• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

bende oynamıyorum:icecream:
sıkıldım artık ya alabilecegim herseyi aldım sanırım:bbo:
ama arada yenilik denk gelirsem eklerim size

Demek yenilik istiyorsunuz : )

Farmville Pitbull Puppy, Armadillo ve Brown Longhorn Cow
Oyuna yeni gelecek olan hayvanlardan bir kactanesi

Armadillo-icon.png
Brown_Longhorn-icon.png
Pitbull_Puppy-icon.png

oyunu biraktim evet ama burayi birakamam malum benim bolum ; )

Farmville Yaz temasi gelecek itemler,

Yaz temasina ait gelecek olan itemlerden birkac örnek ;

Oyunculari daha cok mesgul edip liderligi elinde tutmak isteyen farmville :bbo: bakalim daha neler getirecek.

gameshop_roadtrip.png
roadtrip_volleyball.png
roadtripboardwalk.png
summerlemonadestand.png

Farmville yaz temasi itemleri yayinlandi

uzun zamandir duydugum dinazor ve ahtabot sonunda oyuna dahil oldu.: )

bleepbloopblop.jpg

hepsi marketinizde mevcut ; )​

Farmvillede yayinlanmamis Domuz ahirinin görüntüsü.
Farmville Pig pen ( Domuz Ahiri)

Pigpen_0-icon.png
Pigpen_1-icon.png
Pigpen-icon.png

Farmville Underground Storage Yer Alti Deposu

Farmville Underground Storage Yer alti Deposu Yayinlandi, Uzun zamandir beklenen yer alti depolari oyuna 19/08/2010 bugün dahil oldu.

Mole – 20 Points
Crystal Rock – 40 Points
Miner Sheep – 60 Points
Cave Gnome – 120 Points
Antique Tractor – 200 Points

storage_cellar_information.png

Freegift bölümünden yollanan kürekleri biriktirerek points aliyoruz.
farmville-kurek.jpg

depourunler.jpg

Tarlada görüldügü gibi cok az yer kapliyor.

45514_421048262586_207729442586_5343369_6429578_n.jpg

500 iteme kadar esya alabiliyor. Daha önceden 200 itemlik deponuz varsa 300 itemde yer alti deposuna alabiliyoruz.

Level 16 ve daha fazlasi bu depodan alabiliyor.

her ciflige sadece 1 tane yer alti deposu alabiliyoruz. Deponun marketten alis fiyati 10.000 coins dir.

Farmville Summer (Yaz) temasi yeni gelen itemler; Yaz temasina ait ikinci güncelleme 25/08/2010 tarihinde yapildi, oyuna gelen itemler 20 gün boyunca markette kalacak;

market11.jpg

Farmville 24 Agustos Mystery Game itemleri

facebook_farmville_freak_mystery_game_aug_24.jpg

Farmville 24 Agustos Mystery Game itemleri; Bu hafta Mystery gamede itemler degisti, yeni itemler iki kücük domuz disinda oldukca güzel.

stone-pool.png

015ddeafff23bd920178a62196975be8.png
94c9d76d3f2f9114bd6abcb86f955725.png

MiniaturePig.png
poolhouse1.png

stonepool.png

facebook_farmville_freak_mando_pig_trampoline_pool_house.jpg

herkese merhaba.ıyıkı buldum burayı.:))
bu sarap makınesının nasıl calıstıgı ıle ılgılı bı bılgısı olan varmı.cıldrııcam yakın zamanda yoksa:((

ayy aynen bende eşimde şarap bende ekmek fab var.... denemediğim şey kalmadı hala bir arpa bol yol alamadık.....yardım istiyorum....bir açıklama ne nedir nasıl kullanılır.....

ari kovanim 1 aydir öylece duruyor, hediye kutumda bekleyen 60 arim var.. tikladigidma acmiyor
tam cevirisini cözemedim fakat cicek toplarken kralice arayi bulman lazim diye bi ileti cikiyor
dogru mu arkadaslar ?

ari kovanim 1 aydir öylece duruyor, hediye kutumda bekleyen 60 arim var.. tikladigidma acmiyor
tam cevirisini cözemedim fakat cicek toplarken kralice arayi bulman lazim diye bi ileti cikiyor
dogru mu arkadaslar ?

Güzelim kraliçe arıyı ilk önce kovana sokmak zorundasın..yani ya arkadaşların yayınlayacak ana sayfalarında oradan tıklayarak alacaksın..ya da sen sürekli çiçek ekeceksin biçerken veriyor kraliçe arıyı, onu kovana aldıktan sonra hediye kutunda ki arıları alabilirsin kovana..

herkese merhaba.ıyıkı buldum burayı.:))
bu sarap makınesının nasıl calıstıgı ıle ılgılı bı bılgısı olan varmı.cıldrııcam yakın zamanda yoksa:((

ayy aynen bende eşimde şarap bende ekmek fab var.... denemediğim şey kalmadı hala bir arpa bol yol alamadık.....yardım istiyorum....bir açıklama ne nedir nasıl kullanılır.....

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=14507970&postcount=1293

http://www.kadinlarkulubu.com/pc-oy...u-nasil-oynanir-ip-uclari-yenilikler-127.html

bu mesajlarda sorularınızın cevabını bulabilirsiniz sanırım..her fabrikanın işleyiş düzeni aynı sadece gerekli malzemeler farklı ;)

Son düzenleme:
Farmville DeliVery box Gönderme Linki

mystery_box_crate1.png

Delivery box Mystery Gift gibi icerisinden cesitli hediyeler cikan bir box. Kimilerine Kus, kimilerine 1 fv kimine de ari cikiyor. Göndermek isteyen arkadaslar altdaki linke tiklayabilir. Bakalim size ne cikacak.; )

TIKLAYIN

Back