• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bende burdan görünce indirdim hemende nası yapcaz :sinifsinif:

kızlaaarrr bende oynuyorum arkadaş eksiğim var lütfen benide eklermisinizzz ama eşimin adına facebook fakat ben kullanıyorum sorun olmaz isteyenkler bana özelden adını yollasın

aa burayı yeni gördüm ben gece bile kalkarım ekip biçmek için tarlamıı delikafaduldenmal varlığımı açıklıyorum delikafadulden 22 e 22 dönüm tarlam,
3 ev ..ev mi dedim ben şato şato,40level deyim :jeyyar:....sözlüm sırtımız yere gelmez bizim diyor oyundaki hırsımı görünce kaydirigubbakcemile3 bide yılbaşı mamüllerinden aldım çam ağacı falan çok güzeller alkisalkisalkis

56 mı:1shok:

ulen ben daha 29 dayım:sinifsinif: tarlama kış geldi karlar altında kaldım zatiii kaydirigubbakcemile3 tüm paramda karlara gitti :dilcikar:

:sm_cool::1rolleyes::roflol:cokacimcoook

34teyim ohh beee gamyoncuiremsulülülülülülü:1ninca:

ben daha 27.levelde olmama rağmen treehouse,manor,farmhouse,snowglobe, ve daha bir sürü dekorsyon aldım..300 fv bile yetmezdi almaya kalksam
bir saman feda ediyorsunuz yerine harika şeyler geliyor

yardımcı olursan sevnirm cnm nısl indirdin de yaptın ?anlamıyorum bak kaç kişi beceeremedik :1no2::kızgın:

Back
X