Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
yaa ama yaaa ben beni ekleyen herkesin tarlasını gübreliyorum
siz nedne benim tarlamı gübrelemiyosunuz

betüüüüşüm ben bu akşam girip ektiklerimi topliiicem senin tarlana da uğrarıııııım hihoyyyt

Elifnaz'ım geçmiş olsun Yine para kazanman Dileğiyle..

ayy canım teşekkür ederim bu sefer daha uzun süreli sebze ektim.. bide eşimin faceinden de oynuyorum onun oynayan çok arkadaşı var onların tarlasını ziyaret ettikçe paralar akıyor.. :jeyyar:
bir şey soracağım şimdi karakteri samanla hapsedin daha hızlı oluyor diye okudum doğrumu? yeşil samanla hapsettim ama sonra tekrar çıkıyor nasıl oluyor bu?:uhm:

kızlar total usage nasıl kullanılıyor
ne için bileniniz var mı?

bildiğim kadarıyla evler falan varya onlar depo olarak kullanılıyor.çiftlikte kullanmadığın eşyaları içine koyabiliyorsun.

teşekkürler canım
bende çiftçiyi sıkıştıramıyorum kızlar
saman aldım ama çıkıyo

iyi geceler çiftlik ahalisiiiiiiopuyorumnanaktan
menarcım çiftlik ilk açıldığında kızın durduğu yere hapsedersen bir daha çıkamazzyerimseniben
total usageyi de ben anlamadım şimdi nerde çıkıyor ooCADIARZU

selam kızlar bende buara fena sardım bu oyunaa 27.leveldayım bende tam sıkılır gibi oluorum yeni bişiler çıkarıolar gerçi şu luna park şeysilerini pek beğenmedim

aaaaaaaa benimde kota aşılmıştı ama ben hiç oyuna konduramadımmmmakannehirakannehirakannehir

Farmvillmania oldum bendekaydirigubbakcemile3 Sözümona köylü milletin efendisi ama traktörüm , biçerdöverim , tohum ekme makinem olduğu halde kullanamıyorum araçlarımı.Nedenmi...... MAZOT ÇOK PAHALIIIIIIIII kaydirigubbakcemile3

Ben sürekli üzüm ekiyorum arkadaşlar , sürümden kazanıyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar benim hiç komşum yoook beni arkadaşınız yapın siz de komşu kazanın ben de:)
Arkadaşlık isteği yollarken kadınlar kulübü parolasını kullanın da içim rahat ekleyeyim:)
Fıtık Tuğçe ve Bir Tuğçe olarak aratın çıkarım ben...
İki üç tane tarla var da bende:) Delilik bu çiftlik yahuuuu....

nanemolla biz bi tanesini idare edemezken sen nasıl iki üç çiftlik birden idare ediyorsun maşallah valla kaydirigubbakcemile3

nanemolla biz bi tanesini idare edemezken sen nasıl iki üç çiftlik birden idare ediyorsun maşallah valla kaydirigubbakcemile3

İlk önce bir hesap açtım. Sonra baktım komşum az bir tane daha açayım dedim, sırf komşum olsun diye:) Sonra bir tane daha açayım dedim ama önceleri sadece birinci çiftliğimle ilgileniyordum. Diğerleri öylesine duruyordu...Sonra bir baktım onları da büyütmeye çalışırken buldum kendimi -tatlicadiarzu-
Şimdi üç tane var kafamçokkarıştı
Ama iyi oldu, iş ara bulama derken boşlukta kalmıştım bi motivasyon oldu bana bu çiflikler kaydirigubbakcemile3
Farmville amacını aştı anlayacağınız yerimseniben

teşekkürler canım
bende çiftçiyi sıkıştıramıyorum kızlar
saman aldım ama çıkıyo

Kızlar ilk oyunu açtığınızda çiftçiniz nerdeyse tam orada sıkıştırmanız gerekiyor Kızı sıkıştırana kadar hareket ettirmeyin İstediğiniz yerde sıkıştırmayın İyi Üretimler kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…