaj atmaya çalıştım ama tamadım ben sana komşu olabilirim ama bana ismini yaz özelden ekliyim seni

özelden mesaj atmaya çalıştım ama tamadım ben sana komşu olabilirim ama bana ismini yaz özelden ekliyim seni

gönderdim özelden aymescim..çok saol canım..komşu arıyoruuumm.kaydirigubbakcemile5..yazıyom yazıyom kimse cevap vermiyo gariiii:bbo:..bundan garii yazmıyom ona göre...:1closedeyes::1closedeyes:

gönderdim özelden aymescim..çok saol canım..komşu arıyoruuumm.kaydirigubbakcemile5..yazıyom yazıyom kimse cevap vermiyo gariiii:bbo:..bundan garii yazmıyom ona göre...:1closedeyes::1closedeyes:
canım bende olabilrim komşu özle mesaj atarsan :)

merhabalar dünden beri okuyorum şu hediye işini ve yapıyorumda ilk başta altın tavuk ve havuz geldi ama sonra hiç gelmedi boş sayfayı açıyorum açıyorum ama yok kuruttum mu ne :)))

Gün itibari ile bütün açıklar kapatılmış.. Ne charles nede linkler çalışmıyor
Ekip biçmeye devam :delphin:

ebrummmmm aymesimi güvenle ekleyebilirisinnnnnn..aymesim sende aynı şekilde raezahımıı ikinizde canlarımsınız :)

ebrummmmm aymesimi güvenle ekleyebilirisinnnnnn..aymesim sende aynı şekilde raezahımıı ikinizde canlarımsınız :)

balıııımmm çok saol canım beniiimm.ŞenizŞeniz...aymese özelden gönderdim..cevap bekliyorum...öptüm bacııımm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

raebzeh arkadaşım.özel kutunuz kapalıymış.siz bana özelden atın isminizi.ben sizi ekleyeyim.

ya arkadaşalar bende komşu arıyorum mafoldumben beni eklerseniz sevinirim ama özelden mesaj atamıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X