FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Farmville Gold Tractor, German Barn ve Pitbull Puppy

Farmville Gold Tractor, German Barn ve Pitbull Puppy; yakinda oyna gelecek olan yayinlanmamis bu itemler, Özelliklede German barn Almanya temasinin habercisi oluyor.

Farmville de iki yeni tema konusuluyor gelecek haftadan itibaren Almanya temasi veya Gök kusagi temasi oyuna dahil olacak.:jeyyar:

Farmville Rainbow ( Gök kusagi ) Temasi; Önümüzdeki günlerde aktif olacak olan Rainbow ( Gök kusagi )temasi icin hazirlanmis bir kac yayinlanmamis item:

Rainbow Lorikeet
Rainbow Chicken
Rainbow Arch

gökkuşağı istiyoruuuuuuuuuuuum zeppim fv siz olsun :)))))))

Nursery Barn (Tay Ahiri) Expansion ( Kapasite Artirma ); Farmville 15/09/2010 bugün yeni bir duyuru yapti ve duyuruda; Nursery barnlarin artik büyütülebildigini duyurdu.

Nurserybarnin kapasitesini genisletmek icin yine ayni islemi yapiyoruz, Asagida resimdeki malzeme listesinde görülen her malzemeden 10 adet topluyoruz.

Nurserybarn kapasitesini en cok 40` a kadar yükseltebiliyoruz.

İide bunların hepsini nereye koyacağız
Her gelenden ala ala depolarda doluyor
500 lük depo bile dayanmıyor
Ne zaman pess diicem şu oyuna bilmiyorum
Bari tarlaları toplayıp çeşit çeşit dizayn etsem.. onuda yapamadım gitti

: ) hadi dekor yap
fotosunu koyda bizde gorelim cevahirx ; ):jeyyar:

Farmville Germany Tema ve yeni gelen itemler; Farmville germany Temanasinin ilk itemleri bugun yayinlandi, Germany temasi yaklasik 1 ay farmville de kalacak ve her hafta güncellenecek.

şu renkli tavuktan istiyorum ya alsammı acaba ama cok pahalı yaww

Yeni eklenen mystery gameden cıkanlar (15.09.2010)

•Rainbow
•Rainbow Bridge
•Rainbow Chicken
•Rainbow Fountain
•Rainbow Jungle Gym
•Rainbow Lorikeet

merhaba arkadaslar zepp bu oyundaki stall,bushels ve farmer's market nedir nasil kullaniir hic anlamadim yardimci olur musun?

: ) hadi dekor yap
fotosunu koyda bizde gorelim cevahirx ; ):jeyyar:

Zepp aylardır şu bushel toplama yüzündne ekme biçme yoğunluğu çok olunca giremedim bitürlü o dekor işine
Birazda canım istemedi galiba
Şimdide 3 gündür ekip biçmeyide bıraktım Boş bekliyor tarlalar :)
İnşlh bi şevke gelirde dekor yaparım Ozaman her köşeninfotosunu çekerim
Hatta her temayı döşer döşer kaldırırm tek tek şakkıdı

ben oynamiyorum artik
dekor yapip biraktim arada bakiyorum ne var ne yok diye : ) satin aliyorum o kadar
yaparsan foto bekleriz kaydirigubbakcemile5

Biraz gec oldu ama eminim herkes biliyordur ama yine de anlatayim ;

Haiti ye yardım amaclı haiti cantası .5 fv karsılıgında kitap defter alıp haitide depremden zarar gören cocukların okuması için yardımda bulunuyoruz.her aldıgımız kitap defterden sonra tarladaki cantamız resimdeki gibi büyüyor.gift bölümünden komsularımıza gönderebiliyoruz ve alabiliyoruz

buy supplies seceneğiyle yardım amaçlı aldıgımız kitap defterlerden sonra kitap oranımız arttıkca resimdeki hediyeleri kazanabiliyoruz.

kazandıgımız hediyeleri yayınladıgımızda ilk tıklayan 3 komsumuz alabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…