Cok cok iyi alin kaliteyi gorun dilerseniz uye olun kaliteyi hem ucuza alin hemde kalitenin nasil bise oldugunu gorun uyelik dusunurseniz yardimci olabilirimMerhaba arkadaşlar ben yumurtalı bir şampuan araştırırken farmasi şampuanını gördüm yumurtalı ve kratinli olması çok daha güzel kullananlar varsa bana memnuniyet derecesini yazabilirmi lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
Farmasi bi netvork sistemi magazasi falan yok satin almak istediginiz urun konusunda yardimci olabilirim dilerseniz uye olun hem uyhun fiyata kaliteyi gorunAnkarada nereden satın alabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim
Uye yapalim sizi uygun fiyata alinMerhaba Arkadaşlar, bir gelişme varmı? Hassas ciltler için kremlerini kullananlar varmı aranızda? Farmasi sayfasında yazılanlar hoşuma gitti açıkçası, ve denemek istiyorum....
Dilersrniz uye yapalim sizi uygun fiyata alin satis yapma zorunlulugu yok hic bi ek ucret yokBende farmasinim rimelini aldım gerçekten çok güzel. Açıkçası bi denli memnun kalacağım aklıma gelmezdi.
Yok inanin benim hiç zamanım yok sağolun :))Dilersrniz uye yapalim sizi uygun fiyata alin satis yapma zorunlulugu yok hic bi ek ucret yok
Yok inanin benim hiç zamanım yok sağolun :))[/QUOurunlerinizi cok uygun fiyata alirsiniz satis yapma zorunlulugunuz yok
Ayni sefa kremini siparis ettiyseniz cok iyi bi urun uye misinizfarmasinin çatlak kremini sipariş ettirdim kullanan varım
Canimm nedem uye olmuyosun tanidiktan katalog fiyatiyla aliyosun uye olmayi dusnmezmisin cok uygun fiyata alirsin kendine aatis yapma zorunlulugun yok dikersen yardimci olayim ben uyeyim her turlu konuda yardimci olurumevet o kremden . hayır degilim bi tanıdıktan aldım
Deneyinve kaliteyi goreceksiniz emin olunteşekkür ederim ama düşünmüyorum zaten bu markayı daha önce hiç denemedim kullanamadım daha yeni denicem
Ayni sefa kreminin kavanozdakini alcaksiniz ama gunduz surmeyin gunese cikmamaniz gerekiyo cok etkili bi sonuc alirsiniz ayrica varis mi var catlak mi ne catlagi bi debu aldığım krem sizce çatlakları baya azaltır mı
Ama zayiflamanizda gerekiyo kremi kullanin tabi ki ama kilo almaya devam ederseniz catlaklariniz artar pnce zayoflayin derim bu kremi de tabi ki ihmal etmeyin kullanin zayoflamak icinde size farmasinjn termal kemerini ve biber balsaminj oneririm tamamen yaglari yakiyo bi de l karnitin tablet yaglari parcaliyo hizli kilo vermenizi sagliyo dilerseniz yardimci olayim urunleri size gonderirim ya da uye olun cok uygun fiyata alinbirden kilo aldım bacaklarım komple çatladı daha yeni çatlaklar kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?