Yok canim urunler tamamen bitkiseldir.valla sampuanini kullandim sacim uzadi.kremini kulkaniyorum kis aylarinda malkum silular soguk hic catlamiyo acayip koruyicu ozelligi var.dus jekini kukkaniyorum yorgunlugumu aliyo.maskara sini kullaniyorum sabaha kadar bile dilurdugu oluyo ama ne topaklaniyo ne akiyo ne yakiyo cok iyi herkese tavsiye ederim hem gayet ucuza aliyorum.uyeyim herkese tavsiye ederim almak yada satmak isteuenlere bilgi verebilirimSelam kızlar
Benim oldukça alerjik bir bünyem var
Market deterjanlarını vs kullanamıyorum
Organik temizleyiciler kullanıyorum fakat bildiğiniz gibi oldukça pahalılar
Bu farmasinin ürünlerini kullanan varmı içinizde
Kullanıyorsanız hangisi ? Memnunmusunuz ?
Birde etrafımda satışını yapan yok üye olan varsa içinizde herhangi bir sorun yaşadımı ?
Bilgilendirebilirseniz şahane olur
Sonunda bir kullanıcı yorumu :)Yok canim urunler tamamen bitkiseldir.valla sampuanini kullandim sacim uzadi.kremini kulkaniyorum kis aylarinda malkum silular soguk hic catlamiyo acayip koruyicu ozelligi var.dus jekini kukkaniyorum yorgunlugumu aliyo.maskara sini kullaniyorum sabaha kadar bile dilurdugu oluyo ama ne topaklaniyo ne akiyo ne yakiyo cok iyi herkese tavsiye ederim hem gayet ucuza aliyorum.uyeyim herkese tavsiye ederim almak yada satmak isteuenlere bilgi verebilirim
Aras kargoyla çalışıyorlarKargoda sikinti yasadim gecen sene kapima geliyodu bu sene gelmiyo nedeni ise oturdugum yerin koy gibi olamasiymis.boli gotsen oturdugum yeri alakasi yok.ve bu yuzfen subeden alip geliyorum
Ben organik ürünler kullanıyorum ama çok pahalılarBen güvenemiyorum bu tarz ürünlere ama hiç kullanmışlığım yok.
O yüzden ne desem yalan herhalde.
Denemeni isterim harika bisey.gercekten.dr.cevdet tuna nin eseriBen güvenemiyorum bu tarz ürünlere ama hiç kullanmışlığım yok.
O yüzden ne desem yalan herhalde.
Sen uyemisin peki.Aras kargoyla çalışıyorlar
Aras zaten bu konuda mimli bir firma
Genelde eve getirmiyorlar
Kapıyı bile çalmadan kapıt bırakıp gittikleri bile oldu
Bi kaç gün önce üye oldum daha sipariş vermedim amaSen uyemisin peki.
EvetHmm internetten mi uye oldun
Yok hayır kendim için üye oldumPeki satisinida yapiyo musun
Merhaba, benim de bünyem sizin gibi özellikle deterjan sabun şampuan hatta kremlere karşı reakssiyon yaşıyorum ama hamileliğimde tanıştım farmasiyle şampuandan temizlik ürünlerine kadar kullanıyorum şuan çok memnunum. bebek ürünlerinin de çok iyi olduğunu duydum çevremden bebeğime de kısmetse kullanmayı düşünüyorum gönül rahatlığıyla deneyebilrsinSelam kızlar
Benim oldukça alerjik bir bünyem var
Market deterjanlarını vs kullanamıyorum
Organik temizleyiciler kullanıyorum fakat bildiğiniz gibi oldukça pahalılar
Bu farmasinin ürünlerini kullanan varmı içinizde
Kullanıyorsanız hangisi ? Memnunmusunuz ?
Birde etrafımda satışını yapan yok üye olan varsa içinizde herhangi bir sorun yaşadımı ?
Bilgilendirebilirseniz şahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?