Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Ayshacım biz zaten kkda farmville ile ilgili bir topic açtık orada kim kimdir yazdık isimlerimizi
bende bu topicte sık sık o topicin linkini veriyorum ilgilenen arkadaşlar olur belki diye ama sana denk gelmedi sanırım :sinifsinif:

peas 32. levelde bende bekliyorum 4 gözle 3xp ve 1 günlük bi ürünmüş

oyuna şuan girebilen varmı yaa:uhm:
oh my god akannehir akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3
hem 1 günlük hem 3 xp hemen 32. level olmam lazım hemen hemen kaydirigubbakcemile3

bende yeni üye oldum ayy ben zamanında girmeyince bütün çilekler telef oldu ( şimdi tekrar ektim para bitti

Elifnaz'ım geçmiş olsun Yine para kazanman Dileğiyle..

ceylan :roflol:muhaha canum yakaladım seni burda başının belasıı :roflol:bugünlük rahat bırakıyorum seni :))

Kızlar peas iyi de eğer işiniz pc başındaysa 4 saatlik ekmek daha karlı 8xp kazanılıyor..Ben tarlamın yarısına peas yarısına 4 saatlik ekiyorum İşim Dolayısıyla pc başındayım devamlı..

ceylan :roflol: 2 günde 8 level nasıl gidiyorum ama kaydirigubbakcemile3

Süper balım ..23.levelden sonra zorlaşıyor ..

Kaçıncı levelden sonra büyütücem tarla yetmiyor bana ekılcek yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 paramda yooki alayım kaydirigubbakcemile3 ek biç topla para sıfır tüketiyor kaydirigubbakcemile3

oyunn beni sıkmaya başladı
hiiç ekesiim yook arttık mirmirmirmir

zoia noldu kuzum sana neden sıkıldın :çok üzgünüm:

sıkıldıysan şöle 3 - 4 günlük bişiler ek biraz kafan dinlensin olmaz mı yerimseniben

Oyuna devam edelim diye sürekli yenilik halindeler... ama buda kurtarmiyo bi süre sonra bayiyo insani
luna park eklentileri cikmis, hangisini alip napicam anlamadim.. yer yok tarlada anacim

neeeeeeeee akannehir
lunapark mıııııııııııı akşam bakmam lazıııım ama misafirim var akşama geç saate kadar bakamayacağım sanırım :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…