Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de 50 ye 3 komşu kaldı. komşu olmak isteyen varsa bana adını yazsın özelden. madalyonlar bitince ne olacak ve bu oyunun sonu nereye gidiyor çok merak ediyorum:teytey:
bende komşu arıyoruuuummm...tarlamı büyütmem lazım.:kedi:..öptüm canlarııımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..
özelden mesaj atmaya çalıştım ama tamadım ben sana komşu olabilirim ama bana ismini yaz özelden ekliyim seni
canım bende olabilrim komşu özle mesaj atarsan :)gönderdim özelden aymescim..çok saol canım..komşu arıyoruuumm.kaydirigubbakcemile5..yazıyom yazıyom kimse cevap vermiyo gariiii:bbo:..bundan garii yazmıyom ona göre...:1closedeyes::1closedeyes:
özelden mesaj atmaya çalıştım ama tamadım ben sana komşu olabilirim ama bana ismini yaz özelden ekliyim seni
bende komşu arıyoruuuummm...tarlamı büyütmem lazım.:kedi:..öptüm canlarııımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..
ebrummmmm aymesimi güvenle ekleyebilirisinnnnnn..aymesim sende aynı şekilde raezahımıı ikinizde canlarımsınız :)
raebzeh arkadaşım.özel kutunuz kapalıymış.siz bana özelden atın isminizi.ben sizi ekleyeyim.
raebzeh ekledim bacım...inş sensindir.gelinlik var demi...