Selam kızlar
ben 36. leveldeyim. Ribbon görevim azaldığı için dekora yönelmeye başladım. ama daha dekorasyonum tamamlanmadı.
gün içinde 3 kez blueberries akşamda kahve ekiyorum.Tarla 22 x 22 lik ama ben 20 kısma ekim yapıyorum. Bu sayede günde 8 xp topluyorum. Toplamda 2394 ediyor -tatlicadiarzu-
bende öyle düşündüm ama ona para verince tarlayı bir kısım daha silmek gerekiyordu ki oda bana lazım ufaktan başladım depodada bir kaç ev var şu ağaç ribbonu tamamlansın o zaman villayıda alacağım çiftiğime düzenlemiş olacağımcanavarrr hani villaaa almamışsın daha ben dört gözle 34 olmayı bekliyomm oğluşuma villa alacam teyzesiiiiiiiizemuszemus
ah keşkeeee ama benim levelde 10000 xp gerekiyor atlamak için belki ilerlerde dahada fazlaşıyordur daha bilemiyom:sinifsinif:2394 xp hiç fena değil, 2 günde level atlanır :1rolleyes:
sus kız eniştemi dinle ne derse onu yap :mymeka::jeyyar:
Otur sende izle onunla beraber spor programı gerekirse televizyonun önünden bile geçmebuyrunnnnnnnnn
selam çiftlik ahalisiiiiiiiiopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:erkekler bu kadarmı birbirine benzer yaaa ama ben artık spor programı izlemesine karışmıyorum hatta hergün olsa keşkeee sayesinde rahat rahat ekip biçiyorum yoksa nerdeee akşamları pc eşimin denetimindeee:hulya:
O spor programlarını izlerken sen onu mu izlicekmişsin :dilcikar:
İyi yoldasın böyle devam et :teselli:
Siz eniyisi kocişlerinizi de dandandırın ben en iyisini yaptım o benden daha çok bağlandı =))
4 günlük mü abooo ..Kıyamam..Nasıl dayanacaksın bende bayramda nasıl ekip toplayacağım diye düşünüyorum ..:S:S
bende öyle düşündüm ama ona para verince tarlayı bir kısım daha silmek gerekiyordu ki oda bana lazım ufaktan başladım depodada bir kaç ev var şu ağaç ribbonu tamamlansın o zaman villayıda alacağım çiftiğime düzenlemiş olacağım
ah keşkeeee ama benim levelde 10000 xp gerekiyor atlamak için belki ilerlerde dahada fazlaşıyordur daha bilemiyom:sinifsinif:
ah keşkeeee ama benim levelde 10000 xp gerekiyor atlamak için belki ilerlerde dahada fazlaşıyordur daha bilemiyom:sinifsinif:
gittikçe level atlamak daha zorlaşıyo evet kızlar(
off saçımı başımı yolucam
kocam dalga geçiyo benimle villa aldın bi kahve içmeye çağırmıyosun diye:))
nerdeee eşimin tarlası var ama onuda ben ekiyorumm birgün belki heveslenir dedim oturtum başınaaa ne var ne yok sattı hepsiniiiiiiii satabilse tarlatıda satacakkkkkdelikafaduldenşimdi benim tarlam açıkken pc başına oturtmuyorum bilee ne olur ne olmazz kapatıyorum hemen faceyiiii:roflol::roflol:
evet 7000 le başlıyor sonrasında 8000 9000 10000 eh sen 46 olduğuna göre rahat bir nefes alabilirim:roflol:30lu levellarda 7000xp gibi hatırladım,
ben 46dayım 10000xp hala,
iyiymiş o zaman 15-20000 olsa napardık sositososito
canım tarlanın sol ust kösesınde coıns var nekadr coınsın oldugunu ordan görebılrıısn bıde sulama yok ekıyosun ve urun saatı dolunca bıcıyosun tarlanı suurnde yenıdne ekılıyosun bıde anlatmakla ögrenılck bı oyundeğil zmanla oynadıkca ögrenırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?